עבור לתוכן

ביטול יציאת USB והחזרתו.

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה בעכבר וכמו שהיא מתוארת כבר בתרד הבא.

לראיית הבעיה לחץ כאן

עכשיו מצאתי דרך חדשה לפתור את הבעיה שלי כל פעם שהעכבר מפסיק לעבוד אני מוציא אותו מהיציאה ומעביר לאחרת והוא ישר חוזר לעבוד.

עכשיו השאלה שלי האם אני יכול ליצור תוכנה כלשהי שתגרום לביטול היציאה כל עשר דקות לחלקיק שניה ולהפעלתו מחדש אני חושב שככה לא תהיה לי יותר את הבעיה עם העכבר.

פורסם

עדיף שתוותר על העכבר הזה או שתנסה להחליף לו את החוט, לדעתי פשוט קנה עכבר חדש, חבל על הזמן, המאמץ והעצבים היום עכברים עולים גרושים, קנה אחד זול אם אין לך תקציב.

עכבר זה דבר שצריך לעבוד ולהיות מדוייק כל הזמן, זה לא דבר שאפשר להתעסק איתו כל הזמן, כי זה דבר שגורר הרבה עצבים.

אגב, ביטול היציאה לחלקיק שנייה אינו אפשרי. רק הביטול של התקן USB אורך לפחות שנייה ואתה לא תמצא שום תוכנה שעושה כזה דבר אוטומטית.

בכל זאת, אתה יכול לבטל באופן ידני התקנים (גם התקני USB) דרך מנהל ההתקנים ותיווכח בעצמך בזמן שלוקח להם להתבטל...

פורסם
  • מחבר

אוקיי נתקע לי העכבר לפני דקה....

ואז נכנסתי דרך המקלדת למנהל התקנים ביטלתי את היציאה לשניה ואז החזרתי אותה לפעולה ואז ישר העכבר חזר לפעולה.

עכשיו השאלה שלי אם אפשר דרך CMD לבטל יציאה ולהחזיר??

אם קיימת אפשרות אנא תנו לי את הפקודה ואני כבר ימשיך מכאן.

זה החסרונות של ווינדוס לעומת לינוקס שאין לך שליטה במערכת כמו בלינוקס.

פורסם

אם יש לך דרייברים לעכבר אז יכול להיות שהבעיה היא בהם... תנסה להוריד חדשים מאתר היצרן. זאת לא דרך נורמלית, לנתק ולחבר שוב.

פורסם

בכל מקרה תמיד עדיף לטפל במחלה ולא בסימפטמים.

לדעתי העכבר שלך לא תקין, תחליף עכבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים