עבור לתוכן

העכבר נכבה לסירוגין עד כדי נתק מוחלט.....

Featured Replies

פורסם

יש לי עכבר אופטי פשוט של מייקרוסופט כל פרק זמן מסויים(בערך דקה) העבר מפסיק להגיב ואני צריך להזיז את החוט עד שאני רואה את הלומת קרן הלייזר חוזרת לפעולה ואז אני ממשיך לעבוד איתו עד הקצר הבא, אחרי זמן מסויים הוא משתתק לחלוטין והדרך היחידה להחזיר אותו לפעולתו היא לאתחל את המחשב מחדש.

איך אני פותר את הבעיה?????

פורסם

תבדוק אם הוא מחובר טוב,

ואולי יש קרע במקום כלשהו לאורך החוט...

או שפשוט אחד החוטים מבפנים נקרע.. אם תזיז את העבר מצד לצד והוא יחזור לפעול, כנראה זה אחד החוטים הפנימיים...

פורסם

אני מציע שתבוק את העכבר בפורט אחר של USB , כי יכול להיות שהפורט עצמו נפגם.

כמו כן , תבדוק אם אין קרע כלהוא בכבל של העכבר.

פורסם

זאת בעית מגעים, הייתה לי את אותה הבעיה עם ה INTELLI EXPLORER 3, פתחתי אותו וניסיתי לתקן ולא הצלחתי כי הייתי צריל כבל חדש אז זרקתי אותו.

אתה יכול לתת אותו לתיקון או לפתוח אותו במידה ויש לך מלחם ולראות טוב טוב מה מתחבר למה כי יש שם 6 חוטים שונים (לפחות שלי היו) ואז תוכל לסדר אותו. ד"א מקור הבעיה היא בחיבור של הכבל לעכבר אם לא הבנתי..

פורסם

אנשים עכבר אופטי חדש יעלה 30 שקל במקום הנכון מה הסיפור שאתם עושים לתת לתיקון נו הצחקתם אותי :kopfpatsch:

פורסם

יש לי עכבר אופטי פשוט של מייקרוסופט כל פרק זמן מסויים(בערך דקה) העבר מפסיק להגיב ואני צריך להזיז את החוט עד שאני רואה את הלומת קרן הלייזר חוזרת לפעולה ואז אני ממשיך לעבוד איתו עד הקצר הבא, אחרי זמן מסויים הוא משתתק לחלוטין והדרך היחידה להחזיר אותו לפעולתו היא לאתחל את המחשב מחדש.

איך אני פותר את הבעיה?????

בעיית ייצור ידועה מאוד בדגמים מסוימים של MICROSOFT (שבגלל זה הפסיקו לייצר אותם).. בגלל זה עברתי לעכברים אלחוטיים..

פורסם
  • מחבר

אני ימקד את השאלה יותר ...

מה הסיבה שיש מקרים שהוא לא עובד ולא זז ולא משנה כמה אני ינענע את החוט ושאני מאתחל את המחשב הוא חוזר לעבוד ללא כל התערבות מצידי????

פורסם
בעיית ייצור ידועה מאוד בדגמים מסוימים של MICROSOFT (שבגלל זה הפסיקו לייצר אותם)..
פורסם
  • מחבר

לכל הרוחות ידעתי שאסור לקנות דברים של מייקרוסופט...

גם המערכת הפעלה שלהם דפוקה עכשיו אני מגלה שגם עכבר הם לא יודעים לייצר.

פורסם

זו בעייה שיש רק בעכברים מאוד ישנים של מיקרוסופט.

מיקרוסופט היא יצרנים טובה מאוד לממשק המשתמש (מקלדות ועכברים...)

לוג'יטק כמובן טובה יותר בעכברים.

לי יש עכבר IntelliMouse Opticle בגרסה 1.0A (שידוע שיש איתה בעיות מהסוג הזה)

וטפו טפו יש לי אותו כמה שנים טובות ואני מרוצה ממנו מאוד.

פורסם

מיקרוסופט "Wheel Mouse Optical" עולה 60 שקל וזה עכבר עמיד בטירוף, נפל לי המון קיבל מכות רציניות ועף במהירויות היסטריות, עכבר עתיק, ועובד כמו גדול..

אני חושב שה BASE היה קצת בעייתי, אבל עדיין לא ברמות היסטריות (מכיר כמה עם העכבר הזה שעדיין עובד כמו גדול אחרי ש-נ-י-ם!).

(אפשר להבדיל בינהם שה BASE בצדדים שחור, וה-WHELL קצת שקוף)

אני ממש אוהב את העכברים של מיקרוסופט, גם את המקלדות שלהם.. ואני לא חושב שבגלל דגם אחד דפוק זאת סיבה לוותר על המוצרים המצויינים שלהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים