עבור לתוכן

צריך עזרה בבקשה הכונן DVD במחשב לא קורא דיסקים של DVD צרובים.

Featured Replies

פורסם

יש לי כונן DVD של Toshiba במחשב.

וצרבתי דיסקים של Silver line(dvd-r. בצורב nec 3500 אצל חבר.

והכונן שלי שיהה פעם אחת את הדיסק והיה אפשר להישתמש בה, ואחר כך הוצאתי ומאז כשאני מכניס הנורא נידלקת שניכנס דיסק, אבל המחשב כותן לי שאין דיסק בכונן. (יש לי 6 דיסקים שצרבתי אצלו והוא עכשיו לא מזהה אף אחד מהם)

תודה רבה!!!

פורסם

והדיסקים עובדים בכונן של החבר שלך?

ניסיתה דיסקים DVD אחרים?

יכול להיות שפשוט העינית שלך נדפקה או שחלשה מדי או שפשוט הכונן דיוידי לא אוהב את המדיה הספציפית הזו.

פורסם
  • מחבר

בדקתי אצל חבר שלי, יש לו DVD של LITEON(חוץ מהצורב)

ואצלו הדיסקים עובדים רגיל.

תודה רבה!!!

פורסם

בדקתה מדיות DVD אחרות בכונן שלך? ומה לגבי מדיות CD?

אם הוא לא קורא מדיות אחרות אני מניח שהעינית נדפקה.

תנסה למחוק אותו ממנהל ההתקניםך ולתת לחלונות לזהות אותו שוב יכול להיות שה ASPI שלך נדפק וזה גורם לבעיה אבל סביר להניח שזו העינית.

מה שכן הייתי ממליץ לעלות למצב DOS עם CDROM שבמקרה שלך זה DVDROM ואז לבדוק ואם זה עובד בדוס אז הבעיה בוודאות הASPI.

פורסם
  • מחבר

דיסקים מקוריים של DVD הוא קורא, ואף פעם לא ניסיתי צרובים אחרים.

אבל אני ינסה את מה שאמרת.

תודה רבה!!!

פורסם

זאת בעיה ידועה עם דיסקים של סילבר ליין בשיתוף כונן של טושיבה יש בדיוק את אותה בעיה נסה דיסקים אחרים או + במקום מינוס

פורסם

לא נראה לי שזו בעיה ידועה כי לי יש כונן של טושיבה ואני קורא דיסקים של מינו והם סילברליין וגם דיסקים של פלוס ולא פעם פעמיםם אלה המון הכל עובד תקין.

פורסם

לי יש בעיה עם סילבר ליין X4 של RITEK יכול להיות שלך יש סוג אחר או שאתה משתמש בדגם אחר של כונן DVD M1912

פורסם

תבדוק אולי יש עדכון קושחה לכונן הנ"ל שמתקן את הבעיה הזו , למרות שזה מוזר כי יש לי חבר שקנה 1912 לפני כ חודשיים ואני צרבתי לו מלא דברים על סילברליין RITEK G04 והכל עובד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים