עבור לתוכן

שאלה על אופן כתיבה מסויים, לא רגיל, בWIN.

Featured Replies

פורסם

שלום לכם.

ישנם מקומות בWIN שאפשר לשנות בהם דברים, טקסט למשל, תמונות וכו"

הבעיה שלי מופנת לRegistry, ישנו ערך מסוים שאני רוצה לשנות מאין הודעת פתיחה עם הפעלת הWIN שבה יהיו כתובים מספר דברים

אך הבעיה היא שיש שם רק שורה אחת ארוכה ליכתוב בה, כלומר אין לי את האופציה לרדת בשורה (Enter בWORD או כתבן לדוגמה) ואיני יכול ליכתוב בצורה כזאת מכיוון שזה ניהיה כמשפט אחד ארוך מאד ומבולגן, אם לא הבנתם למה כוונתי אז אביא לכם דוגמה אחרת: שיש רשת מחשבים בבית אתם יכולים לישלוח הודעות ממשתמש למשתמש דרך ה-Task Manager אבל כשאתם כותבים בשורה את ההודעה שלכם אין לכם את אופציית הירידה בשורה (Enter)

את האופצייה הזאת אני מחפש, האם ישנה דרך לעשות זאת?

עולה לי בראש משהו כמו: Blablabla \n Blalala *משהו עם n\

אך משום מה העיניין לא עובד.

אשמח אם מישהו יאיר את עיני בנושא.

תודה לכם. :)

פורסם

אתה יכול להסביר קצת יותר מה אתה מנסה לעשות?

הדוגמא שלך (ל - net send?) לא נראית לי קשורה לעניין כי היא מדברת על command line parameters.

בנוסף, לא בכל מקום שאתה רואה שם של קובץ ב- registry זה אומר שאתה יכול לתת לו כמה קבצים.

פורסם
  • מחבר

ראשית תודה על שאתה מנסה לעזור ולהבין את בעייתי :xyxthumbs:

אתן דוגמה ספציפית יותר:

גש בבקשה למפתח הזה בRegedit: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon

תילחץ על LegalNoticeText ותירשום הודעה, שתהיה ארוכה במקצת.. עכשיו שתפעיל את המחשב היא תופיעה אבל בלי שורות מסודרות אלא שורה אחת ארוכה ומבולגנת.

נסה זאת ותבין הכל :)

אם ישנו פיתרון לדבר, אשמח לישמוע על כך.

פורסם

ניסית לחפש ב- TechNet אם אפשר לשנות שם את ה- settings ככה שייקח את זה מקובץ במקום?

פורסם
  • מחבר

אני לא בטוח למה כוונתך אך אם מדובר בלהעתיק קובץ טקסט מוכן עם הרווחים וכל שאר הדברים, אז לצערי זה לא עובד :-\

לדעתי זה איזשהו טריק קטן משהו כמו הדוגמה שציינתי n\

אני פתוח להצעות :)

פורסם

נשמע מוזר שמשהו כמו n/ לא עובד, בכל מקרה אני בטוח שיש משהו דומה רק צריך לגלות מהו

תחפש בhelp של וינדוס או באתר שלהם

פורסם
  • מחבר

תודה על שהגבתה.

ערכתי כבר כמה חיפושים (אם לדייק חרשתי על האתר של Microsoft) אך עדיין לא מצאתי פיתרון לעניין.

אני עדיין לא מבין למה ה n\ או n/ לא עובד.. אולי צריך להיות רווח בין המילה שלפניו והמילה שאחריו?

ניסיתי כבר כמה דרכים.

תוכל אולי לכוון ולמקד אותי יותר בחיפוש?

אשמח לעוד הצעות

תודה :)

פורסם

אם אתה רוצה לרדת שורה במחרוזת ברג'יסטרי תנסה את הדבר הבא (לא ניסיתי בעצמי אבל לדעתי זה יעבוד, אשמח אם תתן פידבק):

לך למחרוזת הרצויה, כפתור ימני ו-Modify. לדוגמא אצלי כתבתי Hello World.

017tg.png

עכשיו אני רוצה להחליף את הרווח בירידת שורה ולקבל

Hello

World

אני עושה ככה: שוב כפתור ימני, הפעם Modify Binarty Data. מקבל את הדבר הבא:

029my.png

תשים לב למס' 20 שמסומן. זה הרווח שלנו.

נרצה להחליף אותו בירידת שורה, שזה 2 תווים, שהערך שלהם הוא 0D 0A. אז אני מסמן את העשרים וכותב "0D 00 0A" ושומר.

033ts.png

זה הכל.

שוב - לא ניסיתי את זה (אין לי על מה) אבל אני אשמח אם תנסה ותגיד לי אם זה עבד לך.

בהצלחה!

*** עריכה: ניסיתי את זה עכשיו, עובד יופי!!!

פורסם

הערה:

ערכתי את ההודעה המקורית לעיל, היתה שם בעיה, עכשיו זה אמור לעבוד (אני מקווה).

אגב, אשמח לשמוע מה אתה מנסה לעשות בדיוק (וגם איך), וכמובן אם זה הצליח.

פורסם

רק שנראה לי שגם ה- "00" שבא אח"כ הוא חלק מה - newline (ב- unicode כל תו הוא שני בתים. בתוים של ASCII הבית השני הוא 00

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים