עבור לתוכן

מה המשחק הכי טוב ששחקתם?

Featured Replies

פורסם

אז זהו, שהמשחק כן משתנה. החלק הראשון הוא ממש מהנה, עם מפות ענקיות שאפשר להסתובב בהן שעות ועם אויבים ברמה גבוהה ביותר שאשכרה גורמים לך לחשוב טיפה, במקום לרוץ קדימה ולרסס.

אבל החלק השני.. בעע.. ממש משחק סוג ב'.

• תגובות 191
  • צפיות 11.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בדיוק

מוזר שאף ביקורת שראיתי לא התיחסה לזה, וגם שרוב הביקורות כמובן נתנו לו ציונים בשמיים.

פורסם

heretic 2 למי שזוכר .. וגם אהבתי את hexen

פורסם

בדיוק

מוזר שאף ביקורת שראיתי לא התיחסה לזה, וגם שרוב הביקורות כמובן נתנו לו ציונים בשמיים.

נראה לך שהמבקרים סיימו את המשחק?

פורסם

רוב הסיכויים שכן (רובם לפחות).

פורסם

רוב הסיכויים שכן (רובם לפחות).

לא נראה לי, רובם מנסים לבקר את המשחק לפני כל שאר האתרים, ויוצא שהם ראו רק את השלב הראשון.

פורסם

לא נראה לי, רובם מנסים לבקר את המשחק לפני כל שאר האתרים, ויוצא שהם ראו רק את השלב הראשון.

אתה מודע לכך שאתרי הביקורות הגדולים מקבלים את המשחקים לביקורת הרבה לפני שהם מופצים באופן רשמי, כן? ושבסופו של דבר כולם משחררים את הביקורת באותו יום..

פורסם

SLICER=STINK0?

פורסם

DUNE 2!

פורסם

טוב שיחקתי די הרבה משחקים ואני אומר לכם בלי צל של ספק המשחק שהכי הרשים אותי ועד היום אני חושב עליו זה

MAFIA זה המשחק הכי יפה ששיחקתי כל העלילה והזירה של המשחק פשוט מדהייייייייייייייייייייים.

בכל אופן יש חסרון ענק לMAFIA בזה שהקרטריונים שלך למשחק טוב עולים כמה רמות ושום משחק כבר לא מרגש אותך.

אני כיום לא אוהב לשחק במחשב בגלל MAFIA כל משחק לא מגיע לרבע מהמשחק הזה וזה גורם לי לא לרצות לשחק בהם.

FAR CRY שיחקתי מעט, אני שלב, אח שלי שלב ולא היה אכפת לי בכלל ממנו.

DOOM 3 אחרי שני שלבים יצאתי מהמשחק ומחקתי אותו פשוט משעמם.

HITMAN 3 שיחקתי בו חצי שעה ואחרי זה הוא נמחר לי מהמחשב.

וכך כל שאר המשחקים ובינהם GTA ,BLACK HAWK DOWN,CALL OF DUTY,NFS....................

מה שMAFIA עשה שום משחק לא יוכל לעשות ואפילו לא יוכל להתקרב אליו.

מישהו יודע על גרסת המשך למשחק הזה???????\

אני שחקתי בו לפני שנה וחצי ועד היום הוא השאיר עלי רושם.

פורסם

Heh, אני בהחלט מכיר את ההרגשה...

לגבי משחק המשך, זה תכלס אמור להיות The Godfather, אני מקווה שהוא לא יאכזב..

פורסם

הפתרון? לחזור למשחקי העבר שפיספסת

אני עכשיו משחק בtorment והוא מסתמן כהרבה יותר טוב מבאלדורס גייט

פורסם

Heh, אני בהחלט מכיר את ההרגשה...

לגבי משחק המשך, זה תכלס אמור להיות The Godfather, אני מקווה שהוא לא יאכזב..

אפשר לומר שבחצי שנה האחרונה שיחקתי אולי כמה שעות.

ואני לא אוהב לשחק במחשב פשוט לא אוהב והכל בגלל המשחק הזה שסחף את כל החושים, חווית הנהיגה, העיר הגדולה כל המשימוות היפות המשחק הלא צפוי המסעדה שתמיד היה כיף לחזור אליה המוסך עם כל המכוניות...

ואלה הם רק חלק מהזכרונות היפים ואני עכשיו כל שניה נזכר בעוד דברים....שדה התעופה הנמל אויייייייי אוייייייייייייי איפה ישנם עוד משחקים כמשחק ההוא.

כיום שאני נמצא במחשב אני מעדיף להיות בפורמים של מחשבים מעט חומרה תוכנה(לקרוא על MATROX ועל RADEON9700 מוכר לך נכון?????) וכל מה שמזדמן בעולם המחשבים.

משחקים ממש לא כי אין מה להציע לי יותר.

פורסם

מכיר את ההרגשה!

אבל לא כולם חייבים להיות סוחפים כמו מאפיה בשביל שיהיו כיפיים, למרות שבזמן האחרון באמת אין יותר מדי משחקים טובים באמת, הלוואי והיו עוד משחקים עם עלילה טובה.

למשל ב- GTA 3/VC/SA אין ממש עלילה אבל הוא אחד המשחקים הכי כיפיים שקיימים!

ומי שאמר לחזור למשחקים הישנים - נגיד אנ יניסיתי לשחק ב- FreeSpace 2 בל הגרפיקה המגעילה שלא פשוט גרמה לי למחוק את המשחק ולא לשחק בו יותר מ- 20 דקות... זה היה פשוט מגעיל שלא יכולתי לסבול את זה! אז בשבילי זאת קצת בעיה לחזור למשחקים ישנים.

((למרות של- Diablo II לא הייתה לי בעיה לחזור... ???... אולי זה בגלל שכבר סיימתי אותו כמה פעמים...)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים