עבור לתוכן

איך זה שכבר 3 שנים אין לי מאוררים נוספים במחשב והכל עובד מצויין !!!

Featured Replies

פורסם

אני נתקלתי.

בהרבה.

וג'נריים לחלוטין כמו שציינתי.

פורסם

מה שתגיד.

פורסם

גם אני ניתקלתי במחשבים כאלה....למשל לאבא שלי יש מחשב פנטיום 3 מעבד 800 מגה הרץ ושמתי לו 512 זיכרון והוא כבר פועל יותר מחמש שנים ניראה לי בלי שום תקלה....ויש לו סך הכול מאוורר אחד מקדימה מכניס ואחד מאחורה מוציא....כלומר ברור שיש כאלו שמיתקלקלים כול שני וחמישי אבל גם יש כאלו שמחזיקים שנים בלי תקלות....(תקלות חומרה הכוונה שלי...לפרמט -פירמטתי אותו פעם אחת במשך כול השנים האלו)

פורסם

גם אני

וכמו שאמר GGuyZ רוב העוסקים בקירור מאסיבי הם OC או סתם כאלו שיש להם חיבה יתרה למאווררים.

מה שכן ועל זה אין ויכוח מאווררים נוספים אכן משנים לטובה את הטמפרטורה במארז, ובמקרים מסויימים אפילו הכרחיים.

פורסם

השאלה היא, מה השימוש שעושים במחשבים כאלו? אם מפעילים אותם 3 פעמים בשבוע כל פעם למשך שעתיים... אין סיבה שהם יתקלקלו. דיברתי על המחשב הממוצע שעובד כמה שעות ביום, כל יום.

פורסם

השאלה היא, מה השימוש שעושים במחשבים כאלו? אם מפעילים אותם 3 פעמים בשבוע כל פעם למשך שעתיים... אין סיבה שהם יתקלקלו. דיברתי על המחשב הממוצע שעובד כמה שעות ביום, כל יום.

גם אני התכוונתי למחשבים האלו.

אני עובד במכון ויצמן, שם נתקלתי במחשבים שעובדים 24/7 ולא נחים לרגע. מארזים ג'נריים לחלוטין, מאוורר אחד או שניים בד"כ 80,

בני 3 ו-4 שנים ועובדים יופי ללא שום תקלות.

פורסם

OK

פורסם

הדלקה וכיבוי של המחשב היא הרבה יותר טראומטית לחומרה.

אני לא בטוח אבל נראה לי שמחשב שנדלק ונכבה כל יום יהרס יותר מהר ממחשב שדולק 24/7

פורסם

ועל זה אמרו חכמינו במזמור: " מתי מדליקין ומתי אין מכבין".

רבי איציק היפואי אומר:

מתי מדליקין, משקנה מחשבו והרכיבו ידליקו.

ומתי אין מכבין, יותר מ- 10 שעות יכבה פחות מ- 2 אל יכבה ויש שחולקין

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים