עבור לתוכן

מבצע של דיסקים מבית Verbatim

Featured Replies

פורסם

אז תקנה 25 של +R ו 25 של -R

זה מה שאני יעשה נראה לי רק הבעיה עכשיו למצוא סניף קרוב ולתאם את זה איכשהו עם עבודה או סידור אחר כי אחרת זה ממש לא שווה את זה

פורסם

דרך אגב, ניהלתי תכתובת היום עם אחד האחראים על השווק של TY אירופה האחראים על ישראל בהקשר לעניין אחר, והתלוננתי קשות על כך שלא ניתן להשיג TY כמעט בשום מקום ובטח לא THAT'S שזה המותג שלהם. נראה מה יעשה עם זה. היום את ה TY היחידים במחיר סביר ניתן להשיג ב"לירה" ואינני בטוח כלל שמדובר ביבוא רשמי. אם וורבטים מסוגלים למכור יותר זול אז בטוח שגם TY. לא שרע לי עם וורבטים אבל למה שלא יהיו פה TY כמו שצריך? דרך אגב יש להם נציגים בארץ אבל משום מה הם אינם מזיזים את הת*ת.

טוב, אז רק לעדכן את מי שזה מעניין. TY מתמקדים בסקטור המקצועי. הסקטור הפרטי פחות מעניין אותם. לכן לא רואים אותם בחנויות. ניתן לקנות מהיבואן ספינדלים של 100 לפחות אבל כרגע נכון למשלוח האחרון זה יותר יקר מאשר לקנות בלירה 25 יחידות. באסה :pissed: מצחיק, עדיף לקנות ייבוא מקבילי מאשר רשמי.

פורסם

טוב, אז רק לעדכן את מי שזה מעניין. TY מתמקדים בסקטור המקצועי. הסקטור הפרטי פחות מעניין אותם. לכן לא רואים אותם בחנויות. ניתן לקנות מהיבואן ספינדלים של 100 לפחות אבל כרגע נכון למשלוח האחרון זה יותר יקר מאשר לקנות בלירה 25 יחידות. באסה :pissed: מצחיק, עדיף לקנות ייבוא מקבילי מאשר רשמי.

אותו הדבר (כמעט) היה עם NEC,לא עניין אותם שאנשים רוצים PI\PIF testing,הם מוכרים את הכוננים כ OEM ומתמקדים בחברות ולא באנשים פרטיים,עצומה אחת,והם נענו...אז תמיד ישנה תקווה.

פורסם

מי היבואן של TY בארץ?

פורסם

MAGNETICS

פורסם

אני חושב שעדיף דיסקים תוצרת יפן של TY על דיסקים תוצרת טיוואן של CMC למרות שגם ה CMC תחת השם של וורבטים עובדים מצויין (כמעט גמרתי את החבילה של ה 100). יש גם MCC בחבילות של ה 50 אבל לא יודע איזה מהם. לכן, העדפתי לקנות את ה"תוצרת יפן" כי את הספינדל המקורי של TY אי אפשר לפספס ("המדרגה").

דרך אגב, ניהלתי תכתובת היום עם אחד האחראים על השווק של TY אירופה האחראים על ישראל בהקשר לעניין אחר, והתלוננתי קשות על כך שלא ניתן להשיג TY כמעט בשום מקום ובטח לא THAT'S שזה המותג שלהם. נראה מה יעשה עם זה. היום את ה TY היחידים במחיר סביר ניתן להשיג ב"לירה" ואינני בטוח כלל שמדובר ביבוא רשמי. אם וורבטים מסוגלים למכור יותר זול אז בטוח שגם TY. לא שרע לי עם וורבטים אבל למה שלא יהיו פה TY כמו שצריך? דרך אגב יש להם נציגים בארץ אבל משום מה הם אינם מזיזים את הת*ת.

אני לא בטוח שTY עדיף על ה-MCC ה"חדשים".

יש שם DLP Certified 52X. לפי מה שקראתי די מזמן ה52X הם דיסקים בכלל לא רעים.

ככה שבעצם זו פונקציה של הכונן (נאמר LiteOn יאהב את ה-TY יותר מאשר Plextor).

פורסם

אגב המבצע הזה תקף רק לסניפים שלהם בארץ או שגם באתר שלהם אפשר לקבל אותו?

פורסם

ספינדל של DVD X8 בפורמט + או - עולה 110 (יש 25 מדיות בספינדל). אם תקנה שניים יעלה לך 82.5 לספינדל. אם יש לך NEC 35XX קנה את ה -R שייצרב אצלך ב X12. אם יש לך LG קנה את ה +R שייצרב אצלך ב X12.

מה כל דיסק dvd-r X8 בצורב NEC 35XX

יצרב כפול 12 ?

כי יש לי צורב כזה של NEC

ודיסקים של פיליפס X8 והם -

וזה צורב לי על 8 רגיל בנרו.. אין לי יותר מ 8 בדיסקים האלו!...

צריך תוכנה מיוחדת? או משו?

פורסם
  • מחבר

זה תלוי בדיסקים עצמם ובגירסת הקושחה(Firmware).

זה בסדר-לי יש דיסקים כפול 4 וזו באמת המהירות שאני מקבל איתם.

עם Vebatim X8 הצלחתי לצרוב X12.

זה מאוד מאוד תלוי בסוג המדיה.

פעם הבאה תקנה אותם ותוכל להנות ממהירות צריבה גבוהה יותר.

אני מקווה שכבר יגיעו לשוק דיסקים X16 וב-1/5/2005 אמור לצאת עדכון קושחה ראשון רשמי לכונן שלנו.

פורסם

מה כל דיסק dvd-r X8 בצורב NEC 35XX

יצרב כפול 12 ?

כי יש לי צורב כזה של NEC

ודיסקים של פיליפס X8 והם -

וזה צורב לי על 8 רגיל בנרו.. אין לי יותר מ 8 בדיסקים האלו!...

צריך תוכנה מיוחדת? או משו?

התייחסתי לוורבטים דאטא לייף פלוס בפורמט -R במהירות X8

פורסם

אותו הדבר (כמעט) היה עם NEC,לא עניין אותם שאנשים רוצים PI\PIF testing,הם מוכרים את הכוננים כ OEM ומתמקדים בחברות ולא באנשים פרטיים,עצומה אחת,והם נענו...אז תמיד ישנה תקווה.

קנית מ"לירה" DVD-R Taiyo Yuden x8 במדיה קוד שלהם כתוב TYG02 האם זה תקין?

מעבר לכך, צרבתי איתם והם עובדים פצצה, מעולה.

4 שקל ליחידה, הייתם מאמינים.

:kopfpatsch:

פורסם

קנית 50 יחידות?

פורסם

קנית 50 יחידות?

כן, 199 ש"ח משלוח בלי כסף.

רינגוסטאר

:kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים