פורסם 2005 במרץ 3120 שנים בקיץ יהיה פרק עם גיאומטריה והסתברות/חשיבה הסתברותית, כאשר תוכל לבחור לענות או רק על חשיבה הסתברותית או רק על הסתברות.השאלה אם בקיץ יהיה שתי שאלות בגיאומטריה ושאלה אחת בהסתברות/חשיבה הסתברותית או שאלה בגיאומטריה ושתי שאלות בהסתברות/חשיבה הסתברותית.הפרק השני הוא אלגברה והוא יורכב מאי שוויונים וסדרות אני חושב.ומהחלק הראשון חייבים לבחור 2 שאלות? אם כן נראה לי שאני אוותר, הציון שלי לא נורא ולא שווה את הסיבוך בלמידת הסתברות
פורסם 2005 במרץ 3120 שנים או אה שחמט !!!!!!95 ביחידה שנייה מתוך 3 !!!!!לפחות יש לי אנגלית 5 יחידות....
פורסם 2005 במרץ 3120 שנים ומהחלק הראשון חייבים לבחור 2 שאלות? אם כן נראה לי שאני אוותר, הציון שלי לא נורא ולא שווה את הסיבוך בלמידת הסתברותאני חושב שבחלק הראשון יש שתי שאלות:1. אי שווינים2. סדרותצריך לבחור שאלה אחת. אתה מוזמן לבדוק באתר משרד החינוך או לשאול את המורה שלך, מאחר ואני ממש לא זוכר ולא רוצה להטעות אותך.
פורסם 2005 באפריל 120 שנים לערער על הבעה? אתה מודע לכך שזה אלפית מהציון שלך ועוד קיבלת 86 סופי? כלומר גם אם תערער וזה יתקבל והציון החדש שלך יהיה 92 הממוצע הסופי שלך יעלה במשהו כמו 0.001 ואפילו פחות אם תלך למסלול טכנולוגי (כלומר עם בונוס למקצועות טכנולוגיים)?
פורסם 2005 באפריל 120 שנים שנה שעברה הגישה אותי המורה שלי לאזרחות על 65 וקיבלתי בבגרות 86, הבדל של שני ציונים, ולא נתנו לאף-אחד זכות להגיד מילה (רכזת בת-עוולה ).
פורסם 2005 באפריל 120 שנים תראה יש לי בלשון 95 סופי ככה שבאמת זה לא משפיע הרבה.. בגלל זה אני לא בטוח שאני רוצה לעשות את המועד ב'...אבל לערער למה לא? אולי ייצא מזה משהו תראה זה יכול להוסיף כמה נקודות לציון הסופי ב2 יחידות עברית וזה כבר משהו לא? : נ.ב. - יש למישהו מושג כמה עולה ערעור
פורסם 2005 באפריל 120 שנים עירעור על בגרות הוא רק במקרה שמגיע לך יותר מ10 נקודותבעיקרון מורה בבי"ס בודק אם יש לך סיכוי לקבל את הנקודות, ואם הוא אמר שמגיע לך את הנקודות שולחים למשרד החינוך לבדיקה חוזרת וזה עולה 25 שקלהעירעור מתקבל אבל רק אם מגיע לך 10 ומעלה נקודות יותר! נגיד מגיע לך 9 העירעור לא יתקבל
פורסם 2005 באפריל 120 שנים כן, אני מדבר מניסיון, נדיר שעירעור שווה משהו, רק אם הייתה טעות ממש קריטית (זה ממש לא פייר לפי דעתי הגיעו לי 8 נקודות בהיסטוריה שלא קיבלתי רק בגלל החוק המטופש הזה)
פורסם 2005 באפריל 120 שנים מצד שני תאר לך שכל תלמידי ישראל היו מערערים על 2-3 נקודותאתה יודע איזה עומס זה היה יוצר?מה גם שזה לא מדע מדוייקאין במקצועות הומניים נכון ולא נכון ויש מידה של סובייקטיביות
פורסם 2005 באפריל 120 שנים 100 במטמתיקה בשאלון 003(4 יחידות) שאלון מעפן אם הייתי מקבל 99 הייתי עושה חוזר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.