פורסם 2005 במרץ 2620 שנים מה כדאי לי לעשות ב-2000 שקל לשדרג את המחשב כרטיס מסך (GeForce 6800NUgForce 6600GT AGP) זיכרון וכו'או לקנות PS 2 ???אני מתלבט כי כל המשחקים הכי טובים יוצאים רק ל-PS2 NBA Street 3 G T A San Andreas Def Jam Vendetta TimeSplitters GoldenEye Rogue Agentויש עוד מלא משחקים טובים שבחיים לא יצאו ל-PC אז מה כדאי לי לעשות ?תודה אחים שלי
פורסם 2005 במרץ 2620 שנים איך אומרים. הדשא של השכן תמיד ירוק יותר. בכל מקרה GTA יגיע למחשב עוד מספר חודשים.אל תשכח את משחקי האסטרטגיה במחשב, מולטיפלייר ועוד סוגי משחקים שאפשר לשחק רק במחשב.תעשה רשימה של משחקים יפים למחשב שאין ב PS2 ואז תראה את ההבדל.
פורסם 2005 במרץ 2620 שנים GTA SA 20\05\05 הגירסה הפרוצה.. לחניות במשך יוני יגיע בכל מקרה GTA SA לא דורש כרטיס מסך HIGE END בכרטיס מסך כמו GF FX 5200 יעבוד טוב. בקשר לשידרוג המחשב או לפלייסטיישן לא שווה להשקיע בשנייהם עכשיו הפוסי 2 ירד במחיר ברגע שיוצא פוסי 3 (בקרוב) וכרטיסי המסך ירדו במכיר כשיגוע הכרטיסים החדשים כפולי הליבות ו ה512M ברגע זה עדיף לשמור את הכסף אני חושב.
פורסם 2005 במרץ 2720 שנים מחבר asmon אחי עשיתי רשימה של משחקים ל-PS2 שאין סיכוי שיצאו ל-PCCold Fear Juiced Def Jam Vendetta Def Jam: Fight for New York MIDNIGHT CLUB 3 TimeSplitters Close Combat: First to Fight die hard vendetta NBA Street NBA Street 2 NBA Street 3 NBA Ballers Street Hoops GoldenEye Rogue Agent Burnout Burnout2: Point of Impact Burnout 3: Takedown halo 2 Killzone The Getaway The Getaway: Black Monday Fast and the Furious Serious Sam: The Next Encounter
פורסם 2005 במרץ 2720 שנים asmon אחי עשיתי רשימה של משחקים ל-PS2 שאין סיכוי שיצאו ל-PCCold Fear Juiced Def Jam Vendetta Def Jam: Fight for New York MIDNIGHT CLUB 3 TimeSplitters Close Combat: First to Fight die hard vendetta NBA Street NBA Street 2 NBA Street 3 NBA Ballers Street Hoops GoldenEye Rogue Agent Burnout Burnout2: Point of Impact Burnout 3: Takedown halo 2 Killzone The Getaway The Getaway: Black Monday Fast and the Furious Serious Sam: The Next Encounter שמעת על הדבר שנקרא אימולטור?אני אומר שדרג את המחשב וקנה לך בין השאר גויסטיק וכונןDVD ויהיה לך גם פליסטיישן
פורסם 2005 במרץ 2720 שנים קודם כל, אין אמולטורים למחשב שלPS2 שעובדים, נקודה.HALO 2 : כנראה יצא למחשב, אף פעם לא לפלייסטיישןCOLD FEAR,JUICED,FAST AND THE FURIOUS,SERIOUS SAM SECOND ENCOUNTER יצאו למחשב.. אז תבדוק עובדות לפני שאתה מפרסם שטויות...אישית הייתי מעדיף פלייסטטישן על מחשב..
פורסם 2005 במרץ 2720 שנים קונסולה ומחשב אלו שניי דברים שונים לגמרי ואני גם חשבתי שעדיף מחשב עד שקניתי XBOX וראיתי שזו חוויה שונה לגמרי.המשחקיות בקונסולות והכיף הוא פשוט הרבה יותר גדול למרות שמשחקי SHOOTERS FPS הייתי מעדיף לשחק במשחב ולא בקונסולה.בכל מקרה אני לא חושב שהמשחקים שיוצאים לPS2 ול PC אמורים להשפפיע על ההחלטה שלךמכיוון שתמיד יהיו משחקים שיצאו בלעדית למחשב ולהיפך והדבר הכי אידיאלי שיהיה לך גם מחשב וגם שניי הקונסולות אבל כמו שאתה מבין לא לכולם יש המון כסף אז צריך להתפשר ואישית הייתי קונה XBOX ולא PS2 שם לו כונן קשיח ועושה מוד ושארית הכסף משפר קצת את המחשב שיתאים למשחקים.
פורסם 2005 במרץ 2720 שנים לדעתי עדיף לך לשדרג את המחשב, אבל זה בא מפי מישהו שהפעם האחרונה שהייתה לו קונסולה הייתה בסביבות 93-94 (super mario 3 forever)
פורסם 2005 במרץ 2720 שנים עדיף לך לקנות כל משחק חדש ב-400 ש"ח ל-PS2 או שעדיף יותר למחשב בחצי מחיר....
פורסם 2005 במרץ 2820 שנים עדיף לך לקנות כל משחק חדש ב-400 ש"ח ל-PS2 או שעדיף יותר למחשב בחצי מחיר....מה הקשר ל PS2 יש מוד ככה שאפשר להשיג משחקים בלי לקנות אותם ואם באים מנקודת מבט של חוקיות אז גם למחשב צריך לקנות משחקים והם א עולים זול יותר מאלו של ה PS2 אולי ב 50 ד"ח פחות.
פורסם 2005 במרץ 2820 שנים asmon אחי עשיתי רשימה של משחקים ל-PS2 שאין סיכוי שיצאו ל-PCCold Fear Juiced Def Jam Vendetta Def Jam: Fight for New York MIDNIGHT CLUB 3 TimeSplitters Close Combat: First to Fight die hard vendetta NBA Street NBA Street 2 NBA Street 3 NBA Ballers Street Hoops GoldenEye Rogue Agent Burnout Burnout2: Point of Impact Burnout 3: Takedown halo 2 Killzone The Getaway The Getaway: Black Monday Fast and the Furious בוטל לכל הקונסולות Serious Sam: The Next Encounter וגם 2כל אלו שסימנתי ב BOLD יש גם לXBOX ויכול להיות שעוד אני פשוט לא זוכר והמשחק HALO2 הוא בלעדי לXBOX ופותח במיוחד עבורו כמו שגם ה HALO הראשון שפשוט לאחר שנה או שנתיים עבר התאמה ל PC.נ.ב חלק מהמשחקים שציינתה יש כבר ב PC ככה שהרשימה שלך ממש לא נכונה.
פורסם 2005 במרץ 2820 שנים asmon אחי עשיתי רשימה של משחקים ל-PS2 שאין סיכוי שיצאו ל-PCCold Fear Juiced Def Jam Vendetta Def Jam: Fight for New York MIDNIGHT CLUB 3 TimeSplitters Close Combat: First to Fight die hard vendetta NBA Street NBA Street 2 NBA Street 3 NBA Ballers Street Hoops GoldenEye Rogue Agent Burnout Burnout2: Point of Impact Burnout 3: Takedown halo 2 Killzone The Getaway The Getaway: Black Monday Fast and the Furious Serious Sam: The Next Encounter metal gear solid 2,3
פורסם 2005 במרץ 2820 שנים סדרת ה METAL GEAR SOLID היא בעיקרון איחודית ל PS2 למרות שה METAL GEAR SOLID2 יצא גם למחשב וגם ל XBOX.אבל כמו שאמרתי יש משחקים איחודיים ל XBOX גם כגון ה :HALONINJA GAIDEN שזה פשוט משחק אקשן הכי טוב ששיחקתי בחיים שליODD WORLD STRANGERS WRATHויש עוד הרבה כותרים אחרים שממש מעולים שכבר יצאו והולכים לצאת כגון ה JADE EMPIRE.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.