פורסם 2005 במרץ 2520 שנים שלום לכל חברי הפורום הנכבדים, לפני 4 חודשים בערך אחותי קנתה מחשב חדש מ KSP עם מעבד Intel P4 3GHz תומך ב HT עם 256 מ"ב זיכרון הארד דיסק 80 ג'יגה 7200 והמחשב פשוט לא זז!!! (וזה ככה מהיום הראשון שהיא קיבלה אותו.) כרגע מותקנת במחשב מערכת הפעלה + אנטי וירוס. (Windows XP SP2 + Anti Virus NOD32) כדי להכנס למחשב שלי לדוגמא, לאחר לחיצה כפולה על האייקון אני צריך להמתין בערך 6-7 שניות עד שהוא נפתח. (ולפעמים אפילו יותר ) לפתוח את האקספלורר בשביל לגלוש לוקח נצח נצחים (הבנתם את הרעיון ) מה לעזאזל יכולה להיות הבעיה? תודה רבה לעוזרים מראש.
פורסם 2005 במרץ 2520 שנים אולי נעשה במחשב שימוש לפני שקיבלתם אותו, תעשה סריקת וירוסים וספייור ותראה אם יש משהו, (אם כן אז אתה יכול לתבוע אותם חזק רק שתדע.)ואם אין שום ספייור אז אני מציע לך לפרמט.
פורסם 2005 במרץ 2520 שנים מחבר את האמת לא נמצא שום ספייוור על המחשב. (לאחר בדיקה עם 3 תוכנות. Giant Anti Spyware, Ad-Awere, Spybot s&d)קשה לי להאמין שנעשה שימוש במחשב לפני, אבל בכל מקרה האם יש דרך לבדוק את זה.ועוד דבר פירמוט כבר בוצע פעמיים או אפילו שלוש ואין שינוי.
פורסם 2005 במרץ 2520 שנים אולי נעשה במחשב שימוש לפני שקיבלתם אותו, תעשה סריקת וירוסים וספייור ותראה אם יש משהו, (אם כן אז אתה יכול לתבוע אותם חזק רק שתדע.)ואם אין שום ספייור אז אני מציע לך לפרמט.אין קשר אם היה בשימוש לפני או לא,המהירות לא אמורה להיות מושפעתלפותח הת'רד:תן סקרינשוט של CPU-Zהאם ההארד דיסק הוא S-ATA?
פורסם 2005 במרץ 2520 שנים אני מציע לך ללכת ולתת את המחשב לחברה שהיא תטפל לך בבעיה זה פשוט ממש לא נורמלי....זה נראה בעייה ברמה של חומרה.
פורסם 2005 במרץ 2520 שנים מחבר אז ככה ההארד אינו S-ATA וסקרינשוט אני מקווה לתת כאן מחר. (אחרי הכל מחשב של אחותי ואנחנו משני ערים שונות.)לגבי העניין של הזיכרון ש Gimel ציין כאן, אז אני יודע ש 256מ"ב זה מעט אבל שוב אני אומר אין כמעט שום דבר מותקן במחשב וזה לא נראה לי נורמלי בכלל!!!אני למשל שמקודד ומשחק במשחקים הרבה אז שמתי ג'יגה זיכרון אבל היא צריכה את המחשב אך ורק לשימוש משרדי וגלישה באינטרנט.לדעתי המחשב אמור לעבוד בצורה טובה. (תקנו אותי אם אני טועה.)שוב תודה על העזרה.
פורסם 2005 במרץ 2520 שנים אכן 256 מגה אמורים להספיק לשימושים משרדיים.נראה כמו בעיה בהארד דיסק.איזה חברה הוא?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.