פורסם 2005 באפריל 420 שנים טובאז ככההלוח שלי נדפק לפני כמה זמן (לא מזהה התקני IDE - חוץ מאחד(HDD), לא USB, לא LPT כו'..)לפני יומיים הלוח שבק חייםאני מפעיל את המחשב - עושה פוסט - מגיע למעבד ומציג רק אחד (יש לי HT)הוא מציג אותו כ1.3 GHZ - שיש לי 2.6ונתקע - רק הנורית של הHDD דולקתשוב - עשיתי איפוסים וכו' לביוסהלוח גמור? יש מצב שעוד משהו הלך?אני כבר התייאשתי - נסו אתם לחיות חודשיים בלי CD..
פורסם 2005 באפריל 420 שנים הבעיה היא בWINDOWS או כבר בביוס/פוסט?ניסית לעדכן ביוס,לשנות דרייברים בWINDOWS?יש עדיין אחריות?
פורסם 2005 באפריל 420 שנים מחבר הבעייה כבר בפוסטהלוח מזהה את המעבד כ1 ולא כ2אין גישה לביוסומזהה את המעבד כ1.3 GHZ במקום 2.6 GHZ
פורסם 2005 באפריל 420 שנים בהנחה שאין לך אחריותתנסה לשלוח מייל לאסוס ותפרט את הבעיה שלךכמו כן תנסה לדבר עם היבואן שלהם מכיוון שהלוחות אמורים לבוא עם 3 שנים אחריות(למרות שחלק מהחנויות מקצצות)
פורסם 2005 באפריל 420 שנים מחבר לצערי ללוח יש אחריות רק שנהכעיקרון אם אני אפנה ליבואן\יצרןיש סיכוי שיצא מזה משהו?
פורסם 2005 באפריל 420 שנים יש סיכוי טובמכיוון שאחריות היצרן היא 3 שנים (אם אני לא טועה)כמו כן אולי הם יצליחו לעזור לך בלי להחליף את הלוח (סיכוי קטן אבל יותר גדול משתמצא פה בפורום תשובה)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.