פורסם 2005 במרץ 3020 שנים הכותרת שלך לא חוקית , סימן שאלה אחד יספיק... כל השאר מיותרים ולא תורמים לכותרת.
פורסם 2005 במרץ 3020 שנים התקנתי היום הכל סבבה רק יש פירוואל שאני לא יודע איך לבטל..... כנס לכתובת: 192.168.2.1username:admin password:1234 ואז לך ל-Firewall בצד ימין, תסמן Disable ותלחץ על Applay
פורסם 2005 במרץ 3120 שנים מחבר הוא כבר היה מבוטל ועדין יש לי LowIDאולי בגלל שזה ראוטר צריכים להגדיר פורטים מסוימים לתוכנות?
פורסם 2005 במרץ 3120 שנים בשביל לבטל אותו אתה צריך לשים את הIP שלך בDMZ(תחפש בתוך הממשק)כדי להשתמש בו (מומלץ) צריך ללכת לPORT FORWORDING או NAT (בכל נתב זה שונה)להכניס את הפורטים שאתה רוצה לפתוח הIP שלךאם תצרף תמונות של הממשק אני אהיה יותר ספציפי
פורסם 2005 במרץ 3120 שנים מחבר בשביל לבטל אותו אתה צריך לשים את הIP שלך בDMZ(תחפש בתוך הממשק)כדי להשתמש בו (מומלץ) צריך ללכת לPORT FORWORDING או NAT (בכל נתב זה שונה)להכניס את הפורטים שאתה רוצה לפתוח הIP שלךאם תצרף תמונות של הממשק אני אהיה יותר ספציפילא הבנתי כלום.....איזה תמונות אתה צריך?
פורסם 2005 באפריל 120 שנים הפירוול של הנתב הוא רק מגן על הנתב הוא לא מה שמפריע לאימיול שלך. אל תבטל אותו! מה שמפריע לך זה ה NAT . מומלץ לפתוח פורטים. תיכנס לממשק של הראוטר תלך לנט וליוירטואל סרבר ושמה תכניס את הפורט ואת ה IP הקבוע שלך .
פורסם 2005 באפריל 820 שנים הוא ממש לא צריך לעשות DMZDMZ פותח את כול הפורטים בנתב- משמע הוא כבר לא מוגןולכן זה מאוד לא ממולץ, עדיף לך באמת לישתמש בPORT FORWORDING שבנתבזה בNAT-> Virtual Serverותקרא בסטיקי איך עושים את זה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.