פורסם 2006 באפריל 2919 שנים לפי מה שאנחנו יודעים הארכיקטורה "קור" (קונרו) תשומשש עד 2008 ואז יבוא ארכיקטורה חדשה (כל שנתיים 2006-2008) והיא כמובן 0.65 ננומטר. (כנראה יהיה מעבד קונרו גם ב 0.45 ב2007) אחרי הקור תבוא "נחלם "(עדיין אין שם למעבדים לפי מה שידוע לי) הוא כנראה יכנס לשוק ב2008 בייצור של 0.45 ננומטר . (כנראה יבוא גם ב 0.32 ב2009) אחרי "נחלם יבוא "גשר" ב2010 בייצור של 0.32 ננומטר . לכתבה: http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20060428162855.html
פורסם 2006 באפריל 2919 שנים מה שבאמת מעניין זה אילו מעבדים נראה במחוזותינו לאחר 32nm...וכנראה שהם לא יהיו טרנזיסטורים...
פורסם 2006 באפריל 2919 שנים נראה אחלה!שמח לשמוע כי כוח הפיתוח של אינטל הוא כה גדול ומקנה להם לפתח אכיטקטורה חדשה כל שנתיים...בכל אופן לא הייתי מתנגד לראות מה AMD מתכננים, משעמם לראות כבר את אינטל מראה את כוחה
פורסם 2006 באפריל 2919 שנים הם ממש מביאים לAmd בראש נקווה ש 65 נאנו יעשה את העבודה , אגב איזה שמות מעאפנים יש לארכיטקטורות האלה
פורסם 2006 באפריל 2919 שנים כשAMD עוברים עם AM2 ל0.65 .אינטל תעבור עם קונרו ל 0.45 : לא מה פתאום כאשר AMD תעבור ל 0.64 אינטל תעבור ל 0.00000000000000000000006 דביל
פורסם 2006 באפריל 2919 שנים רק אותי זה לא כל כך מעניןלכל התוכנות הרגילות המעבדים של היום עושים תעבודה טוב מאוד לפי דעתיובמישחקים החשיבות הגדולה היא של הכרטיס מסך ולפי מה שהבנתי מהדיבורים של ATI ואנוידה על טכנולוגית הD3D10 החשיבות של המעבד הראשי תיפחת עוד יותר במישחקים עכשיו קחו מעבד כמו קונרו שלפי הכח אמור להחזיק מינימום 3 שנים במצב טוב(מבחינת ביצועים במישחקים)ואני לא מבין מה כל הרעש אני עדין אם 2400 מיושן והוא סוחב בסדר תחשבו על זה שעדין לא עושים שימוש נירחב בכפולי הליבות הנוכחים וב64 ביט ותבינו שגם 3800 בטח יספיק לרוב האנשים
פורסם 2006 באפריל 2919 שנים אחי אבל אתה שוכח שהגיימרים הם בכלל לא השוק העיקרי של אינטל ובכלל , מה עם שרתים תחנוות עבודה מחשבי על וזה , רק בגלל ש"אפשר להסתדר עם "p4 לא אומר שפה מסתיים התפקיד של המעבד בחייך תחשוב קצת מעבר לבועה
פורסם 2006 באפריל 2919 שנים אחי אבל אתה שוכח שהגיימרים הם בכלל לא השוק העיקרי של אינטל ובכלל , מה עם שרתים תחנוות עבודה מחשבי על וזה , רק בגלל ש"אפשר להסתדר עם "p4 לא אומר שפה מסתיים התפקיד של המעבד בחייך תחשוב קצת מעבר לבועה טוב כמה אנשים אתה מכיר שצריכים מחשב על? או שרתים או תחנות עבודה ? רוב האנשים לא צריכים את זה לי לדוגמה הכפולי ליבות יעזרו קצת אבל רק שיגיעו מישחקים שבאמת תומכים אני באמת יוכל להנות מימחשב שיש לו מעבד כפול ליבה או כמה ליבות המעבדים החדשים היום מספיק טובים לרוב האנשים ואותי יותר מענין הכרטיסי מסך תומכי D3D10 או מעבדים פיזיקלים מאשר מעבדים ראשים עתידים
פורסם 2006 באפריל 2919 שנים וזה בלי להתחשב בעובדה שככל שכוח העיבוד הגרפי עולה ככה המעבד צריך להיות יותר חזק בשביל לא להיות צוואר בקבוק.ורוב השוק והכסף לא הולך על מחשבי משחקים
פורסם 2006 באפריל 2919 שנים טוב כמה אנשים אתה מכיר שצריכים מחשב על? או שרתים או תחנות עבודה ? רוב האנשים לא צריכים את זה לי לדוגמה הכפולי ליבות יעזרו קצת אבל רק שיגיעו מישחקים שבאמת תומכים אני באמת יוכל להנות מימחשב שיש לו מעבד כפול ליבה או כמה ליבות המעבדים החדשים היום מספיק טובים לרוב האנשים ואותי יותר מענין הכרטיסי מסך תומכי D3D10 או מעבדים פיזיקלים מאשר מעבדים ראשים עתידים אתה מסתדר על 2.4, אני לא מסתדר עם ה-820 שלי... זה שלך נוח עם מעבד ישן וחלש לא אומר שכולם יכולים להסתדר עם זה. חוץ מזה יש שימושים שמעבד 2.4 עם כל הכבוד אליו, לא יסתדר איתם בלשון המעטה. עריכות גרפיות, קידוד סרטים במהירות, הם שימושים שדורשים כוח עיבוד גדול מאוד.
פורסם 2006 באפריל 3019 שנים אתה מסתדר על 2.4, אני לא מסתדר עם ה-820 שלי... זה שלך נוח עם מעבד ישן וחלש לא אומר שכולם יכולים להסתדר עם זה. חוץ מזה יש שימושים שמעבד 2.4 עם כל הכבוד אליו, לא יסתדר איתם בלשון המעטה. עריכות גרפיות, קידוד סרטים במהירות, הם שימושים שדורשים כוח עיבוד גדול מאוד. אני רק צינתי שאני מיסתדר אם מעבד מיושן ברור שהיתי מעדיף איזה 60FX אבל השאלה כמה כח חישוב רוב האנשים באמת צריכים ולא כמה כח חישוב אנשים בודדים צריכים
פורסם 2006 באפריל 3019 שנים אני רק צינתי שאני מיסתדר אם מעבד מיושן ברור שהיתי מעדיף איזה 60FX אבל השאלה כמה כח חישוב רוב האנשים באמת צריכים ולא כמה כח חישוב אנשים בודדים צריכים ת'אמת, לא חסר.בארץ תעשיית ההורדות פורחת, הרבה אנשים פונים לתוכנות עריכה וקידוד סרטים בכדי להמיר אותם לפורמט המתאים ל-DVD. צריך מעבד חזק, כדי שהעריכה תהיה מהירה.יש את מהירות שחרור קובץ מ-WINRAR, המשחקים/סרטים מצריכים מעבד חזק שישחרר את הקבצים מה-WINRAR במהירות גבוהה, במיוחד כאשר גודל הקבצים של משחקים גדל לכמה ג'יגה טובים. אני מתאר לעצמי, שאצלך לא לוקח מעט זמן לשחרר קובץ מ-WINRAR.כמו כן, יש אנשים שפשוט רוצים להנות מעבודה של כמה תוכנות במקביל ולכן צריכים מעבד חזק, שלא יגרום לקירטועים מיותרים.קצת יותר נדיר זה הגרפיקאים, אבל גם זה קיים.
פורסם 2006 באפריל 3019 שנים אני מכיר מישהי שעובדת אם p3 512 ram +fx5200 בפוטושופ ועושה אחלה עבודות אבל בכל פעם שהיא עושה משהו היא יכולה ללכת לעבודה ולחזור זה הפך להיות ענין של למי יש מחשב חזק יותר!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.