עבור לתוכן

תיקו בכדורסל?!

Featured Replies

פורסם

עמרי, מה זה קשור? - בכדורסל אין כזה דבר תיקו. מצד שניף אולי ברוסיה יש :P - מי אמר שלרוסים אין חוקים משלהם? ;)

פורסם

אז זהו, שברוסיה יש.

המשחק הראשון יכול להיגמר בתיקו. השני לא.

(ככה זה לפחות מה שהסבירו בתגובות הגולשים...)

פורסם

מה? גם בארץ תמיד בגביע כשיש משחק ראשון ומשחק גומלין יש תיקו... זה לא יוצא דופן.

פורסם

עמרי, מה זה קשור? - בכדורסל אין כזה דבר תיקו. מצד שניף אולי ברוסיה יש :P - מי אמר שלרוסים אין חוקים משלהם? ;)

זה כן קשור, כאשר יש שני משחקים, הראשון יכול להגמר בתיקו.

פורסם

אני צופה במשחקי כדורסל כבר שנים ומעולם לא נתקלתי בדבר כזה. מצד שני, אני לא צופה במשחקי גביע אז אני לא יודע לגבי זה. מה שכן, במשחקי ליגה רגילים, נבחרת אין דבר כזה תיקו. אולי רק בגביע, איזה מזל שאני לא רואה משחקי גביע :P

פורסם

אני גם צופה די הרבה בכדורסל וזו פעם ראשונה שאני רואה כזה דבר.. בחיים לא שמעתי שמשחק יכול להגמר בתיקו, גם במשחקי גביע.

טוב, מה אני אגיד, כל יום לומדים משהו חדש... :P

פורסם

נו באמת אנשים. אתם כאלו :s07:.

יש שני משחקים בסדרה. לכן לא יכול להיות מצב של 1-2 אלא חייב להיות מצב של או 2-0 או 1-1. אפשר לראות את המשחק הראשון בתור מחצית (מה שבאמת קורה..) המשחק הוא 80 דקות. במחצית, אחרי 40 דקות, היה 80-80. מה לא הגיוני בזה? נגיד המשחק הבא ייגמר 71-76 לקבוצה של באלט. יחברו את התוצאה וייצא שהקבוצה של בלאט ניצחה בכללי ב-5 הפרש. אם ייגמר תיקו, לא חשוב באיזו תוצאה, תהיה הארכה. המשחק הראשון נחשב כמחצית, ולכן אין צורך בהכרעה.

מאידך, אם זה היה כמו בארץ, שהסדרות הם של 3 או של 5 משחקים, הייתה חייבת להיות הכרעה במשחק, כדי להגדיר איזו קבוצה ניצחה. אבל אם זה שני משחקים, זה לא חשוב.

וזה לא פעם ראשונה שזה קורה, אני נתקלתי במשהו כמו 7-8 שנים האחרונות (מאז שהתחלתי להתעניין בכדורסל) בלפחות 3 מקרים כאלו. זה נדיר, זה תלוי בשיטה ובתוצאה, אבל זה קורה.

פורסם

הרוסים חייבים תמיד לסבך הכול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים