פורסם 2002 ביולי 823 שנים הורדתי לינוקס red had 7.2 , צרבתי אותו , עשיתי ריסט .הדיסק חל לעשות boot ונתן לי את האפשרויות לחצתי על מקש ה enter נהיה מסך שחור ולא עבד .הוארדתי מנדרק 8.2 וגם הוא מתן לי מסך שחור , אותו דבר עם גירסה אחרת שר red hat .מה מקור הבעיה ? הצורב , הלוח אם ?
פורסם 2002 ביולי 823 שנים או שזו בעיה בבוט סקטור בדיסקים, שזה אומר במי שיצר אותם, וזה אומר בצורב, או שהבעיה בך. תנסה לקרוא טוב.
פורסם 2002 ביולי 823 שנים מחבר זה עוד בשלב הראשון שצריך ללחוץ enter .... אז הבעיה לא בי .הצורב הוא ימאהה x16 , יש לי אותו כבר שנה וחודשיים ( אם זה מידע חיוני ) .
פורסם 2002 ביולי 823 שנים אולי זו בעייה דווקא בתוכנת הצריבה שלא תומכת בגירסא הזו של הISO (קרה לי כבר פעם) כי יש כמה סוגי ISO שמסתיימים בסיומת הזו, .iso
פורסם 2002 ביולי 823 שנים מחבר אני משתמש ב nero 5.5.7.2 . התקנתי לינוקס מנדרק 7.2 שצרבתי לפני מס' חודשים והוא עבד , לא נתן לי מסך שחור .מה אני עושה ? קונה צורב חדש ? או שהבעייה אינה שם ? הורדתי מפה : http://www.linuxiso.org/
פורסם 2002 ביולי 923 שנים מן הסתם אם אמרת שכעבר התקנת עם הדיסק הזה בהצלחה ולא סביר שקימת בעיה בצורב שאם כן הדיסק לא היה עולה בכלל נשארה רק האפשרות של בעית חומרה. לכן כפתרון תנסה להוציא את כל החומרה המיותרת במחשב ולהשאיר אותו עם בחומרה בסיסית (זיכרון כרטיס מסך ודיסק קשיח) תנסה להתקין אז את לינוקס ותראה אם עדיין יש לך את הבעיה.
פורסם 2002 ביולי 923 שנים מחבר הבעיה היא לא בצורב , עשיתי copy cd ללינוקס הישן שצרבתי וזה עדיין עלה עם הדיסק .המחשב הוא מחשב חדש אם זה משנה , האם זה אפשרי שזוהי בעיה בנרו ? מכיון שהורדתי תוכנה לבדיקת הקבצים והוא אמר שהם בסדר .
פורסם 2002 ביולי 923 שנים קראת מה שכתבתי ? הצעתי לך לעשות בדיקת חומרה לדעתי זה יעזור לך ! במיוחד שאתה מציין שזה מחשב חדש והבעיה היא רק במחשב החדש.
פורסם 2002 ביולי 923 שנים או בנרו או בכונן שממנו אתה עושה בוט, אם כמובן הדיסק עולה לך בווינדווס בלי בעיות.
פורסם 2002 ביולי 923 שנים מה שאתה מנסה לאמר זה שאין בעיה בדיסק נכון ?? יופי אז למה אתה מתעלם מההצעה שלי לפתרון הבעיה ? ניסית ? לא הבנת מה שכתבתי ? או שסתם לא בא לך לנסות בכלל לפתור תבעיה ?
פורסם 2002 ביולי 923 שנים מחבר מה שאתה מנסה לאמר זה שאין בעיה בדיסק נכון ?? יופי אז למה אתה מתעלם מההצעה שלי לפתרון הבעיה ? ניסית ? לא הבנת מה שכתבתי ? או שסתם לא בא לך לנסות בכלל לפתור תבעיה ? זה לא זה , פשוט זה יותר מדי עבודה בשביל מערכת הפעלה . וכן בא לי לפתור את הבעייה . וזה שזה מחשב חדש לא משפיע כי הבוט של xp עבד.... מה שמבאס זה שלינוקס ישן עובד וחדש לא , יש דרך להשיג את זה ממקום אחר , חוץ מהאתר שהורדתי ממנו ( רשום בדף הקודם ) ?
פורסם 2002 ביולי 923 שנים זה לא זה , פשוט זה יותר מדי עבודה בשביל מערכת הפעלה . עבודה?! בסה"כ לפתוח ת'מחשב לנתק כמה כבלים ולהוציא כרטיסים.. טוב נו, אולי זה יותר מדי עבודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.