עבור לתוכן

מחשב איטי בצורה מפחידה.

Featured Replies

פורסם

שלום לכל חברי הפורום הנכבדים,  :cool2:

לפני 4 חודשים בערך אחותי קנתה מחשב חדש מ KSP עם מעבד Intel P4 3GHz תומך ב HT עם 256 מ"ב זיכרון הארד דיסק 80 ג'יגה 7200 והמחשב פשוט לא זז!!! (וזה ככה מהיום הראשון שהיא קיבלה אותו.)

כרגע מותקנת במחשב מערכת הפעלה + אנטי וירוס. (Windows XP SP2 + Anti Virus NOD32)

כדי להכנס למחשב שלי לדוגמא, לאחר לחיצה כפולה על האייקון אני צריך להמתין בערך 6-7 שניות עד שהוא נפתח. (ולפעמים אפילו יותר :bash:)

לפתוח את האקספלורר בשביל לגלוש לוקח נצח נצחים  :sleep: (הבנתם את הרעיון  :smile1:)

מה לעזאזל יכולה להיות הבעיה?  :nixweiss:

תודה רבה לעוזרים מראש.  :yelclap:

פורסם

אולי נעשה במחשב שימוש לפני שקיבלתם אותו, תעשה סריקת וירוסים וספייור ותראה אם יש משהו, (אם כן אז אתה יכול לתבוע אותם חזק רק שתדע.)

ואם אין שום ספייור אז אני מציע לך לפרמט.

פורסם
  • מחבר

את האמת לא נמצא שום ספייוור על המחשב. (לאחר בדיקה עם 3 תוכנות. Giant Anti Spyware, Ad-Awere, Spybot s&d)

קשה לי להאמין שנעשה שימוש במחשב לפני, אבל בכל מקרה האם יש דרך לבדוק את זה.

ועוד דבר פירמוט כבר בוצע פעמיים או אפילו שלוש ואין שינוי.

פורסם

אולי נעשה במחשב שימוש לפני שקיבלתם אותו, תעשה סריקת וירוסים וספייור ותראה אם יש משהו, (אם כן אז אתה יכול לתבוע אותם חזק רק שתדע.)

ואם אין שום ספייור אז אני מציע לך לפרמט.

אין קשר אם היה בשימוש לפני או לא,המהירות לא אמורה להיות מושפעת

לפותח הת'רד:תן סקרינשוט של CPU-Z

האם ההארד דיסק הוא S-ATA?

פורסם

אני מציע לך ללכת ולתת את המחשב לחברה שהיא תטפל לך בבעיה זה פשוט ממש לא נורמלי....

זה נראה בעייה ברמה של חומרה.

פורסם

שמע,

256 מגה זיכרון זה לא מה שהיה פעם... אתה צריך 512MB לפחות בימינו.

פורסם
  • מחבר

אז ככה ההארד אינו S-ATA וסקרינשוט אני מקווה לתת כאן מחר. (אחרי הכל מחשב של אחותי ואנחנו משני ערים שונות.)

לגבי העניין של הזיכרון ש Gimel ציין כאן, אז אני יודע ש 256מ"ב זה מעט אבל שוב אני אומר אין כמעט שום דבר מותקן במחשב וזה לא נראה לי נורמלי בכלל!!!

אני למשל שמקודד ומשחק במשחקים הרבה אז שמתי ג'יגה זיכרון אבל היא צריכה את המחשב אך ורק לשימוש משרדי וגלישה באינטרנט.

לדעתי המחשב אמור לעבוד בצורה טובה. (תקנו אותי אם אני טועה.)

שוב תודה על העזרה.

פורסם

אכן 256 מגה אמורים להספיק לשימושים משרדיים.

נראה כמו בעיה בהארד דיסק.

איזה חברה הוא?

פורסם

תבדוק שהדיסק הקשיח לא על מצב PIO

פורסם
  • מחבר

איך אני בודק את זה?

שוב תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים