עבור לתוכן

מעוניין בסרטונים לפירוק המחשב הרכבות חיבורים וכל מה שקשור..

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין להתמחות בנושא החומרה כתוצאה מכך אני קורא הרבה ועכשיו אני מעוניין לראות יותר איך הכל נראה בצורה ויזואלית כך שאם יש לכם מידע על אתרים שמספקים סרטונים כאלה אשמח מאוד לשמוע ולקבל קישורים.

בתודה מראש

פורסם

אני יודע אם בכלל קיים דבר כזה...

אבל יש מלא מדריכים עם תמונות..

ככה שאתה תוכל לראות איך זה נראה בצורה ויזואלית...

פורסם
  • מחבר

אני בטוח שיש דבר כזה אין לי צל של ספק ,בסופו של דבר אין דבר שלא קיים באינטרנט..

פורסם

תראה , אני בטוח שהרוב המוחלט כאן בפורום לא למד מסרטונים וכו' , זה הכל בא מנסיון מעשי :)

פורסם

אני לא בטוח שמישהו למד מסרטונים....

סרטונים בסופו של דבר זה גם מטעה, אם יש לך חוש טכני מהר מאוד אתה תופס את איך מורכב המחשב ומה צריך לעשות

פורסם

אני לא בטוח שמישהו למד מסרטונים....

סרטונים בסופו של דבר זה גם מטעה, אם יש לך חוש טכני מהר מאוד אתה תופס את איך מורכב המחשב ומה צריך לעשות

זה באמת מטעה...

ולפעמים אי אפשר גם לראות...

כי לא תצליח לראות את האותיות הקטנות שרשומות בלוח אם למשל...

לאומת זאת בשירטוטים ובתמונות אפשר לראות..

פורסם

מניסיון הכי טוב.. ואני שרפתי רק.. שני הארד דיסקים, 3 סידירומים,מעבד,ספק ולוח אם מניסיון רע :-X

טוב עכשיו לפחות אני יודע בדיוק מה לא לעשות ;D

פורסם

TechTV.-.How.to.Build.Your.Own.PC.mpg

דרך החמור

...

פורסם

אני יכול להגיד לך שבתור אחד פחדן, זה ממש קל. פשוט תקח תמארז שלך, שים לידך, תנתק את כל מה שלא צריך (כבלים [לא את של החשמל], כרטיסים וזכרונות) ואז אם תסתכל טוב, אתה תראה לאן הלוח מחובר, לאן הכבלים של החשמל מחוברים וכ'ו. כנ"ל לגבי המעבד, כשתוריד את הסינק, אתה תראה את המעבד (מן הסתם) ואם תרצה להוציא אותו, אני יכול להגיד לך, שכשתחזיר אותו, בחיים! אבל בחיים! שלך, אל תשתמש בכוח, זה אמור להחליק

פורסם

תן לי אתר לעלות סרטון גדול יחסית ואני יעלה לך בכיף איך מרכיבים מחשב בעיברית...

פורסם

תן לי אתר לעלות סרטון גדול יחסית ואני יעלה לך בכיף איך מרכיבים מחשב בעיברית...

http://rapidshare.de/

פורסם
  • מחבר

תאמינו לי שכבר את המחשב בבית פירקתי וגם מחשב אחד שמצאתי ליד פח זבל ואני לומד מזה המון ואין ספק שמזה לומדים הכי הרבה...

אבל אין לי עוד מחשבים לפרק ואני צריך לקנות ניסיון ולכן אני מעוניין מאוד בסרטונים אשמח מאוד אם תעלו לי אני אישית מכיר סרטון של דורון סיון והוא נמצא בידי אבל הוא ממש לא רציני...אני רוצה משהו טוב.

מצפה לתשובות חיוביות...

פורסם

עוד סירטונים לא ממש יעזרו לך, אין ממש מה להבין, רק להיות כמו תוכי ולעשות לפי ההוראות, זהו

פורסם

^^^

בדיוק.

כמו שכבר אמרתי , אתה תצבור נסיון עם הזמן ואמרת כבר שפירקת שני מחשבים , ככה שקשה לי להאמין שעוד סרטונים יעזרו לך.

פורסם
  • מחבר

נו בבקשה תנו לי משהו אני אומר שזה יעזור ואני מעוניין בזה מאוד בבקשה.........

כשיפרקתי את שתי המחשבים למדתי המון דברים אך אני בטוח שאוכל ללמוד עוד מנסיון של אחרים בנושא הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים