עבור לתוכן

נהרס קובץ מערכת זקוק לעזרה!

Featured Replies

פורסם

כאשר אני מדליק את המחשב שלי הוא כותב לי הודעה על כך שקובץ הנמצא ב\windows\system32\config\system נמחק או אינו תקין ומבקש ממני להכניס דיסק של ווינדוס ולהיכנס לRECOVERY CONSOLE אך איני יודע מה לעשות הלאה בכדי לתקן את הקובץ הפגום,

תודה מראש

פורסם

תנסה לעשות שחזור - עם הכלי של XP

(אין לך מה להפסיד)

מקווה שעזרתי.

בתודה.

פורסם

כנס ל msconfig ותוריד ת סימון של הפעלה עם הרצת המערכת מהקובץ הזה, זה צריך להיות בתלהכילים, או ב boot.

פורסם

אם אני לא טועה, הוא אפילו לא יכול להיכנס ל-msconfig, הוא בכלל לא יכול לעלות לוינדוס.

abyss20,

תכניס את הדיסק של וינדוס ותעשה הפעלה מחדש למחשב (ואם אם המחשב לא מוגדר לבוט מדיסק, אז תגדיר ;))

כשיהיה כתוב לך ...press any key to boot from cd או משו בסגנון, תלחץ על מקש כלשהו.

אחריי שההתקנה תעלה יהיו לך 3 אפשרויות, אתה צריך את השנייה, תלחץ R

כשהמסך השחור עולה, תן למספרים למטה לסיים לרוץ ואז תלחץ 1 > "אנטר" ואז סתם "אנטר" (אם יש סיסמה לאדמין, תקיש אותה ואז "אנטר")

ועכשיו תכתוב chkdsk /r תלחץ "אנטר".

מקווה שיעזור :xyxthumbs:

הקובץ שחסר, זה לא במקרה קובץ בשם pci.sys ? :jump:

פורסם

מצטער, לא קרעתי את הסוף, ההיתי בטוח שזה מן ההודועת האלה שקופצות איך שעולה הווינדוס, שמתריאות על קובץ שנמחק, אבל עדיין צריך לעלות.

פורסם
  • מחבר

לא, אני לא יכול להכנס לווינדוס והוא לא כותב איזה קובץ בדיוק רק את מה שכתבתי לכם

ואני עכשיו אנסה את מה שהציע HOFMANNח

פורסם

טוב, בכול מקרה כנס לקונסול repair מהדיסק של הווינדוס ותלחץ על R איפה שרשום Press R to repair

ואז זה אמור להתקין תקובץ החסר.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי את מה שHOFMANN הציע ולא הצליח עדיין כותב את אותה הודעה

פורסם

אתה תמיד יכול לנסות תיקון התקנה,

-בתהליך יהיה צורך בקוד ההתקנה של הוינדוס אז חשוב להכין אותו מראש :)

תכניס את הדיסק של וינדוס ותעשה הפעלה מחדש למחשב (ואם אם המחשב לא מוגדר לבוט מדיסק, אז תגדיר ;))

כשיהיה כתוב לך ...press any key to boot from cd או משו בסגנון, תלחץ על מקש כלשהו.

אחריי שההתקנה תעלה יהיו לך 3 אפשרויות, אתה צריך את הראשונה, תלחץ "אנטר".

ועכשיו F8

וכעת צריך להיות כתוב שכבר יש מערכת הפעלה ב- C:\WINDOWS (אם זה לא מופיע ואתה מגיע ישר לבחירת המחיצות תעשה ריסט ותחזור לפה),

אם זה מופיע אז תלחץ R וזה יתחיל לתקן.

זה נראה כמו התקנה מחדש אבל אל תדאג הכל יחזור כמו שהיה :)

מקווה שיעזור :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

זה עבד, תודה רבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים