עבור לתוכן

הלך לי הביוס ויש לי שאלה...

Featured Replies

פורסם

הלך לי הביוס של הלוח אם של המחשב הנייד. יש אפשרות לדעתכם להשיג רק את הביוס? או שחייב להביא לוח אם חדש?

מצאתי אתר של חברה ישראלית שכתוב שהם מספקים רכיבים אלקטרוניים, אז חשבתי שאולי הם יוכלו לספק את זה... אבל השאלה אם זה כבר יגיע צרוב לפי מה שאני צריך? איך זה הולך בכלל העסק?

תמונה:

12517_129728.jpg

פורסם

ברוב הלוחות אם , יש אפשרות להחליף רק את השבב שנושא את הביוס

יש שבבים שאפשר לצרוב עליהם ביוס חדש , מה שניקרא "פלש ביוס"

בכל מיקרה , אתה צריך לגשת לחברה , שנותנת שירות או אחריות

פורסם
  • מחבר

הבעיה היא שקניתי את המחשב בחו"ל, ובארץ חברת HP לא רוצה לטפל בו...

הצלחתי להוציא את הביוס והוא נמצא כרגע ביד שלי... חחח...

מזתומרת "השבב שנושא את הביוס"?

פורסם

אם השבב שרוף-ניתן לקנות חדש ולצרוב עליו ביוס חדש. אם השבב לא נשרף ניתן לעשות"פלאש" חדש ע"ג הביוס הקודם.

פורסם
  • מחבר

מאיפה קונים שבב חדש?

איך עושים פלאש?

פורסם

שבב חדש קונים מהיבואן.תמיד יש חלקי חילוף. ביוס תוריד מאתר היצרן,יש בדרך כלל מדריך כיצד לעשות "פלאש" לביוס.

פורסם

תקרא יש בפורום מדריך שמסביר איך לחבר שבב ביוס שנמחק למחשב דולק לבצע עליו צריבה ולהחזיר בחזרה למחשב אם בא לך לנסות לקחת סיכון לך על זה תסתכל במדריכים באתר .

פורסם
  • מחבר

אבל איך אני יכול לגעת בביוס אם המחשב לא נדלק?

וחוצמזה - זה מחשב נייד אז אני לא יודע אם אפשר להוציא את הביוס... ואם אפשר - אז זה בעיה לחבר אותו למחשב רגיל כי זה בטח שונה...

פורסם

נכון לא כל שבב ביוס יכול לצאת ויש שבבים שמחוברים ללא אפשרות הוצאה ידנית לכן עליך לבדוק זאת יש מידע רב במדריך שאמרתי לך עליו.,

זה הזמן לומר שכל הדברים הנעשים הם על אחריותך בלבד.

אני אישית לא הייתי לוקח את הסיכון.

פורסם

אולי תנסה לפנות לטכנאי שעוסק במחשבים ניידים? :s05:

פורסם
  • מחבר

בדקתי, והביוס יוצא ואני מחזיק אתו ביד עכשיו...

האתרים האלה שאפשר להזמין מהם ביוס חדש... הם אמינים? כי אני לא רוצה לתת סתם את הכרטיס אשראי...

המחשב יכול להידלק אם יש בתוכו ביוס דפוק?

פורסם

האם השבב פיזית טוב או שהוא שרוף או משהו כזה??

פורסם
  • מחבר

פיזית נראה לי שהוא בסדר...

לפני שהמחשב "מת" הצלחתי להדליק ולכבות אותו כמה פעמים ולהיכנס לביוס וכו'...

באחת הפעמים שהוצאתי את הביוס הוא נפל על הרצפה, ומאז אחרי ששמתי אותו המחשב לא נדלק בכלל...

יכול להיות שבגלל שזה נפל על הרצפה זה נדפק? (כל הרגליים במקום)...

פורסם

כי אם הוא טוב אתה יכול ללכת למעבדת מחשבים שיצרובו לך את הביוס עליו כך שלא תהיה לך בעיה.

במידה והוא הרוס תצטרך לחבר שבב חדש מה שיכול לעלות יותר.

פורסם
  • מחבר

איפה אפשר לצרוב את זה מחדש?

אם אפשר בבקשה לקבל שם של מעבדה ספציפית שתטפל בזה... זה מחשב נייד ויכול להיות שלא כל מעבדה תרצה להתעסק...

שחכתי לציין שכ-20 דקות לפני זה (כשהיו כבר בעיות) ניסיתי לעדכן את הביוס וזה כתב לי ככה:

File close failed on Bios.rom

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים