פורסם 2005 במרץ 2920 שנים כחודשיים אני משחק במחשק ניד פור ספיד, לאחרונה באמצע משחק- המחשב קורס ונכבה.משחקים אחרים כמו "הלף לייף" עובדים חלק בלי שום בעיההמפרט של המחשב:AMD 64 BIT512 זיכרוןכ.מ ג'יטי 6600 לוח אם של ג'יגה בייט סוקט 939לא מבין מדוע נופל לי המחשב בפיתאומיותמבקש לקבל את עזרתכםתודה
פורסם 2005 במרץ 3020 שנים ניסית למחוק ולהעתיק את המשחק NFS מחדש? יתכן ואחד מקבצי המשחק נמחק. לא הבנתי מה הקשר בין קובץ שנמחק לכיבוי המחשב... ולמה 'להעתיק' מחדש? ניסן, ב'נכבה' אתה מתכוון לכיבוי מוחלט או איתחול של המחשב, ולאחר כמה זמן מתחילת המשחק זה קורה לך? האם זה קורה בכל ניסיון לשחק?
פורסם 2005 באפריל 320 שנים אחי גם לי יש את אותה בעיה פיתאום ניכבה כזה ואני צריך להוציא את השקע ואחר כך רק ניכנס לי ויש לי גם amd
פורסם 2005 באפריל 320 שנים מחבר אצלי אין צורך להוציא מהחשמל, פשוט להדליק אטת המחשב מחדשוניתן להכנס למחשק וכעבור כמה דקות נכבה שוב..
פורסם 2005 באפריל 320 שנים מחבר לא הבנתי מה הקשר בין קובץ שנמחק לכיבוי המחשב... ולמה 'להעתיק' מחדש? ניסן, ב'נכבה' אתה מתכוון לכיבוי מוחלט או איתחול של המחשב, ולאחר כמה זמן מתחילת המשחק זה קורה לך? האם זה קורה בכל ניסיון לשחק? נראה לך שיש בעיה עם אחד הרכיבים במחשב? אולי אולי התחממות? כלומר בעיה בטמפ' של המארז?
פורסם 2005 באפריל 420 שנים חבר, תבדוק את הספק כח שלך.לי היה מחשב INTEL 2.4 עם 512 זיכרון, כרטיס מסך TI4200 הכל עבד מצויין, עם ספק GENERIC של 480 Wכאשר שדרגתי ל-PRESCOTT 3.0 ו-1024 זיכרון, אותו כרטיס מסך, המחשב ב-FULL LOAD נכבה כל הזמן (דוגמא ב- HALF-LIFE2)עד שהספק מת. קניתי GENERIC 450W עבד יומיים ומת. היום יש לי THERMALTAKE SILENT POWER 480W והבעיות נגמרו.לסיום: לוחות חדשים + מעבדים חזקים דורשים 12V בכמויות, ספקים GENERIC מספיק טובים למחשבים חלשים או למשרד, וזהו.
פורסם 2005 באפריל 420 שנים מחבר חבר, תבדוק את הספק כח שלך.לי היה מחשב INTEL 2.4 עם 512 זיכרון, כרטיס מסך TI4200 הכל עבד מצויין, עם ספק GENERIC של 480 Wכאשר שדרגתי ל-PRESCOTT 3.0 ו-1024 זיכרון, אותו כרטיס מסך, המחשב ב-FULL LOAD נכבה כל הזמן (דוגמא ב- HALF-LIFE2)עד שהספק מת. קניתי GENERIC 450W עבד יומיים ומת. היום יש לי THERMALTAKE SILENT POWER 480W והבעיות נגמרו.לסיום: לוחות חדשים + מעבדים חזקים דורשים 12V בכמויות, ספקים GENERIC מספיק טובים למחשבים חלשים או למשרד, וזהו.תודה כנראה שאני אחליף את הספק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.