עבור לתוכן

הגדרת החישניים בMBM

Featured Replies

פורסם

לפני הכל חיפשתי בפורמים את השאלה ומצאתי רק אחת שלא ממש עזרתם לאותו אדם, מקווה שתעזרו לי.

הורדתי MBM ועכשיו הוא מראה לי הכל 0 בכל החיישנים 0.

איך אני מגדיר אותם נכון?

אם מצאת תשובה לשאלה שלי תנו קישור.

לילה טוב

פורסם

Setting->Temperatures

שמה תחפש שדה שנקרא MBM5 Sensor, השדה הזה אומר לMBM להציג טמפרטורה של חיישן מסויים על הבורד, בחיישן מסויים של

הMBM.

למשל Sensor1 יהיה הלוח אם ואז אתה אמור למצוא ברשימה את הטמפרטורה של הלוח אם שלך.

אחר כך למטה אתה יכול להשתמש בהגדרות כדי להתאים את זה מצויין לצרכים שלך, כך גם בתצוגה.

פורסם
  • מחבר

הוא על סנטור אחד ועדיין הכל 0

פורסם
  • מחבר

מישהו?

פורסם

בחלון TEMERATURES יש אפשרות SHULD DISPLAY BORD SENSOR תבחר שם את אחד הסנסורים לא משנה איזה תחזור למעלה MBM 5 SENSOR תבחר סנסור 2 וגם לו תגדיר בורד סנסור תחזור על התהליך לכל הבורד סנסורים תעבור ללשונית HIGH\LOW (בצד) שם אמורים להופיע החישנים המוגדרים ולהראות טמפ תריץ סנדרה או כל ישום שצריך שצריך הרבה מעבד ותראה איפה יש עליה מהירה בטמפ זה החישן של המעבד

פורסם
  • מחבר

הסתדרתי על הלוח והמעבד.

רק איך אני יודע מה עם טמפרטורת המארז?

פורסם

בדרך כלל מה שנשאר אחרי מעבד ולוח זה המארז אתה יכול לחמם או לקרר את המארז כדי לזהות אותו (לנתק מאוררים במארז ולפתוח קיר אחרי כמה דקות ) אמור להיות שינוי מהיר

פורסם

הסתדרתי על הלוח והמעבד.

רק איך אני יודע מה עם טמפרטורת המארז?

אען חיישנים על המארז. ולכן אתה לא יכול לדעת

פורסם
  • מחבר

יש כאן משתמשים שאמרו שהם מודדים את הטמפ' של המארז עם התוכנה הזאת.

ןGUYYUG לא הבנתי.

פורסם

הטמפ' של המארז לפעמים נמדדת ע"י הטמפ של הלוח ולפעמים אנשים שמים כמה חיישנים במקומות מפתח במארז ועל פי זה מודדים את הטמפ.

למארז עצמו כמובן שאין חיישנים משלו.

פורסם
  • מחבר

תודה לכולכם ;D

אתמול בלילה היית לי תקרת מוזרה התוכנה היית פועלת והיא מקוונת שאם המעבד מגיע ל70 מעלות זה מצפצף וזה הרחיש לי את כל הבית!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים