עבור לתוכן

האם יש שרת מומלץ לאימיול שאפשר להוריד ממנו מהר?ועוד שאלה.

Featured Replies

פורסם

יש לי את האימיול הזהsze Emule עכשיו בהתחלה הוא הוריד לי על 70 ככה איזה שיר אז התלהבתי והשארתי אותו מאז הוא מוריד יענו ברגיל שלו 5 ק"ב מקסימום 13 לא יותר אז מה הבעיה ואיזה שרת מומלץ להתחבר באימיול כדי שיהיה יותר מהיר RAZORBACK2???

תודה! :xyxthumbs:

פורסם

אחי מ איפה הורדתה את התוכנה??, כי נכנסתי לאתר הראשי, ורשום שם שאי אפשר בנתיים ,להוריד את התוכנה.

פורסם

לפי מה שאני יודע RAZORBACK2 הוא השרת הכי טוב....יכול להיות שזה לא מוריד לך מהר כי אין הרבה מקורות...

פורסם

אחי מ איפה הורדתה את התוכנה??, כי נכנסתי לאתר הראשי, ורשום שם שאי אפשר בנתיים ,להוריד את התוכנה.

אתה יכול להוריד מהשרת שלי: http://abnatan.077.co.il/SZeMuleV2.exe

פורסם

עם איזה חיבור לאינטרנט יושב השרת שלך ?

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם
יש לי את האימיול הזהsze Emule עכשיו בהתחלה הוא הוריד לי על 70 ככה איזה שיר אז התלהבתי והשארתי אותו מאז הוא מוריד יענו ברגיל שלו 5 ק"ב מקסימום 13 לא יותר אז מה הבעיה ואיזה שרת מומלץ להתחבר באימיול כדי שיהיה יותר מהיר RAZORBACK2???

אין שום קשר בין מהירות ההורדה לבין השרת שאתה מתחבר אליו, אתה לא "מוריד מהשרת" כלום.

מהירות ההורדה נקבעת כמעט לחלוטין ממספר המקורות שיש לאותו קובץ, ולקרדיט שלך אצל אותם משתמשים.

השרת משפיע על מהירות תוצאות החיפוש הראשוניות, ועל (מהירות?) מציאת המקורות לקובץ.

ההורדה עצמה נעשית מהמשתמשים, ואין קשר לשרת שאליו אתה מחובר. למעשה, ברגע שיש לך מספיק מקורות לקובץ (שזה אומר, כמה דקות אחרי שפתחת את התוכנה) אתה יכול בכלל להתנתק מהשרת וההורדות ימשיכו ללא בעיה.

פורסם
  • מחבר

אבל בכל זאת זה חשוב לקחת שרת טוב ולא איזה שרת מעפן ששנה לוקח לו למצוא מקורות..... ;D

איך השרת Byte Devils ??

ואיך השרת של ליונטוורק אם מישהו מכיר??

ולמי יש האימיול שאמרתי תשם שלו למעלה???

בהתחלה הוא הוריד כל קובץ על 70 ויותר ואחרי זה תמיד בלוג רשום נמחקו לך קליינטים (לא נראו במשך 5 חודשים) משהו כזה....למה זה רשום ככה בכל אימיול שאני מתקין? :nixweiss:

פורסם

יכול להיות ששינית את השם משתמש? :lol:

כי הם מבקשים לא לעשות את זה כי זה מוריד את הקרדיט... זה לפחות מה שאני הבנתי.

פורסם

בעיה: כל סרבר שאני לוחץ עליו, רשום לי שהוא מת.

גם על רזור באק 2.

פורסם

תוריד אי מיול אחר ונסה להשתמש בו.

שם תראה אם כל השרתים מתים.

מהו האתר של szemule?

פורסם

האימיול שלך הוריד ממש מהר ישר שהורדת אותו ועכשיו הוא בקושי מוריד ואתה גם בקושי מצליח להכנס לשרתים...הייתי מהמר על זה שקיבלת באן.

פורסם
  • מחבר

עברית אחי עברית!!!דבר עיברית מזה באן?

פורסם

אוקיי, ככה סתם נכנסתי לאתר של הגירסת אימיול הזאת:

http://www.szemule.coo.co.il/

קודם כל, תרשה לי לציין שמי שעושה אותה הוא ילד קטן ומעורר רחמים:

אני בטוח שכולכם מחכים לאימיול גירסה 2.1 המהיר ביותר והיציב ביותר (+90 אלף קרדיט) , אבל מצטער האימיול לא יצא עד שאני לא יקבל את העיצוב לפורום שאני רוצה (דרוש תיכנות) אז מי שיודע לתכנת ויש לו ידע בתיכנות פורומים שיכנס אליי לאי סי קיו ואחרי שיהיה עיצוב תקבלו את האימיול הכי טוב בעולם 2.1 איסי קיו שלי 5080121

:s07:

דבר שני,

הגירסה הזאת של אימיול היא לא חוקית, פרוצה, ומגיע לך שאתה לא מצליח להוריד.

אם אתה רוצה להוריד נורמלי, אל תנסה לרמות כמו כל ישראלי מגעיל. תשתמש בגירסה חוקית ונורמלית, ותשתף.

פורסם
  • מחבר

ילד קטן ומעורר רחמים אבל בנתיים מוריד האימיול שלו על 70 ויותר ואני בטוח שגם האימיול של ליונטוורק לא שונה כל כך משלו ....... :bash:

פורסם

אני בירסה ה 0.44d מגיעה לפעמים למהירות הורדה של 110, אבל ב"כ זה 70-80 ק"ב

[glow=red,2,300]איפה אני רואה את הקרדיט שלי ?[/glow]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים