פורסם 2005 במרץ 2920 שנים הורדתי מהאתר http://www.nod32.com/ את גרסת הנסיון של התוכנהוקיבלתי את השגיאה הבאה :error occured during communication with nod32 kernel serviceניסיתי להתקין גם במצב בטוחמישהו יודע מה גורם לזה?
פורסם 2005 במרץ 2920 שנים חסמת את הSERVICES של הקרנל?אם כן כנס לפיירוואל שלך ותעשה לו Allow <צונזר. נא לשמור על חוקי הפורום>
פורסם 2005 במרץ 2920 שנים מחבר חסמת את הSERVICES של הקרנל?אם כן כנס לפיירוואל שלך ותעשה לו Allow <צונזר. נא לשמור על חוקי הפורום>הוא בכלל לא הופיע ברשימת ה exceptionsהייתי צריך להוסיף אותו ידניתניסיתי להריץ עם פיירוול ובלי פיירווללא עזראני מדבר על הקובץ nod32kui.exeבכל מקרה אני אדבר אתך בפרטי
פורסם 2005 במרץ 3020 שנים יש לי את אותה בעייה , ולא חסמתי עם הפיירוול את הקרנל, מה אפשר לעשות? ניסיתי להתקין מחדש ולא עוזר...
פורסם 2005 באפריל 2420 שנים מחבר (הערה: אני יודע שאני מקפיץ ואני מתנצל אבל פתרתי את הבעיה ואני רוצה שהפתרון שלה יופיע למי שמחפש)פתרון לבעיה:בכונן המערכת מופיע קובץ בשם program , הקובץ הזה מונע מה nod32 control center לרוץיש למחוק את הקובץ הזה , אח"כ יש ללכת ל services.msc לחפש את שם ה service ולעשות לו start
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.