עבור לתוכן

בעיה גראפית במחשב חדש.

Featured Replies

פורסם

לפני כמה ימים קניתי מחשב חדש עם מעבד AMD אטלון 64 עם כרטיס GeForce FX 5600 שאני מתכנן להחליף בקרוב ל-6800 ....

הבעיה היא כזאת :

בכל פעם שאני נכנס לאחד המשחקים שהתקנתי (פלייט סימולטור, נ.ב.א 2005 ועוד ...) ואני מנסה לשחק בהם, המשחק פשוט מרצד על המרקע, זאת אומרת, כל פעם אני רואה כל מיני דברים לבנים או שחורים שקופצים ולאחר שנייה נעלמים מהמסך בנוסף למשחק ...

בדקתי את הדריברים והתקנתי את ההכי חדש של ניבידה ...

מישהו יכול בבקשה לעזור לי ?  :s05:

תודה רבה רבה מראש ,

גל.

פורסם

מותקן אצלך ה-DirectX העדכני ביותר?

נ.ב - ברוך הבא לפורום , תשנה בבקשה את כותרת הדיון כך שתהיה יותר אינפורמטיבית ושתהיה חוקית עפ"י חוקי הפורום

פורסם

כדאי לבדוק אם הדבר לא נובע מהתחממות הכרטיס מסך. בדוק אם המאוורר שעל הכרטיס מסך פועל בצורה תקינה.

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון תודה על התגובות  :)

דבר שני אליך JC_Denton בדקתי את הכרטיס מסך במחשב אחר והוא לא עשה שום בעיות... בדקתי אותו על מחשב ישן יותר

P4 1.7GHZ

512RAM

בעקבות הבדיקה הנחתי שהבעיה היא לא במאורר של הכרטיס מסך...

דבר שלישי ה-DIRECTX שמותקן אצלי הוא 9.0C.....

עריכה-  איך אני יכול לבדוק שהמאוורר של הכרטיס מסך עובד? ולא ע"י פתיחה של המחשב? יש איזו תוכנה?

פורסם

דבר ראשון תודה על התגובות  :)

דבר שני אליך JC_Denton בדקתי את הכרטיס מסך במחשב אחר והוא לא עשה שום בעיות... בדקתי אותו על מחשב ישן יותר

P4 1.7GHZ

512RAM

בעקבות הבדיקה הנחתי שהבעיה היא לא במאורר של הכרטיס מסך...

דבר שלישי ה-DIRECTX שמותקן אצלי הוא 9.0C.....

עריכה-  איך אני יכול לבדוק שהמאוורר של הכרטיס מסך עובד? ולא ע"י פתיחה של המחשב? יש איזו תוכנה?

אם המחשב שלך סגור, אתה צריך לוודא שהוא מאוורר היטב (גם אם המאוורר של הכרטיס עובד טוב,זה עדיין לא אומר שהוא מקבל אוויר...). זה יעזור אם תביא את הטמפ' של המארז, מעבד, כרטיס מסך... בטוח יש לך את התוכנות האלה, קיבלת אותם על הדיסקים של הדרייברים.

פורסם

אחי לדעתי אתה באמת צריך לבדוק שהכל מאוור היטב אצלך

ולפי דעתי תוריד את העידכון הכי חדש של nvidia מניסיון בהצלחה לך :jump::xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים