פורסם 2005 באפריל 720 שנים בסדר אבל איך אני ידע מה הממוצע שלי???לא התכוונתי לדעת כמה יש לי באותו רגע אלא בממוצע איך שהם בודקים??מישהו
פורסם 2005 באפריל 720 שנים אני לא יודע מה השיא אבל ראיתי אולי רק תוצאה אחת שעקפה את זה ואני מאמין שיש עוד
פורסם 2005 באפריל 720 שנים אין 9800P אחד (ולצורך העניין גם 9800XT) שעובר את ה-4,000.כנס לORB ותתעדכן.
פורסם 2005 באפריל 720 שנים לא יודע אז או שהבן אדם לא שם את התוצאה באורב כי יכל להיות שלא איכפת לו,וגם עזוב אותי כבר מהתראד הזה הוכחתי את הטענה שלי כבר מזמן
פורסם 2005 באפריל 720 שנים לא יודע אז או שהבן אדם לא שם את התוצאה באורב כי יכל להיות שלא איכפת לו,וגם עזוב אותי כבר מהתראד הזה הוכחתי את הטענה שלי כבר מזמןLOLאפשר לנעול את הת'רד המטופש הזה.
פורסם 2005 באפריל 720 שנים אחי אני לא מנסה לשעשע אותך,את הטענה שלי הוכחתי יכל להיות שטעיתי וזה כן עבר את התוצאה אז מה???rest my case אמרתי את מה שרציתי והוכחתי שאני צודק . אתה יכל לנסות ולתפוס אותי על דברים קטנים כאלו עד מחר,קטננויות זה דבר מקסים חח lol תנעלו תתראד באמת הבן אדם הזה מקיא דם
פורסם 2005 באפריל 720 שנים מחבר לא הוכחת כלום, פשוט עייפתי מלהסביר לך. אני יודע על מה ועל מי *לא* לבזבז את הזמן שלי.
פורסם 2005 באפריל 720 שנים לך אי אפשר היה להוכיח....וגם לא רציתי רציתי להוכיח לקוראים האחרים ובזה הצלחתי לפי דעתי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.