עבור לתוכן

תחליף לקולה ?

Featured Replies

פורסם

אני שותה 3ליטר דיאט קולה ביום - כל יום , כדי לשמור על קצת עצמות(ושיניים) אני גם שותה ליטר חלב.

זה אחרי קיצוצץ , פעם איתי שותה גם שישיה של ליטר וחצי ביום  :-\

יותר מידי חלב גורמת להפרעות בפעילות הלב.

וחלב דל שומן מוציא סידן מהעצמות.

• תגובות 121
  • צפיות 9.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני בטוח שהקולה בעירק ופקיסטן לא משהו בכלל.

מה זה חו"ל?

בעיראק ופקיסטן והרבה ארצות מארצות ערב אין קוקה קולה, יש מכה קולה. (רציני, זה בגלל שהם לא רוצים שום קשר עם המערב או משהו).

פורסם

הקולה בארה"ב הייתה חרא

פורסם

5) קולה שותים בלי קרח (!), אבל חשבו שתהיה קרה כמה שיותר מולץ לשמור במקפיא שעה לפני השתייה.

6) לא לשמור בפה, זה צריך לעבור ישר מהכוס\בקבוק לגרון (תנסו ותראו).

7) בן אדם ששותה קולה שהיא לא קוקה קולה הוא לא בן אדם (אולי אפילו מעריץ של בריטני, שזה יותר גרוע).

8) אם אתה רוצה לעלות רמה תשתה מבקבוקי זכוכית (או מכוס של קוקה קולה, גם נראות טוב וגם טעימות.

סתם כמה ידיעות על קולהL

הצבא האמיתי שלה הוא ירוק

הקולה במזרח התיכון שונה מהקולה בשאר העולם

פעם :hat: קולה הכילה קוקאין :hat: (אבל אז הבינו שזה רע ו....)

קולה נמכרה פעם כתרופה

פורסם

LOL... ראיתי את הכתבה ב- Ynet, כנראה שאני האלה מה- 5 אחוז!

החלטתי להפסיק עם קולה \ דיאט קולה \ נטול קפאין מאז הסרט SupersizeMe וכל הכתבות האלו על קולה (שים בפנים בשאר והוא יתמוסס תוך 3 ימים.. אפשר לנקות דם ומפגעים אחרים עם זה!)

למעשה, הפסקתי עם כל שתייה אחרת שמזיקה, פשוט ככה. אפילו עם וודקה.

מעכשיו אני שותה:

מים, מים, מים

מיצים טבעיים בלבד (תפוזים, תפוחים, אשכוליות - מסדר תאיכול!, לימונדה ועוד... בטח יש עוד כמה פירות אקזוטיים ובריאים שעוד לא גיליתי)

קפה לפני אימוני ספורט - זה אשכרה עוזר! ורק לפני אימוני ספורט, ורק ספל אחד - פעם בשבוע.

גם חלב - אבל לא הרבה - זה גורם לי לכאב בטן בתקופה האחרונה.. מוזר.

הפסקתי גם עם בירה כי שמעתי שזה יגרום לי בסןף לעיוותים הורמונליים.

ומאז שסיננתי את כל הרעלים האלה מהגוף.. אני ממש מרגיש שהביצועים השתפרו! (וגם חסכתי קצת כסף במקום להוציא אותו על שישייה כל יום).

עוד דבר - הקולה באירופה - הכי מגעילה בעולם. ותאמינו או לא - בארה''ב הפפסי הרבה יותר אהובה.

פורסם

ההתמכרות שלי לקולה התחילה בגיל מאוד מאוד צעיר שנתיים בערך היו לי הרבה התקפים של קוצר נשימה והייתי חולה המון ולא רציתי לאכול או לשתות כלום.

הרופא אמר לאמא שלי שהיא חייבת לתת לי משהו שאני יאהב והדבר היחיד שהסכמתי לשתות היה קולה.

כול השיניים שלי נידפקו למזלי ההורים שלי לא עניים אבא שלי הוציא אלפי שקלים ואני 10! בלי שיני זהב הכול טבעי.

כיום כפי שאמרתי אני מגוון יותר אני לא שותה רק קולה בלבד כול היום יש הרבה דברים אחרים טעימים ופחות מזיקים ואפילו בריאים.

על תגזימו עם הקולה קנו פריגת יש להם המון מיצים טעימים נסטי גם טעים מאוד ובירה שחורה שולטת ובריאה מאוד מאוד.

פורסם

יש בארץ יבואן שמייבא מים מינרלים בשם Hargita מהונגריה.

זה לא זול, זה יוצא משהו כמו 4 שקל לבקבוק של ליטר וחצי (כשקונים איזה 20 ארגזים של שישיה), אבל אלה המים הכי טעימים בארץ.

פורסם

4 שקל!? עדיף קולה או בירה שחורה...

פורסם

סתם כמה ידיעות על קולהL

הצבא האמיתי שלה הוא ירוק

הקולה במזרח התיכון שונה מהקולה בשאר העולם

פעם :hat: קולה הכילה קוקאין :hat: (אבל אז הבינו שזה רע ו....)

קולה נמכרה פעם כתרופה

http://en.wikipedia.org/wiki/Coca-Cola

http://www.google.com/search?hl=en&c2coff=1&client=firefox&rls=org.mozilla:en-US:unofficial&q=coca+cola+addiction&spell=1

פורסם

איך אני שמח שאני לא סובל את הטעם של קולה... :P

אני אישית התרגלתי למים..אבל פעם הייתי מכור למיץ פטל כשהייתי קטן

אני היחיד פה ששונא גזוזים וגם בירות? ::)

פורסם

לא שתיתי קולה כבר 5 שנים גם לא מיצים מוגזים,רק מים

פורסם

הפתרון לזה ממש פשוט, במקום למצוא שתייה אחרת, תקנה מטהר מים עם סינון מכני, בלי מסנן פחם, ואז המים לא יגעילו אותך יותר ולא תהרוס את הגוף ולא תוציא יותר כסף על שתייה.

עריכה: עדיף מים ממיץ כי החומצה במיץ הורסת את השניים. אם תעבור למים תראה שתרגיש יותר טוב באופן כללי כי הגוף לא ייעבוד שעות נוספות בסילוק רעלים מהגוף.

פורסם

מנגו!!!!

פורסם

אני לא שותה קולה, או כל משקה מוגז אחר.

רק מים (או מיצים מדי פעם).

ולמים מהברז יש טעם. זה לא הטעם של המים עצמם, אלא של הכלור, נתרן, מינרלים ושאר ירקות. כמו שאתם יודעים, המים בברז הם לא טהורים..

כל אלו שטענו שמים מינרליים יותר טוב, בולשיט :). מי ברז בגלל כל מה שיש בהם מפתחים מערכת חיסונית טובה יותר.

והמים בשוויץ לא כאלה טעימים, רק לידע כללי..

וכמה עובדות שבטח לא ידעתם על הקוקה קולה (והקולה הרגילה):

א. רוב האנשים שטועמים קולה בפעם הראשונה לא אוהבים את זה.

ב. במבחנים עיוורים לאנשים שלא טעמו קולה מעולם, פפסי קולה נבחרת כטעימה הרבה יותר. רק השיווק של קוקה קולה משאיר אותה בתמונה.

ג. הקולה בישראל לא רק עשוייה ממים בטעם אחר, היא גם מותאמת לישראלים.

ד. קוקה קולה נסתה בעבר לחקות (מלשון חיקוי) את הטעם של פפסי קולה. אבל אז אנשים התבלבלו וחשבו שאיבדו את המותג שלהם, והעדיפו את הטעם הפחות טוב כדי לשמור על ההרגל שלהם.

ה. אנשים שעובדים בקוקה קולה לא רוצים לשתות את זה, כי הם יודעים עד כמה זה מזיק. בערך כמו מנהלי חברות טבק.

אמרו פה שהצבע האמיתי של הקולה היה ירוק. לא יודע לגבי זה, אבל היום הוא לא שחור.

אם תפסיקו לשתות קולה (או תחליפים קנויים אחרים) תגלו שאתם חוסכים הרבה כסף. במיוחד אלה פה ששותים בקבוק ליום...

פורסם

התמכרתי לקולה לימון של סופר דרינק.... כמו לשתות קפה שחור עם חומר לשטיפת רצפות בריח לימון - אבל זה דווקא טעים... וזול!!

מה.... לא טעים?.....זה טעים... בבקשה תגידו שזה טעים... אני לא רוצה להשאר פה לבד.... לאאאאאא...... אני הולך לקחת כוס סופר דרינק..... :-X

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים