פורסם 2002 ביולי 723 שנים כמה מקום אני אצטרך בשביל ההתקנה ?יש לי winxp ואני רוצה שבהתחלה winxp יהיה הברירת מחדל לעלות ראשון ולא לינוקס , כיצד אני משנה זאת ?זה rh 7.3 אם זה משפיע . עוד דבר אם אני ארצה למחוק את הפרטישן שעשיתי ללינוקס ולאחות אותו ( אם לא הסברתי את עצמי נכון אז אני מתכוון שיש לי 40g אני נותן 4g ללינוקס וכעת יש לי שתי pration אחת של 36 ואחת של 4 , למקרה שאני אתחרט תהיה לי בעייה להחזיר אותו ל40g ? )
פורסם 2002 ביולי 723 שנים בקשר למקום אז ככה:מערכת לינוקס בסיסית + X + kde/gnome +תוכנות יומיומיות + אופיס = בסביבות ה 3 גיגהתעשה את החישוב לבד...(אל תשכח שאולי תרצה עוד תוכנות או לשמור/סרטים וכדומה מה שיקח עוד מקום וכמו כן רדהט כנראה יתקין הרבה זבל שאתה לא צריך אז ההתקנה תיקח קצת יותר מקום)
פורסם 2002 ביולי 823 שנים מחבר הורדתי את שלושת הדיסקים של red had וכשעולה לי מסך הבוט אני לוחץ על מקש ה enter ואני מקבל מסך שחור ושום דבר לא קורה .למישהו יש מושג מה קורה ?והמחשב שלי הוא די חזק .
פורסם 2002 ביולי 823 שנים לא, אין 3 ג'יגה, אם תתקין רק את מה שאתה צריך אתה אפילו תרד מג'יגה. לינוקס זה מערכת קלה... (מבחינת משקל.)
פורסם 2002 ביולי 823 שנים מחבר כעת אני לא מצליח להתקין את לינוקס בכלל , שאני אצליח אז אני אדאג לגבי המקום , יש לי כעת הרבה מקום אז זה לא אמורה ליהיות בעייה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.