עבור לתוכן

איזה כרטיס מסך ינוצל עד תום בפנטיום 300

Featured Replies

פורסם

איזה כרטיס מסך ינוצל עד תום בפנטיום 300

אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי ואני רוצה לדעת לאיזה כרטיס מסך טוב אני יוכל לשפר שינוצל במחשב שלי

פורסם

gts

או

רדאון ddr

פורסם

עזוב אותך כרטיס מסך חדש, במקום הכסף על כרטיס מסך חדש תקנה מעבד ולוח אם חדש (מבוסס AMD ;D )

פורסם

Ewingum צודק!!

למה לך להשקיע על כרטיס מסך שכל שאר המערכת שלך חלשה מאוד!!

:P

פורסם
  • מחבר

למה ?

למה עוד חצי שנה אני מתגייס לצבא ככה שלא בדיוק בא לי לשדרג עכשיו את כל המערכת חוץ מזה שאין שום משחק שלא עלה אצלי בנתיים אבל מקס פיין מקרטע אצלי בהגדרות הכי נמוכות אז אני רוצה לעשות שדרוג שיסחוב לי עוד שנה של משחקים חדשים.

אם אני משדרג אז זה מקסימום פנטיום 3 משהוא כי אני יכול לקבל את המעבד בחינם - מה אתם אומרים ?

פורסם

קודם כל פרסם מפרט

דבר שני קח את הפנטיום 3 לא משנה מה

פורסם

לוחות לפנטיופ 3 לא עולים כל כך הרבה

אם אתה יכול לקבל בחינם זה אחלה

עם פנטיום 3 1000 ולוח אפילו בין הזולולים ביותר תקבל מערכת יחסית חזקה מאוד לעומת הפנטיום 2

233

ויוכל להיות שעם מתאם או משהו כזה הפנטיום 3 יעובד אצלך בלי לוח חדש!!!!!!

תעשה טובה פרסם מפרט ונציע עוד...

פורסם

????

demultiplexer

פורסם

לוחות לפנטיופ 3 לא עולים כל כך הרבה

אם אתה יכול לקבל בחינם זה אחלה

עם פנטיום 3 1000 ולוח אפילו בין הזולולים ביותר תקבל מערכת יחסית חזקה מאוד לעומת הפנטיום 2

233

יש לי רק דבר אחד לכתוב...

ASUS A7V-E + Duron 850Mhz

ויוכל להיות שעם מתאם או משהו כזה הפנטיום 3 יעובד אצלך בלי לוח חדש!!!!!!

אין סיכוי שהוא יכול לשים P3 1000Mhz על לוח של פנטיום 2...

פורסם

תסתכל ב-TOM'S HARDWARE על שידרוג מחשב ישן ותראה שאפשר לשים פנטיום 3 על לוח 440BX

:nono:

פורסם

"תסתכל ב-TOM'S HARDWARE על שידרוג מחשב ישן ותראה שאפשר לשים פנטיום 3 על לוח 440BX"

צודק.

אני חושב ש

ASUS A7V-E + Duron 850Mhz

יותר יקר מלוח bx440 נגיד שנמצא אצלו במחשב ומעבד פנטיום פנטיום 3 1000 שהוא יקבל בחינם== חינם!!!

אז למה לא?!?!?

פורסם

יותר יקר מלוח bx440 נגיד שנמצא אצלו במחשב ומעבד פנטיום פנטיום 3 1000 שהוא יקבל בחינם== חינם!!!

אז למה לא?!?!?

למה לא?

אם אני משדרג אז זה מקסימום פנטיום 3 משהוא כי אני יכול לקבל את המעבד בחינם - מה אתם אומרים ?

איפה ראית כאן שזה פנטיום 3 1000? זה יכול גם להיות פנטיום 3 450...

מעבר לכך, עם לוח SocketA חדש הוא יוכל גם לשדרג בעתיד. לעומת ה-P3 שמייצג פלטפורמה היסטורית.

Prog.

פורסם
  • מחבר

לוח אם שלי הוא

lx440i

ניסיתי לחבר עליו את המעבד שקיבלתי חינם והוא סלרון 800 ואי אפשר המחשב נדלק אבל נתקע לי אחרי שהוא מראה שהמהירות היא 66 מגה הרץ והמכפלה היא 8*100

המחשב שלי הוא וודו בנשי 16 מגה

256 זיכרון

דיסק 20 גיגה 7200

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים