פורסם 2005 במאי 1120 שנים מחבר מבטיח לכם דותן עם קרור גז והלוח שלי יתנו יותר ביצועים מכול מעבד שתביא עכשיו חוץ מהכפול ליבה!!גם הפלמינגו עם קרור גז או הfx 55 עם קרור גז לא יגיעו לאותם תוצאות בסופר פאי או בכול דבר אחר עם הם על אותו קלוק (תדר) או כול דבר אחר בדוק!!אני חוקר את הנושא הזה כבר הרבה הרבה זמן באתרים בחול באיכר ואין המעבד קטלני לאלה אני מת כבר שיגיע ניראה כמה זמן יקח!יחיאלנ.בכמובן שאני יביא תוצאות שהוא יגיע!
פורסם 2005 במאי 1120 שנים רק תיזהר שלא תשתחווה לו פתאוםאני אישית לו מבין את האוברקלוקרים האלה שקונים דותן אוברקלוקינק אני מבין בתור דבר העוזר לשפר את ביצועי המחשב אבל למה לקנות בהתחלה מעבד יחסית איטי רק כדי לעשות אותו הכי מהיר באחוזים - בעיני זה טימטום
פורסם 2005 במאי 1120 שנים מחבר חחחח אתה לא מבין אהה אחי! אז אני יסביר!דותן במהירות 1.73 גיהרץ באס 533 מוציא בסטוק דוגמא פשוטה... בספור פאי 34 שניות!! זה מה שפרסקוט מוציא באובר קלוק ל4 גיהרץ!!!!!אז תחשוב לך בעדינות לרגע כמה יוצא דותן במהירות אחרי אוברקלוק ל איזה 3 גיהרץ? (שזה לא בעיה להגיע לשם)נ.בלידע כללי דותן במהירות 1.73 עם אוברקלוק ל3.6 מוציא 19 וחצי שניות בסופר פאי!!!! ה fx 55 הכי מהיר שיש עם כול האוברקלוק מוציא 23! וה fx55 עולה כמו 3 דותן 1.73!!
פורסם 2005 במאי 1120 שנים מה זה דותן ??!! אני מקווה שכולכם יודע שליבת בדותן למעבדי אינטל פנטיום M ( אם אני לא טועה) פותחו כאן בישראל עם המוח היהודי......... אם אתה לא תביא תוצאות אין לך מה לדרוך כאן יותר
פורסם 2005 במאי 1220 שנים מעניין כשיש משהו טוב בארץ זה " המוח היהודי" וכשזה דבר גרוע אז זה "המוח הישראלי" צאו כבר מהקטע הזה
פורסם 2005 במאי 1220 שנים ישראלי יכול להיות מכמה מוצאות בינהם ערבי \נוצרי והשאר.........יהודי הכוונה יהודי אשר חי בישראל........אם בלבלתי לכם את השכל אז תתעלמו פשוט .......חזרתי ב4 בלילה וישנתי שעתיים וזאת התוצאה...
פורסם 2005 במאי 1220 שנים מעניין כשיש משהו טוב בארץ זה " המוח היהודי" וכשזה דבר גרוע אז זה "המוח הישראלי" צאו כבר מהקטע הזהכי המוח הישראלי הוא סובל מהפרות של "שכונה" שפשוט הורסות אותו "המוח הישראלי" הוא פשוט "מוח יהודי" שבוזבז ושחושב בכיוונים לא פרודקטיביים ומועילים ....וגם שהמוח היהודי קיים כבר המון המון זמן והמוח הישראלי רק 57 שנה (חגגנו את זה לא מזמן ...) ועוד בגלות זה נקרא כך כי הוא תמיד חשב על משהו שיצא לטובה
פורסם 2005 במאי 1220 שנים .כוסעמק כל כך קשה לכתוב כמו בנאדם ולא כמו ילדה בכיתה ה?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חלאס
פורסם 2005 במאי 1220 שנים לא התכוונתי שזה ימשוך כלכך הרבה תגובות אז בבקשה להפסיק (אחרי הכל זה יומן ולא סתם תארד אוף טופיק)
פורסם 2005 במאי 1620 שנים מחבר תודה רבה על התמיכה קודם כוללללדבר שני אני מיתכוון לסיים אתהמשב לגמרי בימים אלה מש וכמון להבא תמונת של הכול נקי מצוחצח ומסודריחיאל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.