עבור לתוכן

מיואש כבר :( כל הזמן תקיעות

Featured Replies

פורסם

כבר כתבתי על הבעיה הזאת לפני שבועיים בערך

הבעיה שלי היא שהמחשב כל הזמן נתקע ואני לא מבין למה :(

זה לא בעיה של קירור המעבד וההארד דיסק בטמפרטורה טובה (40 גג)

עכשיו אני לא יודע מה כבר יכולה להיות הבעיה כי המחשב נתקע רק שהווינדוס עולה אז אני חושב שזאת בעיה עם ההארד דיסק, ואם גם אתם חושבים ככה אז רציתי לדעת כייצד אני מממש את האחריות על ההארד דיסק (הוא אצלי שנה וחצי ויש עליו שלוש שנות אחריות) אבל אם לא אשמח לקבל הצעות לפתרונות

תודה מראש

(אגב זאת לא בעיה בווינדוס כי שניסיתי להתקין את הווינדוס מחדש אבל על כונן אחר אז בהתחלה לא היו תקיעות אבל אחרי שזה כבר סיים להעתיק את הקבצים מהדיסק אז זה התחיל להתקע שוב)

פורסם

לך לחנות שקניתה ממנה תמחשב ותגיד להם הנה המחשב שלי לא עולה כל הזמן נתקע יש לי אחריות תסדרו את זה.

כי אם אתה אומר שזאת לא בעיה של ווינדוס אז רק הם יוכלו לעזור לך כל עוד יש אחריות.

פורסם
  • מחבר

לך לחנות שקניתה ממנה תמחשב ותגיד להם הנה המחשב שלי לא עולה כל הזמן נתקע יש לי אחריות תסדרו את זה.

כי אם אתה אומר שזאת לא בעיה של ווינדוס אז רק הם יוכלו לעזור לך כל עוד יש אחריות.

את המחשב קניתי מלפני שלוש שנים בערך ושדרגתי אותו

את ההארד דיסק יש לי בדרך שנה וחצי

אז מה אני עושה? ולדעתך יש מצב שזאת בעיה עם ההארד דיסק?

פורסם

יכול להיות..

תנסה לקחת הארד דיסק אחר ולראות אם עדיין יש את אותה הבעיה-אם לא לך תחליף אותו לחדש.

פורסם

אני מניח שכבר עידכנת את כל הדרייברים ובדקת וירוסים ותוכנות מזיקות למינהן...

תוריד תוכנת בדיקה מאתר היצרן של הדיסק הקשיח. מומלץ לבדוק ברמת DOS.

כמו כן, בדיקת זיכרון עם +memtest86 תמיד מומלצת.

בנוסף בדוק פיזית את המחשב - שכל המאווררים מסתובבים, שכל הכבלים והרכיבים מחוברים טוב ושאין קבלים מפוצצים על הלוח או על אחד הכרטיסים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים