עבור לתוכן

תגובה מעניינת של AMD לקונרו

Featured Replies

פורסם

אין משחקים כמעט שיכולים לנצל שני ליבות אז הם רוצים 4? ::)

פורסם

כניראה אין להם כסף לפיתוח גדול למשהו ברמה של הקונרו אז הם עושים כל מיני שינויים קטנים כאלה.

ומשחקים כן יעבדו עם זה ניראה לי כי הם בניים בצורה שהם יזהו 2 מעבדים גם אם הם לא ב DAUL CORE וכך הם יכולים להשתמש ב 2 מעבדי כפולי ליבה כמו שיש במחשבי שרת שיש 2 מעבדים כפולי ליבה והוא מזהה את שתיהם

פורסם

אל תשכחו ש AMD מפתחים טכנולוגיה שמתי שיש לך מעבד כפול ואין שימוש בכפול אז הוא עובד כאחד חזק לא זוכר איך קוראים לזה בידיוק

ועם יש כאילו 4 ליבות בזה..זה יכול להיות חזק ביכלל

השאלה איך זה בפועל

פורסם

אבל כרגע לA64 אין עוד חיבור למעבדים נוספים..... אז מה השיטה בדיוק?? :s05:

פורסם

נשמע שטותי לחלוטין...

אל תשכחו ש AMD מפתחים טכנולוגיה שמתי שיש לך מעבד כפול ואין שימוש בכפול אז הוא עובד כאחד חזק לא זוכר איך קוראים לזה בידיוק

Reverse HyperThreading

פורסם

זה יכול להיות גאוני אבל החיסרון הוא שזה יעלה המון כסף מול מעבד של אינטל אחד ...

ועל מחשבים נישאים אין על מה לדבר בכלל....וחבל ...בגלל ההספק ו החום ...

פורסם

ועם יש כאילו 4 ליבות בזה..זה יכול להיות חזק ביכלל

השאלה איך זה בפועל

הטכנולוגיה הזאת לא תעבוד על SOCKETS שונים. כל הרעיון הוא שמעבד אחד עושה משהו, ובאמצע שהוא עושה המעבד השני מתחיל לעבוד על הפקודה השניה. לדעתי בשביל זה אתה חייב (לפחות) CACHE משותף... ואם אתה מעביר אינפורמציה בין ה-SOCKETS אז כל המהירות הולכת לזבל... ::)

בקיצור, לא הייתי בונה על זה...

עדיין, תגובה מעניינת של AMD. אבל זה רק PATCH. אני מקווה שיש להם משהו נוסף בקנה...

פורסם

למישהו פה יש כסף לזוג FX62?

כי לי אין כסף אפילו לאחד... :nixweiss:

הרעיון נשמע טוב, אבל יקר ברמות מטורפות שלא נקלטות אפילו. :kopfpatsch:

פורסם

הרעיון מיושן ברמות

וזה לא נועד ליתחרות בשוק המעבדים לצרכן הרגיל אלה בישביל לישמור על העליונות של AMD בשוק המאוד גבוה

עד שיהיה להם תשובה נורמלית לקונרו

חוץ מיזה AMD כרגע מוכרת את כל מה שהיא מיצרת וזה יתן להם מספיק כסף לישרוד עד שיהיה להם משהוא שיתחרה באמת בקונרו

בביצועים מול מחיר

פורסם

" תגובה מעניינת של AMD לקונרו"

אין פה שום תגובה ל קונרו

:kopfpatsch:

התגובה לקונרוי תיהיה הליבה החדשה של AMD או ה 65NM שלהם

ולא הפלטפורמה החדשה

אם היית יודע לקרא אנגלית היית מבין שזה רק למטורפים

וזה לא יהיה mainstream

:s07:

זה יהיה רק למי שיכול להרשות לעצמו כזאת מפלצת

ו99 אחוז המאכלוסיה לא צריכים דבר כזה.

פורסם

בעיקרון הם לא עשו כאן שום דבר חדש

לקחו את הטכנולוגיה מהשרתים שלהם, תקשורת HTT בין הסוקטים והכניסו את זה ללוחות ביתיים

אני לא אתפלא אם מדובר באופטרונים כפולים עם בקר זכרון בלי דרישה ל-ECC REG

פורסם

אני חושב שזה:

Part of the roadmap is an answer to Intel's flagship processor Core 2 Extreme
מסכם הכל.

משחקים של מי הכי מהיר בשוק הגבוה. ולא מעבר לזה. נראה יותר כמו אקט של מלחמות אגו וכוח בין החברות.

בתאכלס אם אתה לוקח 2 מעבדים X2 שעולים כ 400-500 דולר, ושם אותם מול Conroe Extreme אז אתה מגיע לאותה רמת מחיר מבחינת עלות המעבד, אם כי צריך לכלול עוד זיכרון (למרות שניתן להפעיל עם אותה כמות זיכרון רק לחלק אותה ל 2 מעבדים, למשל 4 סטיקים של 512 במקום 2 של 1024) ולוח יקר יותר (סביר להניח אם כי הלוחות שמיועדים ל AMD זולים בהרבה מאלו ל אינטל). בסה"כ הכל זה יכול להיות פיתרון שמבחינת העלות שלו לא יעלה בהרבה (אולי אפילו במידה זהה) יותר ממערכת מבוססת Conroe Extreme ואם תיושם נכון, תיתן ביצועים גבוהים יותר.

שוב, המערכת מכוונת לשוק הביתי הגבוהה ביותר ויש להתייחס לעניין בהתאם.

פורסם

לדעתי צעד מיואש שרווחים בטוח לא יביא , החברות לא עושות כסף מספינות דגל

כמו שמעבדי ה FX של AMD נדירים ברמות , תחשבו מה תהיה השכיחות של מעבדי 4X4 ,

אז סבבה , הוא ייקח קונרו אבל בזמן של3 מיליון בני אדם יהיה קונרו ואינטל תספור מזומנים

ל10K בני אדם יהיה 4X4 שייקח כל מעבד שקיים היום אבל רווח לא יהיה מזה

בקיצור - קטונתי מלהבין צעדים כגון אילו אז נחיה ונראה אולי יצא מזה משהו.

פורסם

בנתיים התשובה שהכי נראת לי מצד AMD זה K8L שהבטיחו שיביא לשיפור של 40%. אם זה נכון זה יעקוף את קונרו בכיף .רק צריך מחירים אטרקטיבים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים