עבור לתוכן

פרויקט הפרספקט הגדול שלי (תמונות)=מארז +קרור גז!!סימתיייי!!!!! יפהה רצחחחח כנסו

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

יצא מרשים מאוד :xyxthumbs: סחטיין על הציוד :o

שמתי לב לכמה דברים: (קבל את זה כביקורת בונה)

הספק לא מותקן אלה מונח בצד

הדלת השמאלית יושבת על מדבקות

את החריטה עשית ביד חופשית נראה לי, נסה קודם לסמן עם טוש את מה שאתה הולך לחרוט או תניח דף עם הציור מתחת ואז תעבור עליו.

אם תשייף את הקצוות של הפרספקס אם נייר בגודל עולה ותגיע לגימור שקום זה יראה הרבה יותר אסטטי.

ואם אתה רוצה להרשים יותר תנקה את הטביעות אבצעות מהפרספקס לפני הצילום. ;)

וחוץ מזה מה המעלות שלך עם ה Vapo Chill? (אולי אתה לא צריך אותו? ;D ::))

חח טוב תודה עכשיו לתשובות!

הספק לא מותקן מסיבה אחת והיא שיש לי שניים חח (אחד לvapochill והשני למערכת) כך שאין סיבה לקבע אותם!

חח יפה שראיתה את המדבקות אכן צודק אבל זה רק זמני פשוט ניגמרו לי הברגים חח אז אני יביא חדשים רק ביום ראשון ויסדר את כול הבלגן.. (תבין מיהרתי להראות את התוצאה ככול האפשר חח)

ובקשר לחריטה ישבתי אלייה הרבה מאד זמן והיא יצא מאד מדוייק את הציור צירתי על נייר דבק שהיה על הפרסקט וכך זה יצא מדוייק אני יודע שלא רואים טוב וחושבים שהחריטה יצאה עבה ועקומה וכו וכו אבל אני מבטיח להביא תמונות יותר ברורות שמראות שהרחיטה יצאה מדוייקת לגמרי (טוב כמעט :silly:) מבטיח חח

בקשר לשיוף אל תדאג גם זה בתיכנון פשוט תבינו אני בביסיס רוב הזמן ויוצא רק חצאים עם אתה יודעים מזה חח כך שדיי קשה לי לסיים את הפרויקט מהר לכן יש כמה פשלות אבל לא לדאוג עם הזמן אני יסיים את הכול לאט לאט ויראה תמונות נוספות של המחשב גמור 100 אחוז ולא 99!

אותו דבר לגבי הטביעות אצבעות אתה צריך להבין אחי שכול זה לא יראה מתי שאני יצלם את התמונות בשביל הגלרייה פה כי אז במאת צריך שהכול יהייה מוכן פיקס חח

אל תשכחו שעוד לא סימתי אני מיתכוון לחרוט בדלת הימנית (השחורה) את המפרט של המחשב כול חלק וחלק והאוברקלוק שלו חחח זה יהיה חמוד מאד ! אני מחכה לדותן שהזמנתי לפני שאני עושה את זה חח

ובקשר לvapochill חח אני באוברקלוק מ3.2 פרסקוט ל 4440 גיהרץ חחחח מכובד הייתי אומר! והמעלות במונחה מינוס 31 בראש של הvapo והמעבד במינוס 20 בערך (יש הבדל בין הטמפרטורה של הראש למעבד עצמו!!!) ובמאמץ הראש מינוס 25 והמעבד מינוס 15! כך שניראהלי שזמנית אני לא יוותר עליו חחחחחח

מעניין מה יהיה עם הדותן חח

יחיאל

• תגובות 100
  • צפיות 13.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יחיאל אתה יכול להביא קישור לקירור?

פורסם

תודה

פורסם

:o

וואו!

איזה יופי!

תתחדש! - ותהנה..

פורסם

מאה שקל לראשון שעוקר לו את האות "ח" מהמקלדת.

חוצמזה, אחלה פרויקט כל הכבוד, באמת הגימור לא נראה משהו והחריטות נראות חלשות לחלוטין, אבל אני לא אשפוט בלי לראות תמונות איכותיות יותר.

כל הכבוד על ההשקעה.

פורסם
  • מחבר

;D ;D ;D ;D חחח סורי פשוט זה כבר הרגל תנסו להבין!!

פורסם

אנחנו מבינים:

אוהבים אותך יחיאל!!! ;D ;D ;D

פורסם

תשמע יחיאל עבודה יפה מאוד.

פעם רשונה שאני רואה שילוב כזה.

כנראה אתה היחיד שהיה לו אומץ לעשות את זה.

פורסם

למה אתה משתמש בזה רק כמחשב?

תעשה גם פינה לשים משקאות קלים ואז תוכל להוציא כשבאים חברים

סתם בכל אופן מחשב יפה וישר כח על ההשקעה :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

המשקואת הקרים לא יהיו קרים אלא קפואים

פורסם
  • מחבר

ועוד במיוחד שיש לי כבר מיני בר בדיוק מתחת למחשב (המחשב יושב עליו חח) זה עוד מהמודינג הראשון (מערכת קרור מיים שמקוררת בעזרת מיני בר) זה נתן לי 4 גיהרץ חחח בכול מקהר אני מפרק עכשיו את הפרסקוט (יש קונה) כי ביום ראשון מגיע הדותן חח אז אני יחזור ביום חמישי מהבסיס ומבטיח להביא הרבה תוצאות חח

יחיאל

הפרויקט עדיין לא היסתיים יהיו עוד הרבה תוספות מבטיח וגם תמונות טובות!

פורסם

לא שקלת לשנות את המארז של הקירור ?

לדעתי המארזים שלהם מאוד מכוערים

פורסם

יפה מאוד

מחכה לראות את הדותן שלך :hat::beerchug:

פורסם

גם אני מחכה לדותן המהולל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים