פורסם 2005 באפריל 120 שנים נהרס לי המאורר על המעבד במחשב יש ליקירור מקורי של אינטל כמה יעלה לי מאורר חדש?
פורסם 2005 באפריל 120 שנים מחבר אני רוצה רק את המאורר ואחד הכי פשוט..בדיוק כמו זה שבא עם המחשב רק את המאורר בלי היצינג אפשר להשיג כזה באיזור שרון ובכמה?.
פורסם 2005 באפריל 120 שנים איזה מעבד יש לך? כמה פינים? עד כמה שאני זוכר המאווררים של אינטל הם לא "סטנדרטים" אל עם קליפס כזה, לא? :s05:
פורסם 2005 באפריל 120 שנים מחבר פנטיום 4 2400 נורטוודזה מה שאני זוכר פשוט אני לא יכול להדליק ולבדוק הוא מתחמם ממש מהר עכשיוכמאורר הוא לא לבד הוא עם עוד חתיכת פלסטיק כזאת
פורסם 2005 באפריל 120 שנים מחבר לא הבהרתי את עצמי טובאני לא עושה אוברקלוקים ושטויות יש לי זכרונות לוח אם ממש גרועים...אני רוצה פשוט להחליף אתהמאורר המקולקל שלי באחד חדש לא יותר טוב מזה הביצועים שלו הספיקו לי מאוד במאמץ הוא היה על 37 מעלות שזה מצויין אז אני רק צריך מאוור חדש שמתאים בלי לקנות יותר מידי דברים ובמחיר כמה שיותר זול :-\
פורסם 2005 באפריל 120 שנים טוב אתה מבין סטוק אולי תמצא בפנדה,אבל אם לא תמצא אתה תצתרך לקנות משהוא ב 100 ש"ח+
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.