עבור לתוכן

מה המשחק הכי טוב ששחקתם?

Featured Replies

פורסם

אני מת על קווסטים ומשחקים כמו Descent FreeSpace ו- Freelancer!

הלוואי והיו עוד משחקים כאלה! זה פשוט איכות!

משחקים היום הם פשוט לא אותו דבר כמו מה שהיה פעם... הם לא עושים את זה...

• תגובות 191
  • צפיות 11.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איך יכולתי לשכוח את SOLDIER OF FORTUNE אחד מהשוטרים הכי טובים שנוצרו (לדעתי בכול אופן)

כמובן גם COMANDOS הראשון והתוספות שלו!!

פורסם

צודק, COMMANDOS הראשון (וגם השני אבל השלישי ממש חרא לפי דעתי) היה אחד המשחקים הכי מעניינים, מרתקים, כפיים, עם עלילה ממש מגניבה, משחקיות מצוינת, מנוע גרפי מקורי ומפתיע ובכלל סוג של משחק שלא נראה לפניו.

פורסם

המשחק הכי גרוע ששיחקתי בו זה, MEN OF VALOR ,פשוט בושה של משחק. :bash:

פשוט זבל

פורסם

Duke 3D ללא ספק

Shake it baby! You wanna' Dance?

פורסם

אני מת על קווסטים ומשחקים כמו Descent FreeSpace ו- Freelancer!

הלוואי והיו עוד משחקים כאלה! זה פשוט איכות!

משחקים היום הם פשוט לא אותו דבר כמו מה שהיה פעם... הם לא עושים את זה...

המשחקים האלה שאתה מדבר עליהם Freelancer.

זה משחק חדש וטוב?

ותאמין לי שיש הרבה משחקים חדשים שהם ''איכות'' כמו HALF LIFE 2.

אבל גם שכחתי את SOLDIER OF FORTUNE-שני המשחקים מעולים השני יותר טוב,אבל הראשון פחות מעצבן =\

פורסם

אם לא שיחקת בפרילאנסר אז תשחק כי תאכלס זה אחלה משחק.

עדיף שתשחק בו ישר במולטיפלייר כי הסינגל והמולטי זה אותו החרא ואם תעבור את הסינגל פלייר לא יהיה לך כח למולטי.

פורסם

Fallout כל הסדרה .

קןמנדוס 1 ,2 וההמשך .

הירוס כמובן אחלה של משחק

רזידאנט איול , פשוט נהנתי לשבת שעות על גבי שעות לשחק בו .

פורסם

לא הייתי כולל את פולאוט הראשון, הוא הראה פוטנציאל, שהתממש בשני, אבל הראשון זה לא זה

פורסם

רק אחד הזכיר פה את סופר מאריו, וחבל. אתם אולי תצחקו אבל מבחינתי סופר מאריו 3 הוא המשחק הטוב ביותר, פשוט אפשר לשחק בו כל הרבה פעםים וזה לא ממש נמאס, יש כל כך הרבה שלבים שלעבור אותו לוקח מלא זמן (אם לא משתמשים בקיצורי דרך שאיתם אפשר לסיים בחצי שעה).

חוץ מזה נורא אהבתי את באלדורס גייט 2, גם כן משחק שאפשר לבזבז עליו חודשיים ועדיין לא לסיים את כל מה שאפשר לעשות בעולם המשחק. גם לא מעט מהקווסטים של לוקאס הם בין המשחקים היותר טובים שנוצרו, בינהם סאם ומקס וסדרת משחקי אי הקופים. אלו היום משחקים מושקעים, היום פשוט לא עושים משחקים כל כך טוב, רוב ההשקעה הולכת על גראפיקה (שלטעמי לא בהכרח נחוצה) ומעט מאוד השקעה על כל שאר החלקים של המשחק. התוצאה היא משחקים שדורשים מחשב-על כדי להריץ אותם אבל נגמרים בכמה שעות משחק, בקיצור קצת עצוב.

פורסם

פיפא 98 הפיפא הכי טובה שיצאה עד היום.

משחקי פעולה יש המון שאהבתי בינהם HL 1+2 מאדאל אוף אנר

D2 LOD והירוס 3 +כל התוספות שלו וגם התוספת הלא רשמית WOG

תאמת יש עוד אבל לא זוכר עכשיו אא ואיך לא GTA

פורסם

המשחק שהשאיר עלי הכי הרבה רושם היה מאפיה. משחק מושלם לדעתי מכל הבחינות. כיף לשחק אותו, אני משחק בו עד היום, מוסיקה מצויינת, אני מקשיב לפס קול כמעט כל יום, גראפיקה מצויינת שגם היום לא הייתה מבישה את המשחק...פשוט כיף...

פורסם

עוד משחק מעולה ששיחקתי הוא SOLDIERS OD ANARCHY , משחק מהמם , גראפיקה לא משהו אבל המישחקיות מעולה .

ועוד אחד זה GORKY 17 , לא בטוח שככה כותבים את זה , משחק של חברה רוסית .

פורסם

מההההה?

FarCry, בחלקו הראשון לפחות, הוא מדהים! זה גם בא לידי ביטוי בגרפיקה, אבל גם בריאליזם וכמובן ב-AI המשובח ביותר.

נכון מאוד!

אבל אחרי זה המשחק מתדרדר לרמות כל כך נמוכות, הגעתי למצבים שאני מבין שאני פשוט לא נהנה אפילו לא טיפה מהמשחק ומשחק רק בגלל הגרפיקה וכדי לסיים אותו.

הוא נעשה ממשחק עם - מפות מענינות, AI טוב, נופים מדהימים שמצדיקים את הטעינה, אין סוף אפשרויות התקפה.

למשחק עם- מפות בנאליות של מסדרונות וביניינים, AI ממש עלוב של מפלצות מקפצות, נופים שכבר לא מרשימים כמו בהתחלה, משחקיות משעממת ולא מגוונת.

פורסם

זה לא שהמשחק משתנה זה פשוט שלאורך הזמן אתה לומד להכיר את הסגנון של המפות ואת הצורה שמחשב "חושב" ומשחק בה

בגלל זה אף משחק fps לא יכול להחזיק לאורך זמן ללא multiplayer טוב לרשת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים