עבור לתוכן

נבחרי PC MAGAZIN YNET- אכזבה מרמת הידע.

Featured Replies

פורסם

פיסי מגזין, למרות (אולי) התדמית שדבקה בהם, הם "עיתון" לכל דבר... כלומר, יש להם "כתבי מחשבים" בדיוק כמו שיש למעריב או ידיעות... הם לא בהכרח יודעים משהו מהחיים שלהם...

פורסם

משעשע

פורסם

פשוט גרוע...

צל"ש ל-DDR2? על מה? תזמונים גבוהים ומהירויות נמוכות שגורמות לרצות לקפוץ ישר ל-DDR3. אם כבר צל"ש אז ל-GDDR3 שהקפיץ ברמה אחת את הביצועים של כרטיסי המסך.

ערכות שבבים - מדוע לבחור ב-915/925 הלא מצליחות והדי נדחות על ידי יצרניות לוחות האם כשיש בשטח את ה-NFORCE3 שהייתה סדרה פשוט מצויינת וממשיכת דרכה NFORCE4.

מדוע למשל סדרת 6XXX של NVIDIA היא הזוכה כשבפועל ATI עם ה-X850XT האכילה אותה באבק? תמוה ביותר...

בקטגוריית האחסון הייתי חושב על צל"ש לטכנולוגיות הכיווץ החדשות או על MAXTOR עם גיבוי בלחיצת כפתור. ל-Iomega REV35 אין שם מקום.

פורסם

כתבה עלובה, כרגיל; ועם תגובות של מטומטמים, כרגיל.

פורסם

שיא הטמטום... :kopfpatsch:

הכתבים שלהם מבינים במחשבים כמו שאני מבין בפילוסופייה הודית או כמו שאני ער בשיעור היסטוריה... :kopfpatsch:

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3065559,00.html

פשוט חובבנים.

כמו שמס' 2 אמר כתבה קנויה.

התקלה יותר בסיסית, YNET הוא לא מקור לחדשות אמינות בכלל ולחומרה בפרט.

פורסם
  • מחבר

התקלה יותר בסיסית, YNET הוא לא מקור לחדשות אמינות בכלל ולחומרה בפרט.

יש לך מושג כמה קוראים יש ל-YNET? אני רק יודע ש-47% מהגברים בישראל מנויים לידיעות אחרונות.

מה שאומר שידע חובבני מופץ לעשרות ואם לא מאות אלפי אנשים תמימים.

פורסם

נו, ו?

זה תמיד היה ככה.

ה"ספרות המקצועית" אף פעם לא מגיעה ל-mainstream. כמה חבל שבתחום המחשבים זה אפילו (לדעתי לפחות..) קיצוני במיוחד, למרות שכמעט לכל אחד יש היום מחשב והכתבות הלא מקצועיות בעליל האלה משפיעות עליו לרעה...

פורסם

נו, ו?

זה תמיד היה ככה.

ה"ספרות המקצועית" אף פעם לא מגיעה ל-mainstream. כמה חבל שבתחום המחשבים זה אפילו (לדעתי לפחות..) קיצוני במיוחד, למרות שכמעט לכל אחד יש היום מחשב והכתבות הלא מקצועיות בעליל האלה משפיעות עליו לרעה...

מטרת העיתונאי היא לחשוף את האמת עבור הציבור, לא לפמפם פירסומות סמויות, כתבה על חומרה

בשנת 2004 שאפילו לא מזכירה את ה AMD64 היא יותר מבדיחה עצובה, זאת העלמת מידע בוטה

מהקוראים, האתלון 64 זכה בתואר מוצר השנה ברבים מהאתרים הנחשבים ביותר בעולם החומרה.

בתמצית, אני לא חושב שמדובר בחוסר מקצועיות בלבד, מדובר בשיקולים מסחריים פסולים של גוף

עיתונאי.

אבל, שוב, מי שסומך על YNET או טורח להחשף ל YNET, מגיע לו.

פורסם

בסך הכל כתבה חובבנית מינוס. לפחות אנו יכולים להתגאות באתר שלנו(HWZONE) על הידע הנרחב שיש כאן להרבה חברים. לא היה פשוט לפנות לאתר HWZONE ולקבל כתבה "קצת" יותר מקצועית? :silly:

פורסם

וישנה כזו, הסיכום השנתי שאנו עורכים דיי דומה ברעיונו לזה של נבחרי PCMAG.

biglogo.gif

פורסם

זה PCMAG הישראלי או האמריקאי ?

כלומר אני יודע שזה הופיע בישראלי , השאלה היא האם זאת כתבת מקור או תרגום

פורסם

זה PCMAG הישראלי או האמריקאי ?

כלומר אני יודע שזה הופיע בישראלי , השאלה היא האם זאת כתבת מקור או תרגום

קישור למקור באתר PCMAG.COM

http://www.pcmag.com/article2/0,1759,1744168,00.asp

באופן מוזר YNET דחפו תמונה של פנטיום 4 כאשר הפנטיום 4 בעצם לא זכה

בשום תואר, הכוונה לתמונה הזאת:

>

שלא מופיעה במקור באנגלית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים