פורסם 2002 ביולי 923 שנים א. אין שום שרת עם פינג נמוך מ 300! הלאגים מזוויעים! אולי שמישהו יפתח שרת ישראלי ונארגן משחק (עדיף בנטוויזיון)?ב. כל כתב נראה מרוח. אני מתכוון למקום בו מסבירים על ה OBJECTIVE של המשימה או למשל בצ'ט בתוך המשחק (כל הכתב הירוק הקטן מרוח לחלוטין ולא מבינים כלום). מישהו נתקל בזה?
פורסם 2002 ביולי 923 שנים כמו שאתה יודע nVidia עזרו לפתח את המשחק וכנראה שהקטע עם ה Radeon הוא בכוונה
פורסם 2002 ביולי 923 שנים מחבר זה ממש מלוכלך לנקוט בטקטיקות שפלות שכאלו בשביל לשלוט על השוק. אצלי זה רק יצר דחייה מנווידיה והכרטיס הבא שלי שוב יהיה ATI!
פורסם 2002 ביולי 923 שנים לי יש את הדרייברים 6071 והבעיה היחידה היא שלפעמים לוקח למשחק מלא זמן לצאת... פעם אחת זה פשוט נתקע... nVIDIA-Army Conspiracy! :AR15:
פורסם 2002 ביולי 1023 שנים עדין לא יצאה תוכנת השרת, וגם המשחק רק בגרסאת הRECON, מה שמחסיר המון אימונים. אין לך מושג איזה עצבים זה להגיע לתוצאה של 39\40, ולראות שהSNIPER SCHOOL עדין NA
פורסם 2002 ביולי 1123 שנים עדין לא יצאה תוכנת השרת, וגם המשחק רק בגרסאת הRECON, מה שמחסיר המון אימונים. אין לך מושג איזה עצבים זה להגיע לתוצאה של 39\40, ולראות שהSNIPER SCHOOL עדין NA אפשר לדעת בדיוק איך עשית את זה? הכי טוב שהצלחתי זה 35/40 שזה Sharpshooter. זה נראה לי מספיק ל-Sniper School. אז בשביל מה צריך את ה-Expert Marksman? בכל מקרה אני עדיין לא מבין איך אפשר 39... כשאתה בעמידה צריך רק מזל בשביל לא להחטיא יותר מ-4 פעמים. כי כמה טוב שתכוון, עדיין יהיו כמה פעמים שהכדור לא יפגע. ואני ניסיתי הרבה פעמים... יש לוי-גיימס שרת ישראלי מישהו יודע את הכתובת?
פורסם 2002 ביולי 1223 שנים עדין לא יצאה תוכנת השרת, וגם המשחק רק בגרסאת הRECON, מה שמחסיר המון אימונים. אין לך מושג איזה עצבים זה להגיע לתוצאה של 39\40, ולראות שהSNIPER SCHOOL עדין NA אפשר לדעת בדיוק איך עשית את זה? הכי טוב שהצלחתי זה 35/40 שזה Sharpshooter. זה נראה לי מספיק ל-Sniper School. אז בשביל מה צריך את ה-Expert Marksman? בכל מקרה אני עדיין לא מבין איך אפשר 39... כשאתה בעמידה צריך רק מזל בשביל לא להחטיא יותר מ-4 פעמים. כי כמה טוב שתכוון, עדיין יהיו כמה פעמים שהכדור לא יפגע. ואני ניסיתי הרבה פעמים... ??? ??? ??? ??? : ??? ??? ???
פורסם 2002 ביולי 1223 שנים עדין לא יצאה תוכנת השרת, וגם המשחק רק בגרסאת הRECON, מה שמחסיר המון אימונים. אין לך מושג איזה עצבים זה להגיע לתוצאה של 39\40, ולראות שהSNIPER SCHOOL עדין NA אפשר לדעת בדיוק איך עשית את זה? הכי טוב שהצלחתי זה 35/40 שזה Sharpshooter. זה נראה לי מספיק ל-Sniper School. אז בשביל מה צריך את ה-Expert Marksman? בכל מקרה אני עדיין לא מבין איך אפשר 39... כשאתה בעמידה צריך רק מזל בשביל לא להחטיא יותר מ-4 פעמים. כי כמה טוב שתכוון, עדיין יהיו כמה פעמים שהכדור לא יפגע. ואני ניסיתי הרבה פעמים... יש לוי-גיימס שרת ישראלי מישהו יודע את הכתובת? אתה חייב expert marksman בשביל הקורס צלפים. וכדור אחד בזבזתי כי בטעות לחצתי על F.... (הייתי צלף בצבא.. האמיתי)
פורסם 2002 ביולי 1323 שנים יש לך טקטיקות לתת איך לפגוע תמיד בעמידה? אם שמת לב החייל נושם (דה...) תירה רק ישר אחרי שהוא לוקח אוויר (שואף) אז הוא הכי יציב. :
פורסם 2002 ביולי 1323 שנים תכון מעלה אחת שמאלה למטה כשהוא נושף, ואז כשהוא מתחיל לנשום תירה. שים לב, זה עניין של מזל, לפעמים לא נופלת מטרה גם בפגיעה מדויקת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.