עבור לתוכן

למעוניינים, התפרסמו ציוניי הבגרות לחורף תשס"ה !

Featured Replies

פורסם

בקיץ יהיה פרק עם גיאומטריה והסתברות/חשיבה הסתברותית, כאשר תוכל לבחור לענות או רק על חשיבה הסתברותית או רק על הסתברות.

השאלה אם בקיץ יהיה שתי שאלות בגיאומטריה ושאלה אחת בהסתברות/חשיבה הסתברותית או שאלה בגיאומטריה ושתי שאלות בהסתברות/חשיבה הסתברותית.

הפרק השני הוא אלגברה והוא יורכב מאי שוויונים וסדרות אני חושב.

ומהחלק הראשון חייבים לבחור 2 שאלות? אם כן נראה לי שאני אוותר, הציון שלי לא נורא ולא שווה את הסיבוך בלמידת הסתברות

• תגובות 62
  • צפיות 5.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

או אה שחמט !!!!!!

95 ביחידה שנייה מתוך 3 !!!!!

לפחות יש לי אנגלית 5 יחידות....

פורסם

ומהחלק הראשון חייבים לבחור 2 שאלות? אם כן נראה לי שאני אוותר, הציון שלי לא נורא ולא שווה את הסיבוך בלמידת הסתברות

אני חושב שבחלק הראשון יש שתי שאלות:

1. אי שווינים

2. סדרות

צריך לבחור שאלה אחת. אתה מוזמן לבדוק באתר משרד החינוך או לשאול את המורה שלך, מאחר ואני ממש לא זוכר ולא רוצה להטעות אותך.

פורסם

100 סופי בשאלון C (אנגלית, 4 י"ח)

84 סופי בחיבור

ו-85 סופי בתנ"ך       

Nice  8)

פורסם

הוגשתי על 95 בהבעה וקיבלתי בבגרות 77 ::)

כדאי לערער?

פורסם

לערער על הבעה? אתה מודע לכך שזה אלפית מהציון שלך ועוד קיבלת 86 סופי? כלומר גם אם תערער וזה יתקבל והציון החדש שלך יהיה 92 הממוצע הסופי שלך יעלה במשהו כמו 0.001 ואפילו פחות אם תלך למסלול טכנולוגי (כלומר עם בונוס למקצועות טכנולוגיים)?

פורסם

שנה שעברה הגישה אותי המורה שלי לאזרחות על 65 וקיבלתי בבגרות 86, הבדל של שני ציונים, ולא נתנו לאף-אחד זכות להגיד מילה (רכזת בת-עוולה :nixweiss:).

פורסם

תראה יש לי בלשון 95 סופי ככה שבאמת זה לא משפיע הרבה..

בגלל זה אני לא בטוח שאני רוצה לעשות את המועד ב'...אבל לערער למה לא? אולי ייצא מזה משהו

תראה זה יכול להוסיף כמה נקודות לציון הסופי ב2 יחידות עברית וזה כבר משהו לא? ::)

נ.ב. - יש למישהו מושג כמה עולה ערעור

פורסם

אין מועד ב להבעה

יש רק בגרות חורף/קיץ

פורסם

התכוונתי למועד קיץ, שהוא אוטוטו

אני עשיתי בחורף

פורסם

עירעור על בגרות הוא רק במקרה שמגיע לך יותר מ10 נקודות

בעיקרון מורה בבי"ס בודק אם יש לך סיכוי לקבל את הנקודות, ואם הוא אמר שמגיע לך את הנקודות שולחים למשרד החינוך לבדיקה חוזרת וזה עולה 25 שקל

העירעור מתקבל אבל רק אם מגיע לך 10 ומעלה נקודות יותר! נגיד מגיע לך 9 העירעור לא יתקבל

פורסם

אתה מדבר מנסיון?

אם כך, הסיכוי לעלות את הציון הוא קלוש..

פורסם

כן, אני מדבר מניסיון, נדיר שעירעור שווה משהו, רק אם הייתה טעות ממש קריטית (זה ממש לא פייר לפי דעתי הגיעו לי 8 נקודות בהיסטוריה שלא קיבלתי רק בגלל החוק המטופש הזה)

פורסם

מצד שני תאר לך שכל תלמידי ישראל היו מערערים על 2-3 נקודות

אתה יודע איזה עומס זה היה יוצר?

מה גם שזה לא מדע מדוייק

אין במקצועות הומניים נכון ולא נכון ויש מידה של סובייקטיביות

פורסם

100 במטמתיקה בשאלון 003(4 יחידות) שאלון מעפן אם הייתי מקבל 99 הייתי עושה חוזר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים