עבור לתוכן

איפה אפשר ללמוד C?

Featured Replies

פורסם

טוב ככ אני רוצה ללמוד C אין שום מושג לא ב-C ולא ב-C++

אני רוצה לדעת איפה אני יכול ללמוד את זה הורדתי כל מיני מדרכים שונים אבל הם לא הכי מובינים ולא הכי ברורים גם אין לי מישהו שיכול להסביר לי C

אז בקיצר אני שואל אם מישהו מכיר אתר (רק בעברית!!!) שדרכו אני יכול ללמוד C או כל דרך אחרת שאני יכול ללמוד C

תודה מראש

פורסם

אם אתה מתחיל חסר רקע בתכנות ואתה מאוד מעוניין אני ממליץ על הספר "ללמוד C" של יואב נתיב בהוצאת ידיעות אחרונות.

מחירו כ139 שקל אם איני טועה. זאת השקעה בטוחה אם אתה רציני והוא יתן לך את כל הבסיס הדרוש והרבה יותר מזה.

פורסם

אני גם ממליץ לך ללמוד מספר, ולא מהאינטרנט, מכיוון שבספר מה שכתוב תמיד מולך, ואת לא צריך לדפדף בין חלונות(אלא אם כן יש לך 2 מסכים, ו- 2 דסקטופים).

פורסם

זה אולי מצחיק מאוד שבשביל ללמוד שפת תכנות צריך ספר אבל זה אכן כך. ללמוד מהאינטרנט זה לא מקצועי בכלל וגם בינתיים אני לא ראיתי אתר רציני בנושא הזה שמספק את מידע הדרוש.

אחרי שמסיימים ללמוד בסיס האינטרנט יכול לעזור מאוד מכיון שאפשר לראות תוכניות של אנשים אחרים וללמוד מהם וכמו כן אפשר להתקין לינוקס על המחשב ולראות את קוד המקור של כל התוכניות הפועלות דבר שיוכל לעזור מאוד בקניית נסיון וחשיבה תכנותית. אני בכל אופן עכשיו קורא את הספר הזה הוא 500 עמודים ואני כרגע בעמוד 300 ברקורסיה.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות :xyxthumbs:

ואיפה אני יכול להשיג את הספר הזה?

וחד פורים שמח לכולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :biggrimjackbox:

פורסם

בגל חנות ספרים סטימצקי...כל חנות מחשבים. הספר הוא רב מכר כך שאין לך בעיה למצוא אותו.

דרך אגב יש מספר פרקים לדוגמא באתר של הוד עמי כנס לאתר שלהם ותראה אם זה מוצא חן בעינך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים