עבור לתוכן

המחשב קורס באמצע משחק

Featured Replies

פורסם

כחודשיים אני משחק במחשק ניד פור ספיד, לאחרונה באמצע משחק- המחשב קורס ונכבה.

משחקים אחרים כמו "הלף לייף" עובדים חלק בלי שום בעיה

המפרט של המחשב:

AMD 64 BIT

512 זיכרון

כ.מ ג'יטי 6600

לוח אם של ג'יגה בייט סוקט 939

לא מבין מדוע נופל לי המחשב בפיתאומיות

מבקש לקבל את עזרתכם

תודה

פורסם

ניסית למחוק ולהעתיק את המשחק NFS מחדש? יתכן ואחד מקבצי המשחק נמחק.

פורסם

ניסית למחוק ולהעתיק את המשחק NFS מחדש? יתכן ואחד מקבצי המשחק נמחק.

לא הבנתי מה הקשר בין קובץ שנמחק לכיבוי המחשב... ולמה 'להעתיק' מחדש? :kopfpatsch:

ניסן, ב'נכבה' אתה מתכוון לכיבוי מוחלט או איתחול של המחשב, ולאחר כמה זמן מתחילת המשחק זה קורה לך? האם זה קורה בכל ניסיון לשחק?

פורסם

אחי גם לי יש את אותה בעיה פיתאום ניכבה כזה ואני צריך להוציא את השקע ואחר כך רק ניכנס לי ויש לי גם amd

פורסם
  • מחבר

אצלי אין צורך להוציא מהחשמל, פשוט להדליק אטת המחשב מחדש

וניתן להכנס למחשק וכעבור כמה דקות נכבה שוב..

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי מה הקשר בין קובץ שנמחק לכיבוי המחשב... ולמה 'להעתיק' מחדש? :kopfpatsch:

ניסן, ב'נכבה' אתה מתכוון לכיבוי מוחלט או איתחול של המחשב, ולאחר כמה זמן מתחילת המשחק זה קורה לך? האם זה קורה בכל ניסיון לשחק?

נראה לך שיש בעיה עם אחד הרכיבים במחשב? אולי אולי התחממות? כלומר בעיה בטמפ' של המארז?

פורסם

איזה ספק?

ירח אפל

פורסם
  • מחבר

איזה ספק?

ירח אפל

לא יודע, איך אני בודק טמפ' של המחשב?

פורסם

לא ענית על השאלות שלי...

פורסם

חבר, תבדוק את הספק כח שלך.

לי היה מחשב INTEL 2.4 עם 512 זיכרון, כרטיס מסך TI4200 הכל עבד מצויין, עם ספק GENERIC של 480 W

כאשר שדרגתי ל-PRESCOTT 3.0 ו-1024 זיכרון, אותו כרטיס מסך, המחשב ב-FULL LOAD נכבה כל הזמן (דוגמא ב- HALF-LIFE2)

עד שהספק מת. קניתי GENERIC 450W עבד יומיים ומת. היום יש לי THERMALTAKE SILENT POWER 480W והבעיות נגמרו.

לסיום: לוחות חדשים + מעבדים חזקים דורשים 12V בכמויות, ספקים GENERIC מספיק טובים למחשבים חלשים או למשרד, וזהו.

פורסם
  • מחבר

חבר, תבדוק את הספק כח שלך.

לי היה מחשב INTEL 2.4 עם 512 זיכרון, כרטיס מסך TI4200 הכל עבד מצויין, עם ספק GENERIC של 480 W

כאשר שדרגתי ל-PRESCOTT 3.0 ו-1024 זיכרון, אותו כרטיס מסך, המחשב ב-FULL LOAD נכבה כל הזמן (דוגמא ב- HALF-LIFE2)

עד שהספק מת. קניתי GENERIC 450W עבד יומיים ומת. היום יש לי THERMALTAKE SILENT POWER 480W והבעיות נגמרו.

לסיום: לוחות חדשים + מעבדים חזקים דורשים 12V בכמויות, ספקים GENERIC מספיק טובים למחשבים חלשים או למשרד, וזהו.

תודה כנראה שאני אחליף את הספק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים