עבור לתוכן

גיבוי בגוסט 7 דרך כונן 1.44

Featured Replies

פורסם

יש לי תוכנת נורטון גוסט 9 גרסה הכי מעודכנת

התוכנה היא בוט מהתקליטור אך יש לה בעיה היא לא מזהה את הדיוידי שלי ולכן כל הגיבויים לא עולים

בתוכנה אין פונקציה לעשות בוט מתקליטור שיכיל את המידע החשוב כדי לעשות בוט .

האם יש למשהו פיתרון איך אני גורם להכין לי דיסקט העלה וזיהוי כונן הדיוידי ושגם יהיהקובץ הגוסט האחרון שתואם לשלי.

תודה לכל המיקצוענים

פורסם

אין מצב...גוסט 9 הוא דיסק איתחול לכל דבר,ניסית לשנות בביוס שה סידי יעבוד בתור ה boot device הראשון?

פורסם

GHOST זה PASSE.

תעבוד עם ACRONIS TRUE IMAGE

www.acronis.com

פורסם

יש ביניהם בכלל הבדל? אם כן,מה הוא?

פורסם

ה ACRONIS הרבה יותר ידידותי ואינטואיטיבי. עבודה מלאה מ WINDOWS, אפשרות עבודה מדיסק איתחול, אפשרות עבודה ישר מתוך ה BOOT של הווינדוס , SECURE ZONE על הדיסק, עבודה עם כל סוגי הדיסקים (USB) ורשתות וכו'...

לא מכיר את הגוסט האחרון אבל ללא ספק האקרוניס הרבה יותר נוח מהגוסטים הקודמים.

http://www.acronis.com/company/awards/

פורסם

אמממ קראתי קצת על השוואות ביניהם,חוץ מזה שאקרוניס קצת יותר מהיר ולא לוקח הרבה משאבים,אין ביניהם הבדל.

פורסם

הנסיון שלי הוא שעם ה GHOST יש הרבה בעיות (כולל הטרד הזה) ועם האקרוניס כלום. לא מעט חברים שלי שאינם מנוסים הסתבכו עם ה GHOST ועבדו בקלילות עם האקרוניס.

עריכה: הסתכלתי על הגוסט 9. זה פשוט POWER QUEST DRIVE IMAGE שנורטון קנו. התקדמות לנורטון אבל לדעתי עדיין ה TRUE IMAGE יותר שווה.

פורסם

טוב למרות שיש לי גוסט 9,והוא עובד סבבה (כולל הboot) אין לי שום סיבה להחליף לאקרוניס...אבל אני יזכור את השם שלהם במקרה ואצטרך.

פורסם

כן, זה שהם קנו את POWER QUEST מראה עד כמה הם היו "תקועים". פעם באמת היו נהדרים, אבל בגלל ההצלחה שלהם נתקעו במקום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים