עבור לתוכן

איך זה שכבר 3 שנים אין לי מאוררים נוספים במחשב והכל עובד מצויין !!!

Featured Replies

פורסם

איך זה שכבר 3 שנים אין לי מאוררים נוספים במחשב והכל עובד מצויין !!!

אתם חושבים שהתקיעות שלפעמים יש לי באמצע משחק או משהו , הם בגלל זה ???

פורסם

איזה מחשב יש לך ?????

איך אפשר לדעת עם יש לך בעיית התחממות עם אני לא רואה מפרט מחשב.. :AR15:

חוץ מזה - אפשר להבין מהכותרת שכנראה המחשב שלך ה P3 שלא ממש מתחמם .. :smoke:

פורסם

אם הוא לא היה מתחמם הוא אל היה נתקע

אני מציע לך לקנות מערכת קירור מיימית

פורסם

תום... אם אתה לא מבין... שתוק!

מערכת קירור מים!? על ההתחלה? לפני בדיקת סירקולציה הפיכה לכבלים עגולים והוספה\החלפת מאווררים והיטסינקים1?!?!?![tr][/tr

פורסם

תום... אם אתה לא מבין... שתוק!

מערכת קירור מים!? על ההתחלה? לפני בדיקת סירקולציה הפיכה לכבלים עגולים והוספה\החלפת מאווררים והיטסינקים1?!?!?![tr][/tr

ואו!!! בן אדם כל כך נטול חוש הומור כבר לא ראיתי הרבה זמן!

:bash:

פורסם

אתה יודע שלא שואלים שאלות כמו "למה הכול בסדר" , זה מסוכן.

פורסם

^^^חחח

לנושא- אני משאר יש לך מעבד חלש מה שאומר שהוא לא מתחמם הרבה אבל אם הוא נתקע לך זתומרת שזה כן מתחמם

פשוט תחליף היטסינק ומאורר והכל יהיה בסדר, לא צריך יותר מזה :)

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם

שלום לך..

לדעתי אף פעם אין בעיית קירור במחשב..

כלומר כרטיסי מסך יש להם גוף קירור או מאוורר פשוט שעושים את העבודה המינמלית.. ולמעבד מאוורר מקורי פשוט שועשה את העבודה המינמלית.. ובזה אף פעם לא מתחמם המעבד יותר מדי.. אבל מזה יותר מדי ? זה מעל 73 מעלות בערך..ותוספת קירור למעבד מגדיל את מהירות המעבד...ותוספת קירור לכרטיס מסך עושה שלא יתקע המחשב אם מתחמם כרטיס המסך... ואם יש לך בעיה במשחקים אז זה בטח מכרטיס המסך שהוא מתחמם כי המעבד לא מתחמם אף פעם אם יש לו מאוורר מקורי (מאוורר פשוט ) וגם שלא יהיה מלא אבק .

תוספת קירור או קירור מים מגדיל את מהירות המעבד וכל המחשב כבר לא יהיה איטי לפעמים.

אז שאתה אומר שאיך אין לך תוספת קירור ואתה עובד רגיל.. אז זה לא מוזר אף אחד לא אמר שבקירור רגיל ופשוט מאוד אי אפשר לעבוד.

פורסם

רק בתגובה השמינית צריכים לשאול אותו איזה מפרט יש לו ?

אז תרשום איזה מפרט יש לך ועל הדרך גם טמפ' של המעבד והלוח אם.

את הטמפ' אתה יכול למצוא בתוכנה Everest.

פורסם

אם הוא לא היה מתחמם הוא אל היה נתקע

אני מציע לך לקנות מערכת קירור מיימית

אתה יודע, לא רק טמפ' גבוהה יכולה לגרום למחשב להיתקע או לקרוס.

ואו!!! בן אדם כל כך נטול חוש הומור כבר לא ראיתי הרבה זמן!

:bash:

באמת שזה לא מצחיק.

פורסם

אנשים

לי יש מעבד פנטיום 4 3 גיגה הרץ או בשמו השני "התנור" עם קירור סטוק רק שיש לו צלעות שונות (הצלעות שבאו עם המעבד לא היו טובות)

והמארז שלי הוא גנרי לגמרי עם מאוור 1 של 80 מאחורה (תאמת הוא די איכותי הוא מסתובב טוב ומהר כבר 3 שנים בלי סעיות טפו טפו טפו)

ויש לי כרטיס מסך 5200 שהוא אולי לא מתחמם יותר מידי אבל זה לא ממש משנה

ואני מנקה את המארז פעם החצי שנה (כמנו שכל בעל מחשב ממוצע בארץ צריך לעשות כדי שהקירור של המעבד והכרטיס מסך לא ייסתמו ויגרמו לחימום יתר)

מה הנקודה אתם שואלים

הנקודה היא שלא ממש צריכים היום ריבוי מאווררים העיקר שיהיה זרימת אוויר (אפילו המאוורר הקטן שלי של ה80 מספק איזה זרימת אוויר)

ושהקירור שעל הרכיבים החמים (ספק,מעבד,כרטיס מסך) יהיה טוב (מה שבה עם הרכיבים הללו בדרך כלל מספיק ).

ד"א

המחשב שלי עובד טוב והוא לא נתקע (אלא עם אני לא מנקה הרבה זמן את המחשב)

פורסם

אני מבטיח לך שעוד מאורר אחד מקדימה ישנה את הטמפ' משמעותית.

אם תוסיף אחד בדלת התוצאות יבואו ליותר טובות. מאורר נוסף בגג ובכלל אתה מסודר !

תסדר קצת את הכבלים בתוך המארז, תבדוק את המשחה הטרמית אם היא כמו שצריך !

פורסם

שלום לך..

כלומר כרטיסי מסך יש להם גוף קירור או מאוורר פשוט שעושים את העבודה המינמלית.. ולמעבד מאוורר מקורי פשוט שועשה את העבודה המינמלית.. ובזה אף פעם לא מתחמם המעבד יותר מדי.. אבל מזה יותר מדי ? זה מעל 73 מעלות בערך..ותוספת קירור למעבד מגדיל את מהירות המעבד...ותוספת קירור לכרטיס מסך עושה שלא יתקע המחשב אם מתחמם כרטיס המסך... ואם יש לך בעיה במשחקים אז זה בטח מכרטיס המסך שהוא מתחמם כי המעבד לא מתחמם אף פעם אם יש לו מאוורר מקורי (מאוורר פשוט ) וגם שלא יהיה מלא אבק .

תוספת קירור או קירור מים מגדיל את מהירות המעבד וכל המחשב כבר לא יהיה איטי לפעמים.

אז שאתה אומר שאיך אין לך תוספת קירור ואתה עובד רגיל.. אז זה לא מוזר אף אחד לא אמר שבקירור רגיל ופשוט מאוד אי אפשר לעבוד.

אם אתה לא מבין בגרוש עדיף כבר שלא תגיד כלום.

ב-א-מ-ת ::)

בגלל זה היצרניות הכניסו throtling , cool&quiet ושות למחשבים.

כלומר כרטיסי מסך יש להם גוף קירור או מאוורר פשוט שעושים את העבודה המינמלית.. ולמעבד מאוורר מקורי פשוט שועשה את העבודה המינמלית.. ובזה אף פעם לא מתחמם המעבד יותר מדי.. אבל מזה יותר מדי ? זה מעל 73 מעלות בערך..

תתפלא... בארץ יש הרבה מאוד אנשים עם קירור סטוק שהטמפ' שלהם עוברת "73 מעלות בערך" :-*

ותוספת קירור למעבד מגדיל את מהירות המעבד...ותוספת קירור לכרטיס מסך עושה שלא יתקע המחשב אם מתחמם כרטיס המסך...

מגדיל את מהירות המעבד? הרגת אותי פה מצחוק :lol: כאילו שאם נוסיף קירור אז מהירות המעבד תעלה :screwy:

חימום כרטיס המסך לא תוקע את המחשב, הוא תוקע את התצוגה. חוץ מזה, אתה סותר כאן את עצמך: "כלומר כרטיסי מסך יש להם גוף קירור או מאוורר פשוט שעושים את העבודה המינמלית.."

ואם יש לך בעיה במשחקים אז זה בטח מכרטיס המסך שהוא מתחמם כי המעבד לא מתחמם אף פעם אם יש לו מאוורר מקורי (מאוורר פשוט ) וגם שלא יהיה מלא אבק

המעבד לא מתחמם אף פעם? מעניין ::)

זה כבר מתחיל להיות עצוב...

:screwy:

פורסם

יא פנאטים!

99.9% מהמחשבים פועלים עם מאוורר מארז אחד(וגם זה לא תמיד), קירור סטוק למעבד ולכרטיס המסך, ומארז ג'נרי. אם זה לא מספיק - כל המחשבים הללו גם לא נפתחים פעם אחת בחייהם - אז אתם יכולים לדמיין את כמות האבק הנאספת בתוכם.

רוב המחשבים הללו שורדים בלי בעייה את תקופת השימוש בהם(3-5 שנים), וללא תקלה אחת.

באוברקלוקינג הסיפור שונה. אבל במחשב רגיל אין סיבה שיקרה לו משהו.

אז די להשתגע!

פורסם

לא יודע מה איתך, אני אישית עוד לא נתקלתי במחשב ששרד 5 שנים בלי להתקלקל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים