עבור לתוכן

פרויקט הפרספקט הגדול שלי (תמונות)=מארז +קרור גז!!סימתיייי!!!!! יפהה רצחחחח כנסו

Featured Replies

פורסם

winchester for ever.

• תגובות 100
  • צפיות 13.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יותר טוב: פלמינגו לעד

פורסם
  • מחבר

מבטיח לכם דותן עם קרור גז והלוח שלי יתנו יותר ביצועים מכול מעבד שתביא עכשיו חוץ מהכפול ליבה!!

גם הפלמינגו עם קרור גז או הfx 55 עם קרור גז לא יגיעו לאותם תוצאות בסופר פאי או בכול דבר אחר עם הם על אותו קלוק (תדר) או כול דבר אחר בדוק!!

אני חוקר את הנושא הזה כבר הרבה הרבה זמן באתרים בחול באיכר ואין המעבד קטלני לאלה אני מת כבר שיגיע ניראה כמה זמן יקח!

יחיאל

נ.ב

כמובן שאני יביא תוצאות שהוא יגיע!

פורסם

רק תיזהר שלא תשתחווה לו פתאום

אני אישית לו מבין את האוברקלוקרים האלה שקונים דותן אוברקלוקינק אני מבין בתור דבר העוזר לשפר את ביצועי המחשב אבל למה לקנות בהתחלה מעבד יחסית איטי רק כדי לעשות אותו הכי מהיר באחוזים - בעיני זה טימטום

פורסם
  • מחבר

חחחח אתה לא מבין אהה אחי!

אז אני יסביר!

דותן במהירות 1.73 גיהרץ באס 533 מוציא בסטוק דוגמא פשוטה... בספור פאי 34 שניות!! זה מה שפרסקוט מוציא באובר קלוק ל4 גיהרץ!!!!!

אז תחשוב לך בעדינות לרגע כמה יוצא דותן במהירות אחרי אוברקלוק ל איזה 3 גיהרץ? (שזה לא בעיה להגיע לשם)

נ.ב

לידע כללי דותן במהירות 1.73 עם אוברקלוק ל3.6 מוציא 19 וחצי שניות בסופר פאי!!!! ה fx 55 הכי מהיר שיש עם כול האוברקלוק מוציא 23! וה fx55 עולה כמו 3 דותן 1.73!!

פורסם
:eek2: מה זה דותן?
פורסם

מה זה דותן ??!!

אני מקווה שכולכם יודע שליבת בדותן למעבדי אינטל פנטיום M ( אם אני לא טועה) פותחו כאן בישראל עם המוח היהודי.........

אם אתה לא תביא תוצאות אין לך מה לדרוך כאן יותר ;)

פורסם

מעניין כשיש משהו טוב בארץ זה " המוח היהודי" וכשזה דבר גרוע אז זה "המוח הישראלי"

צאו כבר מהקטע הזה

פורסם

ישראלי יכול להיות מכמה מוצאות בינהם ערבי \נוצרי והשאר.........יהודי הכוונה יהודי אשר חי בישראל........אם בלבלתי לכם את השכל אז תתעלמו פשוט .......חזרתי ב4 בלילה וישנתי שעתיים וזאת התוצאה... :kopfpatsch:

פורסם

מעניין כשיש משהו טוב בארץ זה " המוח היהודי" וכשזה דבר גרוע אז זה "המוח הישראלי"

צאו כבר מהקטע הזה

כי המוח הישראלי הוא סובל מהפרות של "שכונה" שפשוט הורסות אותו

"המוח הישראלי" הוא פשוט "מוח יהודי" שבוזבז ושחושב בכיוונים לא פרודקטיביים ומועילים ....

וגם שהמוח היהודי קיים כבר המון המון זמן והמוח הישראלי רק 57 שנה (חגגנו את זה לא מזמן ...) ועוד בגלות זה נקרא כך כי הוא תמיד חשב על משהו שיצא לטובה

פורסם

.

כוסעמק כל כך קשה לכתוב כמו בנאדם ולא כמו ילדה בכיתה ה?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חלאס

פורסם

לא התכוונתי שזה ימשוך כלכך הרבה תגובות אז בבקשה להפסיק (אחרי הכל זה יומן ולא סתם תארד אוף טופיק)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התמיכה קודם כולללל

דבר שני אני מיתכוון לסיים אתהמשב לגמרי בימים אלה מש וכמון להבא תמונת של הכול נקי מצוחצח ומסודר

יחיאל

פורסם

טוב בהצלחה נחכה לתמונות

דרך אגב הכותרת שלך לא תקינה

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

בהצלחה אחי :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים