עבור לתוכן

הצורב הבא של LG.

Featured Replies

פורסם

שלום.

דבר ראשון, איך הוא יקרא (המודל)?

שנית, האם הוא הולך לתמוך ב- Bitsetting?

ומה עם PI/PIF Scanning?

דבר אחרון... מתי הוא הולך לצאת?

תודה! :)

פורסם

4165

לא ידוע לגבי ביטסטינג

כן יתמוך ב LIGHT SCRIBE

PIF - סביר להניח שלא

אוטוטו

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=111893.0

ברבעון השלישי אמורים לצאת צורבים של NEC עם DVD RAM X16. השמועה ההזויה שמסתובבת היא ש LG ייצרו אותו עבור NEC אבל ממש נשמע לי הזוי מדי.

פורסם
  • מחבר

רבעון שלישי זה רחוק מדי בשבילי, אני צריך צורב דחוף. ואם החזקתי עד עכשיו, אחכה עד לצרוב הקרוב שיצא - ה- LG.

ה- Specification החדשים נחמדים מאוד, מקרב את הצורב לתואר ה- "מושלם".

בשבילי הוא יהיה מעולה - DVDRAM (דיסקים של מוזיקה, וגיבויים שוטפים), ואיכות הצריבה שלו יוצאת מן הכלל.

רק חבל שאין PI/PIF (אולי יהיה בסופו של דבר? הרי אמרת "סביר להניח" ;)) - בכל זאת לא משנה לי כי אני בקושי צורב סרטים.

עוד דבר - יותר אובספידינג יתקבל בברכה (יש, אבל קצת) - אולי בכל זאת זה יקרה? גם אם לא... אני אוהב להשקיע במדיות איכותיות שימשכו לאורך הזמן וכך גם הצריבות.

שאלות:

הבנתי שהמדיות המשובחות הן הוורבטים וה- "יום-יומיות" הן ה- LG?

מה זה LightScribe?

אלו מדיות מומלצות, גדלים ומהירויות יש ל- DVDRAM?

תודה.

פורסם

לא מאמין שיהיה PIF

לא מאמין שיהיה אוברספידינג. זה נגד המדיניות של LG. האוברספידינג היחיד שהם עשו זה דיסקים איכותיים של X8 ל X12 כי לא היו דיסקים X12 בשוק כשיצא הצורב X12 שלהם ( 4120B).

היום כשהוורבטים עולה 4.4 שקל באופיס דיפו ומחיר דומה בלירה ו TY עולים 6 שקלים ממש לא שווה לדעתי לקנות מדיה זולה יותר.

DVD RAM יקר בארץ. כרגע יש רק ב 40 ש"ח לחתיכה. צריך להביא מחו"ל או לחכות. עדיף מקסל. כרגע יש בחו"ל עד X5. חשוב שיהיו TYPE II וללא "מחסנית". X2 זה מספיק טוב לעבודה שוטפת היות ולא מעבירים כמות גדולה של מידע בכל פעם.

מושלם? אין כזה עדיין.

LIGHTSCRIBE = חיפוש

פורסם
  • מחבר

מה זה TYPE II, ומה זה "ללא מחסנית"? בחו''ל כמה המאקסוול עולה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים