עבור לתוכן

ביצועי מחשב נייד מדגם LG M1-3DUOE

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

שאלה ראשונה !

קניתי את המחשב של LG דגם LG M1-3DUOE במחיר של 6700 . פירמטתי את המחשב התקנתי עליו XP PRO ( הוא מגיע עם XP Home ) עשיתי לו בדיקות עם התוכנה super_pi קבלתי תוצאה של 1:24 דקות ב- 2M , האם זה בסדר?

שאלה שניה !

בנוסף עשיתי לו בדיקה עם התוכנה 3dmarks05 ניסיתי להשוות אותו למחשב של DELL הדגם הזה קבלתי תוצאות הבאות ,

947ae5e964.png

978c478262.png

שאלתי היא , האם התוצאות האלו תקינות יחסית למחשב הזה? במידה ויש למישהו את אותו המחשב שזה LG M1-3DUOE 1.83GHz 512MB וניתן למצוא קישור למפרט שלו כאן האם הוא בדק את התוצאות של המחשב ?

פורסם
  • מחבר

ומה לגבי המעבד? בתצלום השני רשום 3913 האם זה מה שאמור להיות ?

פורסם

שנה בבקשה את הכותרת כך שתשקף את הנושא בהתאם לחוקים.

פורסם

נאמר בפורום זה שלנייד הזה שלך יש בעיה עם המסך ושפשוט לא רואים בו טוב...

תוכל לאשר או לשלול זאת?

ואם תוכל, סקירה קצרה של הנייד הזה (איכות כללית, מקלדת, לחצני עכבר וכו') ?

פורסם
  • מחבר

לגבי מה שנאמר כאן על המסך אני שולל את מה שנאמר כאן המסך ברור לחלוטין כמו כול מסך אחר שהוא LCD יש לו בעיה בצפיה מהצד , האיכות טובה מאוד של המסך, לגבי המקשים נוחים מאוד , לא אהבתי את הקטע של העכבר ( כי זה חדש לי ) מחשב מהיר מאוד , התקנתי עליו ויסטה RC2 5744 מהיר מאוד ( 512 מגה זיכרון ) בקיצור שווה מאוד ( 3 שנים אחריות ) .

תמונה של המקלדת

http://www.2send.us/uploads/50cd106156.jpg

פורסם

OK תודה...

המקלדת נראית דוקא נחמד.

פורסם

למסכים מודרניים אין שום בעייה של צפייה מהצד.

לכל מסך נורמלי זוית צפייה של כמעט 180 מעלות מהצדדים.

פורסם
  • מחבר

אני לא הבנתי עוד דבר אחד , האם עשיתי קניה טובה?

פורסם

לHP 5269 שלי אין שום בעיית צפיה מהצד, זוית הצפיה רחבה מאד...

לגבי אם עשית קניה טובה, מה הטעם "to shoot first and ask questions later"?

קודם מתייעצים ואחר כך קונים, לא להיפך.

אני לא רוצה לבאס אותך אבל אתה שאלת... לדעתי עשית קניה גרועה. הHP שלי למשל עלה 6200, (500 ש"ח פחות משלך), והוא כלל מסך עדיף, מעבד עדיף, יותר זכרון, וחשוב מאד, כרטיס מסך שאין בכלל מה להשוות. אם לא להסתכל על המחיר, הנייד שלי אמור להיות שווה כ1000 ש"ח לפחות יותר, אך למעשה הוא זול ב500 ש"ח...

פורסם

לא כל כך בטוח שהוא משתלם... נייד כזה אי אפשר בלי ג'יגה זכרון, לכן צריך להוסיף עוד 350 ש"ח, אז זה כבר 7150... אני לא מבין מה מצדיק 1000 שקל יותר מהHP...

פורסם

המעבד וכרטיס מסך...אבל אפשר לחיות בלי זה ,בהחלט עדיף הHP למי שאין עוד אלפיה...

פורסם
  • מחבר

שלא תבינו איתו לא נכון אני באמת מבסוט ממה שקניתי לגבי DELL לא מצאתי באזור הדרום היכן שאני גר ולמי שנשוי ברגע שאשה אומרת לך קח אתה לוקח ובורח למי שמבין אותי בגלל זה לקחתי את LG , להרגיש רע? בכלל לא אני מבסוט וזה הכי חשוב. חבל לי שלא מצאתי הרבה על המחשב הזה בעולם בכול זאת זה LG לא צעצוע .

פורסם

המעבד וכרטיס מסך...אבל אפשר לחיות בלי זה ,בהחלט עדיף הHP למי שאין עוד אלפיה...

ההבדל בין המעבדים לא כל כך גבוה כמו שאתה חושב... 2 המעבדים חזקים מאד, פשוט יש הבדל בבנצ'מארים כמו SUPER PI וSYSMARK אבל זה לא רציני. כשהHP לא יהיה מספיק חזק, גם הDELL לא יהיה מספיק חזק.

לגבי הכרטיסי מסך, שניהם באותה הליגה, עם אולי עדיפות מינימלית לX1400, לאחר חיפוש רב באינטרנט והתרשמויות של אנשים ופרסום בנצ'מארקים רבים. בכל מקרה, לא תמצא משחק שהX1400 יוכל להריץ בצורה יותר טובה נראית לעין מאשר ה7400. השאלה שלי הייתה מה מצדיק 1000 ש"ח יותר מהHP. יש לי את ה1000 ש"ח בשביל להוסיף לDELL, אבל מבחינת עלות-תועלת פשוט אין על מה לדבר...

בHP יש מסך יותר טוב, יותר כניסות שאין בDELL(כמו SPDIF ,PCMCIA וSVIDEO) ועיצוב יותר יפה. ההבדלים די מבטלים אחד את השני... ושתבין, הDELL היה נייד שהייתי סגור עליו במשך שבועיים(מהרגע שהוא הופיע בחנות), והייתי מוכן לקנות אותו בכל רגע, אבל חוסר הזמינות שלו גרם לי לבדוק אופציות אחרות יותר לעומק, ואני חושב שהHP בחירה הרבה יותר טובה, גם אם שניהם באותו מחיר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים