פורסם 2005 במרץ 2620 שנים אני צריך המלצה על מדיות DVD RW כולל מאיפה לקנות... אני צריך 2-3 דיסקים לא יותר... רצלוי + כדי שיהיה אפשר לעשות ביטסטינג...בתודה מראש
פורסם 2005 במרץ 2620 שנים יש לי 4 של Verbatim DVD+RW במהירות x4 ...עובד על כל מכשירי ה DVD שניסיתי עד עכשיו .סך הכל דיסק טוב .ואחד DVD+RW של Memorex במהירות X4 ... גם עובד סבבה .
פורסם 2005 במרץ 2620 שנים אני צריך המלצה על מדיות DVD RW כולל מאיפה לקנות... אני צריך 2-3 דיסקים לא יותר... רצלוי + כדי שיהיה אפשר לעשות ביטסטינג...בתודה מראש אם אני זוכר נכון יש לך LG. אבל LG לא עושה ביטסטינג ל +RW. רק ל +R.
פורסם 2005 במרץ 2620 שנים מחבר אם אני זוכר נכון יש לך LG. אבל LG לא עושה ביטסטינג ל +RW. רק ל +R.וואלה צודק.. רגע ומה הסיכוי שה-DVD שלי לא יקרא את ה- DVD-RW אם הוא קורא DVD-R?בתודה מראשויש עוד המלצה?
פורסם 2005 במרץ 2620 שנים ויש עוד המלצה?סביר להניח שיקרא גם RW אם כי באמת עדיף שתקרא ב VIDEO HELP\PLAYERSאני משתמש בוורבטים
פורסם 2005 במרץ 2720 שנים מחבר סביר להניח שיקרא גם RW אם כי באמת עדיף שתקרא ב VIDEO HELP\PLAYERSאני משתמש בוורבטיםהוא לא מופיע שם... את הוורבטים יש אפשרות למצוא אותם באיזה מקום בחבילות שלח פחות מ-5? כי אני צריך 2-3 וראיתי באופיס דיפוט רק חבילות של 5...מה בדבר רייטק שמוכרים בלירה? בתודה מראש
פורסם 2005 במרץ 2720 שנים מה בדבר רייטק שמוכרים בלירה? לא עבדתי איתן. אני חושב ש XDUDE עבד איתן. שאל אותו.
פורסם 2005 במרץ 2720 שנים Ritek DVD-RW X4 עובד מצויין כבר חודשים בגיבויים שבועיים. הוא מגיע בחבילות של 10, אבל יש חנויות שמוכרות אותו בבודדים (כמובן, במחיר יותר גבוה ליחידה).
פורסם 2005 במרץ 2720 שנים מחבר לא משנה כבר קניתי חמישה וורבטים DVD-R ב-80 שקל באופיס דיפוט... תודה בכל מקרה לכולם על העזרה!
פורסם 2005 במרץ 2720 שנים לא משנה כבר קניתי חמישה וורבטים DVD-R ב-80 שקל באופיס דיפוט... תודה בכל מקרה לכולם על העזרה!מה?! 16 ש"ח למדיה DVD-RW?אני קניתי Ritek ב-9 ש"ח ליחידה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.