פורסם 2005 במרץ 2520 שנים טוב לרגל המאורע הנדיר של קניית דיסק קשיח חדש (האחרון היה לפני 4 שנים :-[)אז רציתי בבקשה המלצה שלכם לדיסק קשיח שאתם יודעים מנסיון שיחזיק ל5,6 שנים,כי אני קונה לעיתים מאוד רחוקות דיסק קשיח אז חשוב לי שיחזיק הרבה זמן.תודה מראש
פורסם 2005 במרץ 2520 שנים קודם כל מה התקציב שלך.. ומה הדרישה של מקום להרדיסק אתה צריך.. וגם איזה תקן הוא אומר להיות ( ide / ata / s-ata )
פורסם 2005 במרץ 2520 שנים מחבר הייתי רוצה דיסק שיח עם נפח של 120 ג'יגה פחות או יותר, עם יציאת ata 133 ולגבי הסכום, משהוא בסביבות 600
פורסם 2005 במרץ 2520 שנים כל הארדיסק של כל חברה 120GB ATA יהיה פחות מ 600למעשה בתקציב הזה אתה תוכל להשיג גם 160GBאפילו 200GB תוכל למצוא בסכום כזה (או טיפה גולש)
פורסם 2005 במרץ 2520 שנים אני כמעט בטוח שרק ל-Maxtor יש הארדיסקים של ATA133 לכל השאר נידמה לי שיש רק ATA100...למרות שזה[ לא משנה כי ההארדיסקים של היום לא מנצלים בכלל את המהירות הזאת. אם יש לך יציאת SATA על הלוח (הסקתי ממה שאמרת למעלה שאין אבל לא משנה) לדעתי קח Western Digital 120GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA ואם אין אז קח Maxtor 120GB 7200rpm 8MB Buffer ATA133 תתחדש
פורסם 2005 במרץ 2520 שנים מחבר אין לי יציאה סריאלית על הלוח.וראיתי את הכוננים הקשיחים של מקסטור ווסטרן דיגיטל, אבל קראתי עליהם ביקורות בזאפ של אנשים שבשתי המקרים הכונן התקלקל להם תוך 2-3 שנים...השאלה שלי אם אתם מכירים דגם מהנסיון שלכם שנשאר 5-6 שנים ..אין לי בעיה להתפשר על ata 100נ.ב : יש לי כניסת סקאזי אל הלוח אם זה משנה
פורסם 2005 במרץ 2520 שנים המממ זה תלוי במזל גם בו נגיד...לי יש Seagate 6.4 Giga כבר בן 7 שניםו- Maxtor 30GB בן 3 שניםאם היית שואל אותי אז הייתי הולך על אחת משני החברות האלה אבל זה באמת עניין של מזל, כי לפני המקסטור היה לי סיגייט 30 GB והוא הלך בשבוע הראשון שקניתי אותו...
פורסם 2005 במרץ 2520 שנים מחבר כן יכול להיות...אבל אין חברות כאלה שידועות באורך חיים של הכונן?נגיד IBM ?
פורסם 2005 במרץ 2620 שנים מבחינת אורך חיים ומיעוט סקטורים פגומים לאורך השנים עדיף לקחת סיגייט מבחינת מהירות כל ההארדיסקים עובדים במהירות ממצועת של כ- 70MB וזה כמעט לא משנה באיזה פרוטוקול חיבור ללוח אם Seagate Baracuda 160GB 8MB 7200RPM עולה הסביבות 600 שקל וזה בתקציב שלך וזה בא עם חמש שנים אחריות אז בכל מקרה מתוך החמש-שש שנים ששאלת יש חמש כבר מכוסים באחריות כי לפני המקסטור היה לי סיגייט 30 GB והוא הלך בשבוע הראשון שקניתי אותו... בשביל זה יש אחריות תמיד יכול להיות מוצר אחד בקו יצור שנפגע בלי קשר לאיכות של המוצר מחליפים לך אותו בעיקר אם זה בשבוע הראשון ירח אפל
פורסם 2005 במרץ 2620 שנים תשמע אחי...ווסטרן דיגיטל הם מעולים...למה אתה שומע שהרבה הארדיסקים שלהם מתקלקלים...אני יגיד לךכל מוכר היום כמעט שלא אומרים לו איזה חברה של HDD לשים הוא שם של WD!בגלל זה אתה שומע שהכי הרבה הארדיסקים שלהם מתקלקלים...כדי לדעת באמת מה מתקלקל ומה לא צריך לבדוק באחוזים ולא בכמות...כנ"ל לגבי מקסטור אבל פחות (גם הם מעולים).וכמו שאמרו פה לפני זה הרבה מאוד עניין של מזל...
פורסם 2005 במרץ 2620 שנים ווסטרן דיגיטל היום נמכרים הכי הרבה בגלל שנכון להיום הם הכי זוליםובקשר לאיכות עד לפני חמש שש שנים הם באמת היו הכי טובים אבל נכון להים זה לא נכוןודבר נוסף WD נותנים רק 3 שנים אחריות לעומת סייגט שנותן 5 שנים אין מה לעשות היום הדיסקים הכי טובים מגיעים מסייגיטירח אפל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.