עבור לתוכן

אתר אכסון קבצים

Featured Replies

פורסם

אני צריך אתר אכסון קבצים מהיר שמאפשר לאכסן קבצים בנפח גדול (כמה מאות מגה בייטים, לפחות) בחינם.

אני צריך להעלות לשרת את האתר שלי (דפי HTML, תמונות וקבצים מכווצים), ולתת קישורים לקבצים שלי באתר, להורדה בפרוטוקול HTTP.

פורסם

יותר מידי דרישות בשביל חינם ... :screwy:

הבעיה העיקרית היא נפח האיחסון וגודל קובץ להעלאה לשרת. אתה מוכן להתפשר על זה?

(יש מספר אתרים שנותנים כ15MB-50MB שטח איחסון עם מגבלה כלשהיא (לא זוכר בדיוק כמה) על גודל קובץ שעולה לשרת.)

פורסם

המגבלה העיקרית היא רוחב הפס, אתרי אירוח אתרים כמו GEOCITIES מגבילים את כמות התעבורה של האתר, פשוט כי זה עולה להם הרבה כסף, אז גם אם תמצא אתר שמאכסן קבצים גדולים אני לא חושב שיש סיכוי שהוא ייאפשר הורדה של מספיק מגבייטים.

פורסם

זה אחלה של מקום אכסון קבצים (לא אתרים).

אם אתה הולך על הגירסה החינמית עדיין יש הגבלה של 100MB הורדה בחודש עם הגבלת איחסון של 10GB.

יכול להיות שזה באמת הכי קרוב למה שאתה צריך.

פורסם
  • מחבר

10GB זה מעל ומעבר לצרכים שלי, אם כי 100MB לחודש זה קצת מגביל.

האתר מאפשר להוריד קבצים דרך קישורים ב-HTTP, או רק בכניסה לאתר דרך החשבון?

עדיף אתר שנותן 100MB בחינם, או לכל הפחות כמה עשרות מגה בייטים, ולא מגביל תעבורה של קבצים.

מה המגבלות של geocities?

אני צריך אתר שאפשר לשים בו את האתר הפרטי שלי (פחות מ-20MB), שכולל דפי HTML, תמונות וקבצים ב-zip.

באתר אחר שמאפשר נפח אכסון יותר גדול (רצוי מאוד בלי מגבלת תעבורה), אני רוצה לשים קבצים מכווצים (zip, rar) לשמירת גיבויים ברשת, כך שיהיה אפשר להוריד אותם מכל מחשב דרך קישורי HTTP בלי להתחבר לחשבון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים