פורסם 2005 בנובמבר 2220 שנים טוב, הספקתי לקבל את ה GTO2, להתקין את ה Opteron 165 על הלוח ולדחוף הכל במארז הישן ולעדכן ביוס. רשימת ציוד: DFI Lanparty UT Ultra D Opteron 165 TT Big Typhoon Twinmos 512mb pc3200 aa4t bh5 utt x 2 Saphire GTO2 Thermaltake Purepower 460w לקח מספר 1: כשעושים Boot CD/Floppy על מנת לשדרג ביוס, מאוד לא מומלץ לבדוק אם הוא עובד על מחשב אחר. החלק שבו הוא אמור לוודא שהביוס מתאים ללוח? לא ממש עבד!!! עכשיו יש לי לוח ASUS A7N8X Deluxe עם ביוס של ה DFI. טוב, יותר מאוחר אני אקח את הצ'יפ מהאסוס, ואתקע אותו ב DFI ואעשה לו Hotflash. בכלאופן, הספקתי להמהיר אותו טיפה ל 2.75 ג'יגה. מעבר לזה לא יציב. אולי ספק, אולי מעבד. לא משנה. בערב אני אריץ בנצ'מרקים נוספים לטובת מי שביקש. [attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בנובמבר 2220 שנים יפה יפה אחיתריץ כמה בדיקות גם במשחקים אני הייתי רוצה לדעת אם המעבד הזה יותר טוב מ - amd 4000 dual coreאם כן אני קונה אותו
פורסם 2005 בנובמבר 2220 שנים רגע צרבת ביוס של DFI על ASUS?אבל ללוחו ASUS יש הגנה שצורבים ביוס פגוםואז הוא פשוט מחפש ביוס חלופי מהדיסק או פלופי ומעדכןזה לפחות ללוח של P4P800שהיה בעיה בביוס ונהרס ליאז הוא התחיל לחפש אוטומטיתאחרי ביוס אחרוהיכנסתי לו את הדיסק של הלוח והוא מצא לבד את הביוס ועידכןאצלך אין דבר כזה?
פורסם 2005 בנובמבר 2220 שנים מחבר לרוב הלוחות יש את "ההגנה" הזו. זה עובד רק כאשר ה Bootblock תקין, וכאן הוא לא. בכלאופן, לא נורא. פשוט לוקחים את הפלאש מתוך האסוס, תוקעים אותו ב DFI, מעלים DOS, טוענים את הביוס של האסוס ומוציאים. DFI אפילו מספקים כלי להוצאת FLASH עם הלוח שלהם עוד בנצ'ים בערב, משחקים לא כל כך יש לי
פורסם 2005 בנובמבר 2220 שנים וואו איזו מערכת! גן-עדן לOC. תן בה (כותב מספריית בית-ספר ) עריכה: איפה השגת את הזכרונות? אני גם מחפש PC3200 עם BH5\TCCD
פורסם 2005 בנובמבר 2220 שנים טוב, הספקתי לקבל את ה GTO2, להתקין את ה Opteron 165 על הלוח ולדחוף הכל במארז הישן ולעדכן ביוס. רשימת ציוד: DFI Lanparty UT Ultra D Opteron 165 TT Big Typhoon Twinmos 512mb pc3200 aa4t bh5 utt x 2 Saphire GTO2 Thermaltake Purepower 460w לקח מספר 1: כשעושים Boot CD/Floppy על מנת לשדרג ביוס, מאוד לא מומלץ לבדוק אם הוא עובד על מחשב אחר. החלק שבו הוא אמור לוודא שהביוס מתאים ללוח? לא ממש עבד!!! עכשיו יש לי לוח ASUS A7N8X Deluxe עם ביוס של ה DFI. טוב, יותר מאוחר אני אקח את הצ'יפ מהאסוס, ואתקע אותו ב DFI ואעשה לו Hotflash. בכלאופן, הספקתי להמהיר אותו טיפה ל 2.75 ג'יגה. מעבר לזה לא יציב. אולי ספק, אולי מעבד. לא משנה. בערב אני אריץ בנצ'מרקים נוספים לטובת מי שביקש. תתחדש, מעבד נהדר המכפלה 9 הזאת מוציאה את כל הכיף
פורסם 2005 בנובמבר 2220 שנים יפה יפה אחיתריץ כמה בדיקות גם במשחקים אני הייתי רוצה לדעת אם המעבד הזה יותר טוב מ - amd 4000 dual coreאם כן אני קונה אותוזה אותה ליבה של הטולדו כמו ה 4400 ו ה 4800... בדיוק....רק שם אחר, אותו מעבד - אותו ביצועים - הרבה יותר זול. ;D
פורסם 2005 בנובמבר 2220 שנים מחבר טוב,תוצאות 3DMark05 כאשר ה GTO2 נפתח והומהר ל 570/624.המעבד והזכרון בסטוק:[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בנובמבר 2220 שנים אני קונה גם כזה.... תגידו, כבר יש השוואות שלו לאומת 3800 X2 ?? אהה, ועוד משהו, זה גם כפול ליבה נכון?
פורסם 2005 בנובמבר 2220 שנים omggggggggggתוצאה כזאת עם gto 2?פיייייייייייייייאני קונה את המעבד הזהרק גירסא יותר מתקדמת תודה אחי על הבאנצ' מארקס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.