עבור לתוכן

עזרה!! 3 צפצופים ומסך לא עובד

Featured Replies

פורסם

שלום

לפני יומיים אחי ניסה להתקין איזה דרייבר לא טוב על המחשב, דרייבר שנראה לי של Intel Desktop

אבל של הגרסה הלא נכונה או משהו..בכל מקרה מאז המחשב הראה בטעינת ווינדואוס שגיאה C:\...\system32\pci.sys

is corrupted or missing...

כן אני יודע צריך דיסק של ווינדואוס(XP) כדי לתקן את הבעיה הזאת אבל הבעיה שהבנתי את זה רק אחרי שפירקתי את המחשב כמו מטומטם בנסיוני לתקן אותו

סיפרתי את כל זה בתור רקע כי אולי זה קשור לבעיה האמיתית שיש לי כרגע.

עכשיו אני מקליד מהמחשב של אח שלי אבל הוא לא אוהב שמתעסקים לו במחשב ואני חייב ת'מחשב שלי דחוף!!!!

בכל מקרה פירקתי את המחשב ומאז כל פעם שאני מפעיל אותו הוא עושה שלושה צפצופים באותו אורך ורק אז מופעל אבל המסך לא עובד!!

אמרו לי אנשים בבטחון רב שזה או ה RAM או הכרטיס מסך אז הוצאתי את הכרטיסי RAM לפי הסדר ובדקתי וזה לא זה והוצאתי והחזרתי את הכרטיס מסך שוב ושוב וזה עשה לי את אותה שגיאה והמסך מסרב לעבוד!!

בדקתי עם מחשב אחר והמסך עובד פיקס והחלפתי בין הכרטיס מסך במחשב הפגום לכרטיס אחר וזה עשה את אותה בעיה(הכרטיס מסך הוא מהמחשב שבדקתי בו את המסך) וזה עשה את אותם צפצופים וזה גורם לי לחשוב שהכרטיס מסך לא מקולקל וכאן הבעיה אני לא מבין מה כן מקולקל אם כך כי הסבירו לי את כל הקטע של הצפצופים ואני חסר אונים כרגע!!

פורסם

אחי....בדוק מאחד מאלה מה המקור לבעיה..

מה שאני מראה לך עכשיו זה לימוד מקורס של במחשבים לפני שנתיים ואני שומר אותו עד היום...תקשיב טוב לצפצופים ובדוק מה מקור הבעיה לפי המקרא שאני מפרסם לך כאן עכשיו:

צפצופי המחשב עם הפעלתו ומשמעותם

חוסר צפצופים

קצר, בעיה בספק, בעיה במעבד, בעיית מתח, חלקי מחשב משוחררים.

---

צפצוף אחד

הכול בסדר, המחשב עבר את תהליך האתחול בשלום

---

שני צפצופים

בעיה בביוס עצמו או בזיכרון של הביוס

---

צפצוף ארוך, צפצוף קצר

בעיה בלוח אם

---

צפצוף ארוך, שני צפצופים קצרים

בעיית ווידאו, בדקו כבל ווידאו, כרטיס מסך

---

צפצוף ארוך, שלושה צפצופים קצרים

בעיית ווידאו, בדקו כבל ווידאו, כרטיס מסך

---

שלושה צפצופים ארוכים

בעיית מקלדת או רכיב קלט דומה המצריך איתחול בזמן עליית המחשב

---

צפצופים ארוכים מתמשכים

בעיית זיכרון, הוציאו, הכניסו, תעשו פוווו...

---

צפצופים נמוכים/גבוהים מתמשכים

עומס יתר/חימום יתר של המעבד

מקווה שעזרתי :)

פורסם

נשמע כמו כרטיס מסך שלא במקום.

אבל תמיד יכולה להיות גם בעיה בלוח אם.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה אבל בקשר לצפצופים אני ידעתי את זה כי הסבירו לי את זה ולכן בדקתי את הכרטיס מסך תודה בכל מקרה..אבל יכול להיות שזה באמת קשור למקלדת??? כי יש לי שלושה צפצופים ארוכים אבל מה הקשר למסך אם כך?

בבקשה אני נואש אם למישהו יש תשובה אחרת אני אודה לו ותודה לאלה שהגיבו כבר :nixweiss:

פורסם

אני לא בטוח שהעניין של ה3 צפצופים זה דווקא המקלדת...

אם אתה חושב שזאת המקלדת, נסה לחבר מקלדת אחרת, או במידה והמקלדת היא PS2 חבר לה מתאם לשקע USB ואז תיראה אם הבעיה נפתרה

אם זה לא זה, תוציא את הסטיקים של הזיכרון ותכניס מחדש, תוציא את הכרטיס מסך לגמרי ותחבר מחדש ותוודא שחיברת את הכבל חשמל מהספק כח לכרטיס מסך, תוודא שהכבל של המאוורר שעל המעבד מחובר ושהמאוורר שעל המעבד מחובר ועובד כמו שצריך... וניראה לי שזהו

פורסם

תנתק הכל חוץ מחשמל ומסך.

ותבדוק מה קורה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכל העצות שלכם ואכן מה שtomerk1 אמר על הצפצופים הוא נכון! פשוט אני כמו אידיוט אפילו לא טרחתי לבדוק אם יש בעיות במקלדת ואן היו ואחרי שהחלפתי אותה זה פועל כמו קסם..ואז הגעתי לבעיה של הC:\...\system32\pci.sys מי שמכיר את זה יודע איך לתקן בלי בעיות אבל אני התחלתי מאפס וגיליתי שזו בעיה לא פחות קשה לפתרון אבל הסתדרתי עם מדריכים באינטרנט( מזל שהיה לי עוד מחשב)

פורסם

חח אתה רואה אחי..לפעמים במחשבים..על הדברים הכי פשוטים אנחנו לא חושבים עליהם...

אבל בקורס שאני לומד על בניית רשתות אינטרנט מלמדים אותנו איך לפתור בעיות..עכשיו הרשת מחולקת ל-7 שכבות...

וכדי לתקן בעיות תמיד מתחילים מהשכבה הראשונה...חיבור חשמל,כבלים, חיבורים וכך הלאה..

אותו דבר במחשבים לא ישר נכנסים לכל מיני דברים מסובכים...לאט לאט ממקדם את עצמנו ברכיב האפשרי :)

אבל הכי חשוב כרגע שפתרת את הבעיה :)

פורסם

כרטיס המשך יצא מהמקום.

תהדק אותו תבדוק שתקין ואל תתעסק כי אתה לא ממש מומחה לפי הבנת שאלתך.

בהצלחה !

פורסם

כרטיס המשך יצא מהמקום.

תהדק אותו תבדוק שתקין ואל תתעסק כי אתה לא ממש מומחה לפי הבנת שאלתך.

בהצלחה !

על מה אתה בדיוק עונה? :nixweiss: הוא פתר את הבעיה לפני יומיים. :kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים