פורסם 2005 באפריל 420 שנים אני מעוניין לצרוב סרט של שעה וחצי שאחרי AUTHORING מגיע לי ל-5.5 ג'יגה.ברור לי שאין לי סיכוי להכניס אותו בדיסק 1(אגב כמה ג'יגה אפשר לצרוב ב-DL?),השאלה שלי איך אפשר לחלק את זה ל-2 דיסקים.האם נירו עושה זאת לבד, או שאני צריך לחלק את ה-MPEG2 ל-2 חלקים ואז את הWAV ל-2 ולעשות AUTHORING לכל חלק בנפרד.
פורסם 2005 באפריל 420 שנים לא נראה לי שהבנתי אותך כ"כ טוב... אתה רוצה לחצות את הסרט לשתיים ככה שיכנס לדיסק?
פורסם 2005 באפריל 420 שנים מחבר כרגע יש לי קבצי VOB תפריטים וכו' לצריבת DVD בנפח של 5.5 GB.אני מעוניין לצרוב אותם בנירו.אין סיכוי שאצליח לדחוס אותם בדיסק אחד ולכן אני רוצה לצרוב את הסרט בשתי דיסקים.השאלה שלי האם נירו מחלק את הפרוייקט לשתי דיסקים אוטומטית כשהוא רואה נפח כזה של סרט,או שאני צריך לחזור לקובץ ה-MPEG לחלק אותו לשתיים,ולחלק גם את קובץ ה-AUDIO ,ולעשות להם AUTHORING מחדש?כלומר להתחיל את כל העבודה מהתחלה?במלים יותר מפורשות:האם אני יכול לצרוב פרקים מסויימים של הסרט(אחרי שהפכתי אותו ל-VOB) בדיסק אחד,ואת הייתר בדיסק אחר,ואת כל זה NERO יחלק לי לבד לפי הקיבולת של הדיסק?בקיצור איך צורבים DVD-VIDEO בנפח של מעל ל-5 GB בצורה הקלה ביותר.
פורסם 2005 באפריל 520 שנים בקיצור איך צורבים DVD-VIDEO בנפח של מעל ל-5 GB בצורה הקלה ביותר.www.dvdshrink.org
פורסם 2005 באפריל 620 שנים וכמוובן שעדיף לחלק אותו כי האיכות כיווץ של DVD SHRINK זוועתיתבכלל לא,פעם,בגרסאות הישנות שלו כן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.