פורסם 2005 במרץ 3120 שנים בס"דשלום לכולם...לאחר שפרמטתי את המחשב והתקנתי את הנרו מחדש הצורב שלי צורב במהירות של X4 לעומת קודם שצרב ב-X8 הצורב הוא:DVD NEC 3500... למה זה וכיצד אני יכול לצרוב מהר יותר...
פורסם 2005 באפריל 120 שנים are you using the same media type ? is everything but the fact that its a new installation of windows different ?i can't find a reason for that to happen unless you have changed the firmware of the burner
פורסם 2005 באפריל 120 שנים למרות שאני לא חושב שזאת הסיבה שבגללה הכונן עובד ב X4 במקום X8, תנסה בכל זאת:תבדוק האם הצורב עובד ב Ultra DMA Mode 2 ולא במצב PIO.במידה והכוננים עובדים במצב PIO, תבדוק האם ניתן לשנות למצב DMA ידנית, ואם זה לא המצב, התקן את הדרייברים המעודכנים ביותר ללוח האם, ומחק את בקרי ה IDE ממנהל ההתקנים. המחשב אמור לזהות את הבקרים שוב ואז להפעיל את הכוננים במצב DMA.
פורסם 2005 באפריל 320 שנים are you using the same media type ? is everything but the fact that its a new installation of windows different ?i can't find a reason for that to happen unless you have changed the firmware of the burner
פורסם 2005 באפריל 320 שנים מחבר בס"דלא שיניתי כלום...רק התקנתי WIN לאחר הפירמוט...אני לא מבין איך אני בודק באיזה מצב הוא עובד.כתוב לי שהוא עובד ב-DUAL כ- X4 איך אני בודק איך הוא עובד...למרות שאני לא חושב שזאת הסיבה שבגללה הכונן עובד ב X4 במקום X8, תנסה בכל זאת:תבדוק האם הצורב עובד ב Ultra DMA Mode 2 ולא במצב PIO.במידה והכוננים עובדים במצב PIO, תבדוק האם ניתן לשנות למצב DMA ידנית, ואם זה לא המצב, התקן את הדרייברים המעודכנים ביותר ללוח האם, ומחק את בקרי ה IDE ממנהל ההתקנים. המחשב אמור לזהות את הבקרים שוב ואז להפעיל את הכוננים במצב DMA.smalul לא הבנתי כיצד אני בודק את זה...
פורסם 2005 באפריל 320 שנים מחבר בס"ד תראה איך זה מופיע אצלי... האם זה בסדר?: כמו כן אני כן משתמש בדיוק באותה מדיה כמו של קודם...
פורסם 2005 באפריל 320 שנים כתוב לך שה Transfer mode הוא Ultra DMA 2 - Ultra 33, שזה המקסימום האפשרי עבור כונני CD (כולל צורבים). זה המצב התקין.כמו שכתבתי בהתחלה - זאת כנראה לא הסיבה לבעיה.
פורסם 2005 באפריל 420 שנים מחבר אחי אני גם שם מדיה של FORTIS DVD, ועוד בעיה זה כשהוא קורא את הדיסק זה לוקח לו שנה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.