עבור לתוכן

תוכנת RENAME

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תקשיבו. ניסיתי. אפילו הורדתי את הסביבת פיתוח של VB6 ולקח לי 3-4 שניות להבין שאין לי באמת מספיק זמן פנוי כרגע כדי לכתוב תוכנה כזו, פשוטה וחמודה שתעשה את זה בשבילי. אני מתחנן (!!!) בבקשה, אם יש לך קוד 'הרבה יותר טוב' אז זה מצויין, אם לא, אז שמישהו בבקשה יקח את ה-10 דקות האלו שזה היה לוקח לי אם הייתי זוכר משהו בתכנות, ויכתוב לי איזה תוכנונת קטנה שתציל אותי! אני מתחיל להשת :screwy: גע

פורסם

היום סימתי את הפרייקט גמר שלי במיכללה.

ברגע שאני מגיש אותו ( השבוע) , אני ניגש לכתוב את התוכנה :yelclap:

קצת סבלנות :)

פורסם
  • מחבר
:xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:
פורסם

בצער רב ויגון עמוק, אחרי כמה שעות של חשיבה, הדעתי למסקנה שהאלגוריתם שלי אינו בר יסום עקב מחסור בידע של השפה העיברית. אם מישהו רוצה להיתנדב לעזור בפרוייקט, צורו אתי קשר בפרטי..

פורסם
  • מחבר

טוב, אני מבין שאף אחד לא ממש מתנדב לעזור לי עם התוכנית הפשוטה וההגיונית שלי :nixweiss:

פורסם

היגיוני - כן. פשוט - לא כל כך...... הדרך הכי טובה היא באמת בעזרת מילון מושגים....

אני מוכן לעזור ולבנות את התוכנה , אבל לבנות מילון - :nono:

אם חמישהו יש מילון, או אם אתה בעצמך מוכן לבנות כזה מלון, אני בשימח אבנה תוכנה ;D

לילה טוב

פורסם

תבדוק את מורפיקס אולי יעזור.

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה לעשות מילון מושגים...

שמישהו פשוט יכנס ל mp3center.co.il או איך שקוראים לאתר עם השמות של הלהקות

ויעשה דף TXT עם

שם להקה;shem lehaka

תהליך שיקח חצי שעה מקסימום

יש סה"כ 200 שמות בערך...

א צריך מישהו עם זיכרון טוב

או פשוט לעשות עוד תוכנה קטנה שתעשה את המילון

ז"א- תשאל אותך מה הפירוש באנגלית

תוכנה שתקבל מילה בעיברית ,תחפש את המילה בעיברית במאגר ואם היא לא קיימת תשאל מה הפירוש

ככה אם מילה מסוימת מופיעה בכמה שמות של להקות \זמרים אז זה לא ישאל אותך יותר מפעם אחת וזה יכול לקצר את זה בכמה וכמה

תוכנה שתהיה בחלון WINDOWS שתקבל הרבה מילים בעיברית ותעבור אחת אחת (ז"א שבסופו של דבר פשוט עושים Copy Paste לכל השמות להקות שבאתר של הלהקות ,ונותנים שם שם לתוכנה את השם באנגלית

אני נראה לי יכול לעשות תוכנה כזאת ב C++....אבל אני לא בטוח....אני רק מתכנת מתחיל בC++ ...

ואני לא יודע איך כותבים לקובץ, ואיך עושים חלון כתיבה ב WINDOWS \או כפתור בAPI של WINDOWS (עדיין לא עברתי על ה API של WINDOWS)

אז אם יש מישהו שיתן לי את הפקודות אני אכין את תוכנה למילון מושגים וגם אכניס את המושגים אחד אחד:P

ואם הייתי יודע איך עושים דרך C++ RENAME לקובץ הייתי גם מכין את התוכנה עצמה:P

רועי

PM ME

או לאימייל

r_mindel@bluebottle.com

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים