פורסם 2001 באוקטובר 524 שנים אז התקנתי את הלוח הכל יופי טופי, והמעבד והכל עבד, באמצע ההכנה של ההרד דיסק לפרטיציות שונות הכל נכבה ומאז לא נדלק, אפילו המאווררים לא מסתובבים כשלוחצים על הדלקה, כלום. HELP.
פורסם 2001 באוקטובר 624 שנים מחבר כנראה שצדקת כי ניסיתי את זה עם הספק של אח שלי שהוא 235Wוהמאווררים זזו, אני לא יודע אם הלוח והמעבד הלכו קאפוט, כדאי לי לקנות סתם עוד ספק 3000W באיזה חנות מאפנית למרות שזה לא מומלץ על ידי amd?זה יעלה פחות.
פורסם 2001 באוקטובר 624 שנים אם מת לך ספק אחד שהיה בטח סתם איזה GENERIC מעאפן למה ליקנות עוד אחד כזה, קנה כבר משהו איכותי ותחסוך ת'כסף על אספירין/אקמול/WHATEVER
פורסם 2001 באוקטובר 624 שנים מחבר אלף כל לספק לא היתה לי אחריות, כי פתחתי אותו בעבר כדי להחליף מאווררבית, האם ספק 300 מעפן אחר יהיה גם טוב?או שאני צריך enermax 350 ???
פורסם 2001 באוקטובר 624 שנים 400 וואט זה מוגזם (ערכת את זה, אבל ראיתי.. ;D)350 זה חזק מאוד. מאוד. ו-enermax אלה ספקים מעולים..עריכה:ולא, 300 וואט מעפן לא מומלץ בכלל...
פורסם 2001 באוקטובר 624 שנים מחבר אוף... אבל אני מניח שאם אני אקנה מעפן אז יהיו לי הרבה בעיות.OH WELL
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.