פורסם 2005 באפריל 420 שנים רכשתי צורב DVD והייתי מעוניין לדעת אילו תוכנות מלבד הנירו שכבר יש לי ( 2-3 ) מומלץ שיהיו לי כדי שאוכל לבצע כמה דברים כגון :1. גיבוי כמה סרטי DVD שיש לילדיי ( לא יודע אם הם עם הגנה או בלי ) ?2. המרת סרטים בעיקר לילדים ל DVD במקום ל VCD שעד עכשיו הייתי מבצע ?3. צריבת משחקים שכעת מגיעים הפורמט DVD ברובם ?אודה לעזרתכם ושוב פעם המלצה רק לתוכנות שבאמת צריכים אותן ויודעות לבצע את הפעולות הנ"ל .
פורסם 2005 באפריל 420 שנים 1) לגיבוי סרטי DVD תשתמש ב DVD DECRYPTER ואח"כ ב DVD SHRINK כדי להוריד מה שאינך צריך (פסי קול בצ'רקסית ותפריטים) , לכווץ אם צריך ולצרוב (ה SHRINK משתמש בנירו).2) לקידוד ל DVD תשתמש ב DVD2SVCD+TMPG ENCODER או ב FILM MACHINE3) לגיבוי משחקים - לא יודע. אם ה DVD הוא SINGLE LAYER תנסה נירו או DVD DECRYPTER ב ISO MODE.
פורסם 2005 באפריל 420 שנים מחבר תודה,לגבי גיבוי הסרטים אני צריך את ה DVD Decrypter או את ה Encrypter ?
פורסם 2005 באפריל 420 שנים תודה,לגבי גיבוי הסרטים אני צריך את ה DVD Decrypter או את ה Encrypter ?עם ה DECRYPTER תוריד לדיסק.עם ה SHRINK תוריד מה שאינך צריך, תכווץ ותצרוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.